Şimdi Ara

1. ve 2. viteste titreme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • symbol aracım trafiğe girerse. Hele yokuşta dur kalk yaparsa birsüre sonra aşırı silkeliyor. Gitmesi için gaza abanmak zorunda kalıyorum zorla çekiyor. Artık düz yolda bile kalkarken titreme yapıyor. Ertesi gün trafik yoksa araç gayet normal çalışıyor. Sebebi ne olabilir benim aklıma baskı balatası geldi ama çok arabadan anlamadığım için bir de size sorayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baskı balata bitiyordur. Isınınca titreme yapıyordur. Araç kaç km de? Bence bir gösterin yolda kalmaktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullbaba

Baskı balata bitiyordur. Isınınca titreme yapıyordur. Araç kaç km de? Bence bir gösterin yolda kalmaktan iyidir.
    120 binde. Yolda bırakır mı?

• ravrav kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar hiç değişmediyse muhtemelen debriyaj bitmiş. Evet yolda kalırsınız. Ben bir keresinde böyle zamanı geçmiş şirket aracı ile kaldım yolda. İhmal etmeden gidin tamirciye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volanta baktirmayida unutma hocam 1,2 yil boyunca ani kalkişlardan titremeyi baski balatada saniyodum ama meğer sorun volant kaynakliymiş:) kisacasi volant ve baski balata

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Volanta baktirmayida unutma hocam 1,2 yil boyunca ani kalkişlardan titremeyi baski balatada saniyodum ama meğer sorun volant kaynakliymiş:) kisacasi volant ve baski balata
    İkisi kaç para gider hocam toplam?

• ravrav kullanıcısına yanıt
    Orjinal volant fiyati kendi aracim için 700,800tl idi ama kaliteli markalarda 500,600tl civari baski balatada hemen hemen o civari tutar kisacasi 1200,1500tl civari el emeği ile tutabilir. Sorup soruşturman lazim..her araba her parca bir değil:) Bakarsin volant bi sorun cikmaz baski balata değişebilir ama emin ellere teslim etmen tavsiyedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baskı balata. yolda bırakır. hemde en kötü yerde,basarsın basarsın araba bağırır gitmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.