Şimdi Ara

1 YAŞINDA GOLDEN EĞİTİMLİ..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanıcı ismimden belli olduğu üzere bir kaç işi aynı yaomaktayım. Ceptelefonu mağazalarım var. Çok sevdiğim ve ekstra bir gelir sağlaması amacıyla köpek eğitmenliği yapıyorum.

Köpeğe gelince, 25 mart doğumlu. Yani şuanda 1 yaşında. Rengi beyaz. temel itaat eğitimi tamamlandı. Şimdi ileri itaat eğitimine geçiyoruz. Ev içi uyum da tamamlandı. Evde kesinlikle havlama yapmaz, tuvaletini yapmaz, eşya kemirmez..!! Çok enerjik ve uyumlu.

Eğitimler %100 olarak garantilidir. Ayrıca çiftliğimizde mevcuttur.

Köpeğimizi isterseniz ileri itaat eğitimi tamamlanmış, isterseniz sadece temel itaat eğitimiyle verebiliriz.

temel itaat eğitimli fiyatı : 1000 tl dir. Yanında 2 adet mama kabı, tasma ve sevk kayışı verilecektir.

temel + ileri itaat eğitimli fiyatı : 1500 tl dir.

Köpek istanbuldadır. Kendi evimde beslemekteyim. Evim 8. kattadır. Asansör dahil kesinlikle hiçbir problemi yoktur.

Resimleri becerebilirsem geliyor. resim ekteki dosya halinde çıkıyor mesaja nasıl koyucaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraAksesuarServis -- 26 Nisan 2013; 18:37:24 >

• Bende 35 günlük golden ve terrier kırması köpek var geceleri bi türlü uyumuyo sürekli yanımda olmak istiyo o şekilde alışmasından korkuyorum kaç gündür zombi gibiyim ne yapmam lazım yardım edermisiniz. birde tuvalet egıtımı ıçın ne yapmam lazım buldugu yere yapıyo ona ait oda yaptım bi kösede sutu suyu bi köşede gazete kagıtları toprak koydum ama bi türlü olmuyo ne yapıcam ben yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.