Şimdi Ara

1. Tr Sıvı Azot Denemeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: starway

tr de ilk olarak bu çalışmayı yaptığınız için tebrik ederim yapamayanlar düşünsün

peki hyrda'cım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pain

Öncelikle tebrik ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: antiloop870

Slm
    Cevap atan herkese tesekkur ederım, meke'nin de bahsettıgı gibi burada cpu-z verfry de koymak ısterdım ancak kısmet bu sısteme degılmıs o kadar emek edip de hedefe yaklasmısken ss alamamak kahrettı ama yapacak birsey yok xtreme systems de chilly1 ve diğerleri; Dh'de ise meke'nin soyledigi gibi izolasyon izolasyon izolasyon ; insallah elıme guzel bır 754 3.0+ gecer de onunla ıyı bir deger koymak nasıp olur.

King_Arthur Tr1 rekoru gibi bir dusuncem var ancak sadece bu bende kalacak diye birsey sozkonusu değil, elimden geldiğince ve vaktım oldukca herkese yardımcı olmaya çalısırım...

quote:

Saolasın, Rusya'ya gitmek gibi bir niyetım var ama orda burda buldugum maddi destegi (şükür)bulabılecegımı sanmıyorum

Sonrasına gelince yardımcı olmaktan kastın nedir acaba ?
    Yardım adı altında arkana sağlam bir sponsor almak mı? çok ilginçtir ki bana yaptığın teklif ve yaklaşık 200 250 ytl cıkan masrafının (devar masrafı) hemen ardından bu topici açman bence pek hoş olmadı madem ki elinde malzemeler vardı neden boyle bir teklifte bulundun ? şunuda hatırlatmak isterim
    başarında yada başarısızlığına arkanda olacağım bu laflar kime ayit acaba

demek ki burada kimse melek değil herkez bir rant peşinde koşuyor

Slm
    Pain ben burda fiyat acıklamayı ıstemezdım ancak sen konustugumuz seylerı buraya tasıyınca burda soylemem de bır kusur olmadıgını goruyorum; 2 gunluk dewar tankı kırası ıcın 200 mılyon,3 mil+kdv den de 18lt azot parası odedım bunların hepsını sana hedıye etmemı beklemıyorsun herhalde, bunun yanı sıra elındekı p4 ıcın baglantı parcalarını (anakartın altındakı ve Ln2 blogununn ustundekı parca) da halledecegımı ve para almayacagımı soylemıstım zaten msn den, iyi niyetimi suistimal ettigin için cok ama cok tesekkur ederım. Simdi bana soylermısın burda ne tip bir rant var ? Yada ne tip bir sponsor var?(Yaptıgın 3.4 ghz rekorundan! sonra senı evime davet etmıs bizzat butun malzemelerı karsılamak kaydı ile, aldıgım kurubuzlar elimde kaldı gelmedıgın için;cunku elımdekı blok amd 64 e gore ayarlı ıdı) Sana iyilik yaptım ama goruyorum ki kafana gore kurguluyorsun sorup sorgulamadan

Sana yardımcı olmakla hata etmışim demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiloop870 -- 7 Ekim 2005, 13:25:39 >

• haklısın msn den beni engelliyerek davette bulundun dostum
  • şunuda bil ki boynuz kulağı gecer ama sen hiç bir zaman geçemeyeceksin o kulağı sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır şayet anlamadıysan deşifre edebilirim ama adı geçecek kişinin laf dalaşına gireceğini pek zannetmiyorum sende bende çok iyi biliyoruz kiminle sidik yartıştırmaya kalktığını
  • Kurtlar vadisinden beter olmuş bura :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pain

haklısın msn den beni engelliyerek davette bulundun dostum

Allah allah ben seni msn de engellemısım ama entresandır kı senın haberın var benım haberım yok Neye dayanarak soyluyorsun bunları anlamıs degilim ancak gunahımı alıyorsun, birde yüzsüzlük yapıp msn den msj atıyorsun, venice'i 3.4 ghz yaptıgın! zaman 1 msjında adım gecti diye ne zaman panoda problem yaratsan insanlar sana ulasmak için bana baskı yapar oldu, huzurumun senin siviri dilin nedeni ile bozulmasına izin vermeyeceğim ok?
  • doğru soyleyeni 9 koyden kovarlar mış kalkıp ben sana guvenip telimi verdim sense etrafa dağıttın
  • burası tartışma yeri değil.
    Eren istersen yeni topic açabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.