Şimdi Ara

1 tv georgia biss sorunu psg barcelona maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz yarın galatasarayın maçı var ve normalde hep açtığım izlediğim 1 tv georgia maç sırasında açılmıyor.Garip olan sifrede yok video sinyali yok diyor ama sinyalde var sorunu olan var mı başka normalde öğlen çalışıyordu hatta hep kontrol ederim gitmesin diye cafelerde izlemeyelim bi el atın sorunu olanda bi yazsın Biss keyleri girdim güncel hep girdiğim gibi sorunsuz şekilde izlerdim şimdi izleyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende izliyordum bugune kadar.bugun acmiyor

• Maci suan ntv veriyor zaten arkadaslar....

• Yarinki GS maci icin ugrasiyoz

• Beyler 1TV Georgia ile ilgili Next2500 DPCI Plus kullanıyorum ve her zaman çatır çatır kırıdğımı bu kez kıramıyorum. Normalde hep kırardım hiç sorun olmazdı fakat kanal arakdaşın da dediği gibi şifreli bile görünmüyor Uğraşıyorum key'leri giriyorum olmuyor. Key mi değişti bilgisi olan var mı?
  • Turksat bundan sonra biss keyli Kanalları sifresiz yapacağını söylemişti iyi halt yemiş sinyal var ama artık görüntü ses yok biss keyler olmuyor reklam aralarında açıldı kanal

• Kanka format at düzel tek çare format denedim oldu ama internet drivlerinin yedeğini almayı unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de mevcut. biss keyleri değiştirmekle kalmamişlar, üstelik farklı bir şifreleme uyguluyorlar. VİDEO YOK uyarisi aliyorum bende..

• Aynen Video yok bazılarında yayın 1 2 saniye gidip geliyormuş

• Kanka az dur sinirimi bozdu şu Turksat açılmıyo bi türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: melihumu

Kanka az dur sinirimi bozdu şu Turksat açılmıyo bi türlü

O zaman ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu açıkla belki düzelir
  • çözümü şöyleymiş:

1) DHA FEED kanalını açıyoruz (12034 V 27500)
    2) 1TV Georgia BİSS keyini bu kanala giriyoruz (00 20 05 00 00 19 56 00 -aynı şekilde 1TV Georgia kanalında da yazılı olmalı)
    3) Keyi girip DHA FEED kanalına geçiyoruz ve hemen ardından 1TV Georgia kanalını açıyoruz.

Böylece yayın geliyormuş (Tetikleme deniyormuş bu olaya da).

Maç esnasında deneyenler açmışlar. Bize de Galatasaray maçından önce denemek düşüyor :)

• erenkartay kullanıcısına yanıt
    Dediğin yöntemi denedim fakat şu anda maç yok sifresiz durumda ise yaradığını nasıl anlarım o sıkıntı maç sırasında giderse yandık cafeye kadar kosucam artık

• facebookta hangi maç hangi kanalda diye bir sayfa var çok iyi bir sayfa tavsiye ederim bilmeyen arkadaşlara. Maçlarla ilgili her kanalı falan söylüyorlar. O kanaldaki sorunada çözüm bulmuşlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 1 Ekim 2014; 11:42:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • melihumu kullanıcısına yanıt
    reklam olmasın diye kaynak belirtmedim bir yerden alıntı yaparak yazdım. aynı sayfadan alınan bir çözüm şekli bu. psg-barça maçının son 10dksını bu yöntemle izleyenler mevcutmuş. kendim deneyemedim sonradan buldum bu yöntemi. ancak şuan aynen uyguladım ve akşamki maçı bekliyorum :)

• ÇARE CCAM SERVER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.