Şimdi Ara

1. turbo speed au harekati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadasım cıne gıdıyor turbosım almak ıstersenız talep dogrlutusunda sızlerede getırebılır
    arkadasım pazartesı gunu yurda donmus olacak
    talep edenlerın mesajını beklıyorum
    70 dolardan getırtebılırız saygılar arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustad2 -- 3 Ocak 2008; 1:46:03 >

• Kardeş 70 dolar cok gel biz bunu 70 ytl'ye baglayalım herkez nasiplensin
  • hocam kusurabakma zaten cıne gıdıs gelıs 2000 ytlyı asıyor gercı kendı ozel ısı ıcın gıdoyr ama
    fıyat konusunda kararlı ındırım yapacagını dusunmuyorum
  • Tamam hocam haklısın ama cin'den bunu 50 ytl'ye alacaksınız zaten bir sim başına 50 ytl cok fazla geldi bana cok madur var bu konuda bende dahil bence pişman olmayacak getiren arkadaş
  • 70 olsun bizim olsun.. Memleket nereydi?
  • kusurabakmayın arkadslar bana verdıgı tek fıyat bu
    bu fıyattan asagı ınersem ben kotu olurum
  • Turbosim olduğuna eminmisiniz? Başka sim olmasın bu. Çünkü Turbosim(Bladox) bu fiyata bedava bile diyebilirim.

Gördüğünüz üzere adamlar 150-200 dolardan satıyor ;http://cgi.ebay.com/NEW-BLADOX-TurboSIM-Turbo-SIM-unlocks-ALL-Apple-iPhones_W0QQitemZ120203482294QQihZ002QQcategoryZ43312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 3 Ocak 2008; 0:35:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THE SİMS 4 CC SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: skiptomylou08

Turbosim olduğuna eminmisiniz? Başka sim olmasın bu. Çünkü Turbosim(Bladox) bu fiyata bedava bile diyebilirim.

Gördüğünüz üzere adamlar 150-200 dolardan satıyor ;http://cgi.ebay.com/NEW-BLADOX-TurboSIM-Turbo-SIM-unlocks-ALL-Apple-iPhones_W0QQitemZ120203482294QQihZ002QQcategoryZ43312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

değil zaten çin de turbosim ne arar çakmadır bu yine hatta kingsim falan olabilir

• arkadaslar urun turbosımın aynısı yalnız cınde uretım bu sımler dunyanın heryerınde uretılıyor
    alırken i phonunuzu getırırsınız denersınız eger calısırsa alırsınız
  • arkadaslar az oncekı mesajımda cumlem dusuk olmus. urun calısırsa alırsınız eger calısmaz sım kartınızı acmazsa almazsınız
    az oncekı cumle dusuklugu ıcın ozur dılerım saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ustad2

arkadaslar az oncekı mesajımda cumlem dusuk olmus. urun calısırsa alırsınız eger calısmaz sım kartınızı acmazsa almazsınız
    az oncekı cumle dusuklugu ıcın ozur dılerım saygılar....

Yok biliyoruz heryerde var bu kartlardan , hatta bizde şu anda Çin'den gelen kingsim ile sorunsuzca kullanabiliyoruz ama Turbosim deyince heyecen yaptım çünkü Turbosim diğer kartlardan biraz daha farklı,yeniden programlanabilen bir kart olduğu için bu kadar ucuz olması şaşırttı.

Arkadaşınızın Çin'den alacağı muhtemelen kingsim türevi bir kartdır(belkide Kingsim'dir ) ve sorunsuzca 1.1.2'leri çalıştırır buna şüphe yok zaten

• http://cgi.ebay.com/NEXT-SIM-2-Unlock-iPhone-US-OOB-1-1-2-at-Turbo-Speed-AU_W0QQitemZ180202288937QQihZ008QQcategoryZ35158QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

arkadaslar bu lınkı tıklayarak urunu gorebılırsınız turbosım adı altında degıl ben hata yaptım asıl adı
    TURBO SPEED AU olarak satısa sunulmustur arkadasımın getırecegı urunde bunun aynısıdır...
  • peki ürünün garantisi var mı misal kingsimde çalışan çok cihaz gördüm ???
  • arkadasim orada tek tek denedikten sonra satin alip buraya getirecek.
  • arkadaşlar dikkat edin yanlız sadece usa iphone larını açıyor bu kart gözden kaçırdıysanız diye söylüyorum.
  • 70 usd cok zaten burada aynı kart 80 dolara buluyoruz biraz pazarlık yapsak 70 hatta 60 a bile iner.
    sen bunu 60 usd yap yararlanalım istiyorsa getirsin kendi bilir.
    bizde 60 dolardan yukarı cıkamayız yoksa bizim için kötü olu.)

quote:

Orjinalden alıntı: ustad2

arkadaslar selamlar
    arkadasım cıne gıdıyor turbosım almak ıstersenız talep dogrlutusunda sızlerede getırebılır
    arkadasım pazartesı gunu yurda donmus olacak
    talep edenlerın mesajını beklıyorum
    70 dolardan getırtebılırız saygılar arkadaslar
  • arkadaslar kartlar yarin elimde olacak. arkadasim kartlari tek tek denemis hepsi calisiyor dedi.almaya niyeti olanlarla yarindan itibaren irtbata gecebiliriz.
  • arkadaşlar adam buraya 40 dolara yolluyor çinde tanesi 22 dolara satılıyor varsa bildik çakal çinli tanıdık 10 küsür dolara çook rahat bulursunuz 70 dolara aldık ufak kar değil..

ama tabiiki mal senin bişey diyemeyiz adam buraya 40 dolara yolluyo düşün . oradan en pahalı ölesine sormuşlar bizimkiler 22 dolar demişler sen genede düşün millet 70 ytl verio kaçırma bence :)

bende o fiyatlara satacam çünkü:)
  • arkadaslar elimde kalan son 20 taneyide 70 ytl den satiyorum.ilgilenenlerin mesajini bekliyorum
  • arkadaşım sen kartların çinden geldiğine eminmisin bana hiç öyle gelmedide:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.