Şimdi Ara

1. Vitesteki arabayı gaza basarak kontağı çevirsek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışır mı? Yoksa tekleyip stop mu eder? Sizce ne olur? Deneyeceğim

• Bence tekler ileri iter arabayı o kadar , debriyaja basmadıktan sonra çalıştıramazsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 13 Nisan 2013; 16:58:08 >
  • Marş dinamosunun .........
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Bence tekler ileri iter arabayı o kadar , debriyaja basmadıktan sonra çalıştıramazsın .
    Hiç BişiOlmuyor MarşMoturu Arabayı Yavaş Yavaş İttiriyor Zaten Motor Çalışınca Kontağı Kapat Sıkıntı Yok Ama Uzun VadedeMarşMoturu Diye Bişey Kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Marş dinamosunun .........

Doğru söze ne denir
  • Araba kullanamayı bilmiyorum babama uzun uğraşlar sonucu arabayı kullanmasını öğretmesini kabul ettirdim.
    Tabi hiç bilmiyorum araba viteste kalmış. Tekledi yani iyice silkeledi bizi :D
    edit: o gün bu gündür arabayı vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete321 -- 13 Nisan 2013; 17:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Araba kullanamayı bilmiyorum babama uzun uğraşlar sonucu arabayı kullanmasını öğretmesini kabul ettirdim.

boşver kardeş bizim ki de öyleydi. şimdi her işe beni koşturuyor. düğün oluyor şoför lazım. oraya buraya gidilcek hoppp gene ben. makam şoförü gibiyim. arka koltukta oturuyor artık kendileri
  • quote:

Araba kullanamayı bilmiyorum babama uzun uğraşlar sonucu arabayı kullanmasını öğretmesini kabul ettirdim.

Haklı
  • quote:

quote:

Haklı

babası geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hLL 206

quote:

quote:

Haklı

babası geldi

Alıntıları Göster
    Araç bir iki silkelendikten sonra çalışıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: hLL 206

quote:

boşver kardeş bizim ki de öyleydi. şimdi her işe beni koşturuyor. düğün oluyor şoför lazım. oraya buraya gidilcek hoppp gene ben. makam şoförü gibiyim. arka koltukta oturuyor artık kendileri

Akışına bıraktım zaten ara sıra diyorum öğretsen artık diye kursta öğrenirsin diyor. :D bu arada yaşımı ifşa edeyim 17 yaşındayım herşeyin farkındayım :D( foruma katkı vermeye çalışıyorum fazla trolluk yapmıyorum.bu yanıltıcı olmasın)
    yada derslerime daha iyi konsantire olayım diye diyor.

• quote:

quote:

Haklı

Haklı canım o konuda bişey demiyorum
  • Dizel için emin değilim fakat benzinli araçta araba vitesteyken gaza dahi basmadan çalıştırırsan direk gitmeye başlar dikkatli ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

Dizel için emin değilim fakat benzinli araçta araba vitesteyken gaza dahi basmadan çalıştırırsan direk gitmeye başlar dikkatli ol.
    amaç ne?
  • Araba gider.Bir gun debriyaj pedaliniz koparsa isinize yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

amaç ne?

Alıntıları Göster
    yeni nesillerde debriyaja basmadan arac calismiyor.

ancak eger oyle bir fantezi gerceklestirmek istiyorsan arac calisirken redline yap ve debriyajdan birden ayagini cek daha mantikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

yeni nesillerde debriyaja basmadan arac calismiyor.

ancak eger oyle bir fantezi gerceklestirmek istiyorsan arac calisirken redline yap ve debriyajdan birden ayagini cek daha mantikli.

Alıntıları Göster
    yap yap hiç bişey olmaz banda ekmek parası çıkar işler durgun bu sıralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-390090328

yap yap hiç bişey olmaz banda ekmek parası çıkar işler durgun bu sıralar

Alıntıları Göster
    Ergen styla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Ergen styla

Alıntıları Göster
    Konudan ilkokulluluk akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Ergen styla

Alıntıları Göster
    bi bitmediniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.