Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız ilk sayfada arkadaşın verdiği linkte 7 dolar gözüküyor ama cyberghostun programını yüklediğimizde 49 avro istiyor.İlk sayfada paylaşılan linkte bir sıkıntı yok değil mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

beyler trustconnect gibi, büyük bir antivirüs firmasına ait böyle bir hizmet varken daha pahalıya satın alıyorsunuz bu hizmeti.

http://www.comodo.com/home/internet-security/wifi-security.php

Trustconnect 1 senelik sınırsız kotalı ücreti 99.95 USD, daha mı pahalıya almışız ? 7 $ nere 99.95 USD nere...

harbi ha, aylıkmış o ücret. pardon öyleyse.

• 1-1,5 ay oldu alalı ama hızım çok yavaş benim. neredeyse kullanmıyorum zorda kalmayınca. bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmı? nası yapıcaz bu hız sorunu işini. birde driver eski gibi bir uyarı veriyor arada. benmi kullanmayı beceremiyorum anlamadımki.
  • Aldım android telefonunmda ve pc de sorunsuz kullanıyorum. 5 ülkeye bağlanılabiliyor hız gayet iyi tavsiye ederim.
  • Kasımda aldığım vpnyi 9 liraya satıyorum paypal tek ödeme seçeneğidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basit şeyler için bazen lazım oluyor
    geçen sene hidemyass kullanıyordum bu kampanyayı görünce aldım
    sabah farkettimki hidemyass kullanıcımda otomatik yenileme seçeneği varmış

59 dolar çekti geri para ödemesi için basit bir ingilizce mail alabilirmiyim 30 günlük geri ödeme garantileri var dı yanlış hatırlamıyorsam

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

basit şeyler için bazen lazım oluyor

59 dolar çekti geri para ödemesi için basit bir ingilizce mail alabilirmiyim 30 günlük geri ödeme garantileri var dı yanlış hatırlamıyorsam

teşekkürler

Hi i forgot remove the mark of automatic renewal payment and now it cash 59$ to my bank account.i wanna cancel that payment.as i know u have 30 days pay back guarantee my money.
    Best Regards

• quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: soryy

basit şeyler için bazen lazım oluyor

teşekkürler

Hi i forgot remove the mark of automatic renewal payment and now it cash 59$ to my bank account.i wanna cancel that payment.as i know u have 30 days pay back guarantee my money.
    Best Regards

teşekkür ederim hocam gönderdim mesajı

• Astrill'den şaşmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

quote:

Orijinalden alıntı: lugacan

ben kyk'da kalıyorum, burada torrent portları modemlerden kapalı VPN kullanırsam download yapabilir miyim ?

KYK'da kalan bir öğrenci olarak evet yapabilirsin

eyvallah kardeşim aldım 1 yıllık ohh bee özgürlük var yaa
    freedom for Torrent :)
    tavsiye ediyorum alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Hocam yurtta steam engelli.Bende vpnden giriyorum ücretsiz spotflux.2 Aydır ban yemedim.Şimdi CyberGhost alcam işte.

hocam kesinlikele almalısın bende kykdayım, hızda hiçbir yavaşlama olmuyor neyse o hatta bi ara speedtestte 65mbt down/ gösterdi ama serverdan olsan gerek
  • lugacan L kullanıcısına yanıt
    Aldım kullanıyorum su an.Dedigin gibi cok iyi :)

• Bilgi için teşekkürler, hakikaten çok uygun.
  • bunu openvpn ile kullanabiliyor muyuz ? server name ve şifre veriiyor mu yoksa sadece kendi programı ile mi kullanabiliyoruz..

• Okulda p2p portları kapalı ama kepard vpn ile torrenti çalıştırabiliyorum.Open vpn ile denedim ama yapamadım.Bu vpn de torrent çalışır mı acaba? kesin cevap bekliyorum sizlerden.
  • Arkadaşlar öncelikle bu vpn gayet güzel.Torrent kesinlikle çalışıyor.Ben Almanya ve Romanya serverinde torrent indirmeyi başardım fakat Amerikadan indiremedim o yüzden avrupa serveri seçerseniz indirebilirsiniz.Torrenti denemek isteyen arkadaşlar free sürümünden deneyip öyle alsınlar ben öyle yaptım sadece 4 saatte 22.8 gb download yaptım.Yalnız free sürümü 3 saat sonra bağlantıyı koparıyor.Tekra bağlanmanız gerekiyor.7 dolar para bile değil vpn için.5 kişi de olması cabası.Her türlü alınacak türden süper bir fırsat.Alın pişman olmassınız.

• Aylar önce göz ucuyla bu başlığı görmüşüm. Google'dan vpn sıcak fırsat diye aratarak tekrar buldum.

Kampanya devam 7 dolara. Şu an Romanya'dan yazıyorum :)
  • kullananlar memnun mu?neden bu kadar ucuz.sonra ttnet gibi yok akk gibi ıvır zıvır olmasın!
    int. hızında sorun var mı?veya lagg
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbmusti34

Aynı hizmeti veren bedava vpn programları varken neden ücret ödeyelim.

bedava programlardan torrent indirebiliyor musun,

bu dizimag olaylarindan sonra torrent indirmeye bile ceza kesecege benziyorlar

• Mac de kullanamıyoruz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.