Şimdi Ara

1 yıldır silemiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yaklaşık 1 yıl önce youtube hızlandırıcı speedbit video accelerator programım yeni sürümü var diye uyarı vermişti bende ok dedim ama bişey indi internetten program güncellenmedi ama masaüstüne bir şey indi aşağıda resimde siyah daire içine aldım bir türlü silinmiyor.her silmek istediğimde başka bir program kullanıyo hatası veriyor.onunla ilgili olabilecek bütün programları kapattım ama hala silinmiyor.avast la taratıyorum sorun yok.güvenli kipte açıyorum gene silemiyorum size görev yöneticisinin de fotosunu koydum işe yaramayan programları sonlandırdım ki içinden ayıklamak kolay olsun eğer bir virusse.1 yıldır uğraşıyorum sizlerden yardım istiyorum format atmadan nasıl kurtulucam bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkarizma -- 19 Mayıs 2008; 18:43:06 >

• your uninstaller programını tavsiye ederim
  • Eğer virüs değilse UNLOCKER programını dene.Çalışan uygulamayı kapatıp silebilirsin.
  • yardımlarınız için sağolun ama dediklerinizide denedim çeşitli virus programları ile taratım virus bulmuyolar.bunla ilişkili olduğunu tahmin ettiğim programları kapatıp denedim nafile,anladığım kadarı ile ms dos altında çalışıyo galiba hala silemiyorum
  • deli oldum ne yaptıysam silinmiyor
  • kayıt defterinden silebilirsin belki
  • Kayıt defterini düzenlemek için aç (regedit). Şu adrese git:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Burda "Shell" adındaki dizenin sağ tarafında sadece Explorer.exe yazması gerekli.

"Userinit" adındaki dizenin sağ tarafında da
    C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, yazması gerekli.

Eğer böyle değilse üzerlerine çift tıklayıp düzelt. Sonra silmeye çalış bakalım silinecek mi?

Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Türk Oğlu

Kayıt defterini düzenlemek için aç (regedit). Şu adrese git:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Burda "Shell" adındaki dizenin sağ tarafında sadece Explorer.exe yazması gerekli.

"Userinit" adındaki dizenin sağ tarafında da
    C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, yazması gerekli.

Eğer böyle değilse üzerlerine çift tıklayıp düzelt. Sonra silmeye çalış bakalım silinecek mi?

Kolay gelsin...

aynen dediğin gibi yaptım, "shell" in sağ tarafında sadece Explorer.exe yazıyor. "userinit" in sağ tarafında da C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, yazıyor.yani hiç bir değişiklik yapmadım bunlarda normal ama hala silinmiyor
    ama ilgin ve yardımın için teşekkürler.
    inatla format atmıyacam makineye belki başka bir yolu vardır bunu silmenin

• Konunun üzerinden çok uzun yıllar geçmiş olasına rağmen dün benim başıma gelen bu programı (speedbit video accelerator) silememe durumu başkalarının da başına gelebilir tahminiyle forumda kayıt altında bulunsun diye yazıyorum. Önce "çalıştır"a cmd yazdım gelen komut isteme satırına "netsh winsock reset catalog" yazdım enter yaptım. Bilgisayar mavi ekranda "sisteminizde bir hata oluştu" uyarısı verdi ve kendileğinden bir onarım ve yeniden başlatma uyguladı. Bilgisayar açılınca denetim masası,programlar "kaldır/değiştir"den programı kaldırabildim. Not: İşletim sistemim Win 10. İngilizce yazdığım komutu da başka bir forumdan "kadıköyRap" ten öğrendim. Kendisine teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.