Şimdi Ara

1 Yılda Galatasaray İşletme Kazanmak İçin Nasıl Çalışılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu yıl 12. sınıfa geçtim, önceki 3 yıl tabiri caizse yattım. 9-10. sınıf ortalamalarım 68 civarı, bu yıl aklım biraz başıma geldi ama yine de ortalamam 81 geldi. Sorum şu ben nasıl bir çalışmayla, düzenle bu bölümü kazanabilirim? Veya bu mümkün mü? Çünkü çok istiyorum kazanmayı okuduğum lise İzmir'de zamanında 450 puanla girdiğim bir lise ve derslerim 9. sınıfa kadar hep iyiydi. Tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlardan cevap rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schopss -- 18 Temmuz 2018; 13:41:1 >

• ağustostan itibaren kafanı dersten kaldırmaman lazım başka türlü imkansız
  • Tm kaçla ve kaç küsürle alıyor? Şu zamana kadar hiç deneme yaptın mı? Yaptıysan, kaçları görüyorsun? Günde kaç saate kadar çalışabilirsin?

Bunlara cevap ver ki sana daha iyi yardımcı olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kolay, matematiğin iyiyse ve edebiyatı ezberleyebilirsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244

Tm kaçla ve kaç küsürle alıyor? Şu zamana kadar hiç deneme yaptın mı? Yaptıysan, kaçları görüyorsun? Günde kaç saate kadar çalışabilirsin?

Bunlara cevap ver ki sana daha iyi yardımcı olabiliriz.
    Geçen yıl 5700 den almış bölüm.Denemede tytde türkçe 35-36 civarı sosyal 20 de 18 çıkarıyorum ancak matda 20 anca 40 soruda eksiğim çok.Çalışma konusunda ne kadar gerekiyorsa çalışabilirim yeter ki kazanayım,fakat nereden başlamamı nasıl bir program uygulamam gerektiğini bilmiyorum.Rehberliğe ihtiyacım var.
  • Rehberlik konusunda sana tavsiyem planını önceden geç kalmadan çizmen. Tyt/ayt forumunda tecrübeli arkadaşlar sana iyi rehberlik yapabilir. Bence yapabilecek kapasiten var fakat OBP senin yaklaşık 46-47 gelecek. Ondan dolayı ilk 3-3.5k’ya girmen lazım ki seni 5700’e atsın. Ben şuanki netlerinden iyi potansiyel olduğunu görüyorum sende. Günde bence en azından düzenli olarak 7-8 saat gözden çıkarmalısın.

Çok iyi bir planlı çalışmayla şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylı mısın ?
  • Peygamberliğini ilân etmen lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeki isen yaparsın. Değilsen hedefini düşürmeni öneririm çünkü çok zor. Çok çalışkan olabilirsen anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 18 Temmuz 2018; 18:31:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Sınava girmiş ve iyi sonuçlar almış kişiler varsa kaynak önerileri veya çalışma taktikleri almak isterim.
  • Matematiğin iyiyse işin büyük kısmı hallolur edebiyat yat kalk ezber işi zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.