Bildirim
1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Tmm ürün geldi cumartesi saat sabah 11 gibi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar ukimde zimmete alındı yazıyor 22 eylülden beri hiç bir hareket yok ne anlama geliyor teşekkür ederim. -
Arkadaşlar benim kargom Amerikadan 21 Mart 2018 de İstanbul PİM e gelmiş. DHL kargo numarası elimde var ama bu numara ile sadece İstanbula kadar takibi yapılabiliyor.PTT kargo takip numarası gerekecek bundan sonra takip için. PTT kargo takip numarasını nasıl öğreneceğiz. Muhtemelen Gümrük incelemesine tabi olacağı için gecikecek siparişim. Ancak ne aşamada olduğunu öğrenmek için kargo takip numarasını da bilmem lazım. Bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..Saygılar. -
-
https://store.donanimhaber.com/07/d2/0c/07d20c27511eb221cfee45498c7d9df6.jpg
beyler şundan bişey anlayan var mı kargom nerede sizce? -
Bilmece gibi. Hiç bir şey anlamadım kardeşim. Sanki kargon geri gitmiş gibi geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X