Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torrentte adli kullanım kotasını aşıp indirmeye yardımcı oluyor mu :)
  • haber ıcın tesekkurler satın aldım hatta yanlıslıkla 2 kez gecmıs karttan emaıl attım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

beyler trustconnect gibi, büyük bir antivirüs firmasına ait böyle bir hizmet varken daha pahalıya satın alıyorsunuz bu hizmeti.

http://www.comodo.com/home/internet-security/wifi-security.php

Trustconnect 1 senelik sınırsız kotalı ücreti 99.95 USD, daha mı pahalıya almışız ? 7 $ nere 99.95 USD nere...

harbi ha, aylıkmış o ücret. pardon öyleyse.

Günlük demek istendiniz sanırım.

• Proxycap programı ile hızlıproxy bulduğum halde hertürlü işimi görüyorum fakat bunlar hergün yenilenen şeyler. Düşünmüyor değilim takipteyim
  • nthng kullanıcısına yanıt
    Adil kullanım kotasına hic bir care bulamazsın paketini değiştirmedikçe :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hız sorunu yaşayan sadece benim galiba, herkes memnun hızından. alla alla ne iş anlamadım. herhangi bir ayar vs bişi yapıyormuyuz hız için?
  • siz istediğiniz avrupa ülkesini seçebiliyormusunuz? bana seçtirmiyor. upgrade yapmam lazımmış öyle diyo. keyimi girmiştim zaten ama genede beni free user olarak görüyor olabilirmi acaba? şüphelendim şimdi. nasıl kontrol edebilirim.
  • yawan kullanıcısına yanıt
    Ping sorunu icin avrupa serverı en ideali.Hız sorunu sizin bant genisliginize ve kac kisi kulandığınıza bağlandıgınız vpn ip sinin doluluk oranina bağlı.Ben torrentten 4 saatte 22.8 gb veri indirdim.Arkadas 2 gb bile indiremedi.Kendi sitesinden takip edip az kisi olan ip lere baglanmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: muka19

kullananlar memnun mu?neden bu kadar ucuz.sonra ttnet gibi yok akk gibi ıvır zıvır olmasın!
    int. hızında sorun var mı?veya lagg

kullandığın internet akk den gider. sonuçta yaptığın herşey kendi internet hattı üzerinden. sadece veri trafiği bağlandığın ip üzerinden gidip geliyor olacak.

hız sorunu elbet olacak. sonuçta sen ilk olarak ttnet makinasına bağlanacaksın, ordan yurt dışındaki bi makinaya bağlacaksın ardından o makina istediğin siteye bağlanacak. ara bir katman oluştuğu için aynı hızı alman ve lag olmaması imkansız.

seçeceğin sunucuya göre hız ve lag farklılıkları doğuyor.
  • Android üstünden cyberghost zurihten selamlar :)

• selamlar open vpn yazmıyor? openvpn desteklenmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Mac de kullanamıyoruz değil mi?

Ben bugun aldım Macde kullanılabiliyor nasıl yapacagını sitesinde anlatmış basit bir şekilde, Windows ve iphone da kurulu mis gibi çalışıyor paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • Arakdaşlar bir adet kullanmayacak varsa 5TL den alabilirim. 5 tane veriyorlar sonuçta kullanmadığınız varsa almak isterim.
  • prot kullanıcısına yanıt
    Destekliyor

İphone için direkt uygulaması var apple store'da

Android için Ayarlardan girip openvpn dosyası oluşturuyorsunuz.O dosyayı telefonun hafızasına kopyalıyorsunuz.Openvpn yükleyip yapılandırma dosyasını alıp kaydediyorsunuz o kadar..

Burda anlatımı var
    https://support.cyberghostvpn.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/403/0/configure-openvpn-for-android--4x

Buda benim yaptığım yapılandırma dosyası
     1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

Aldığımdan beri sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 14 Ocak 2014; 12:48:00 >

• ben pc'ye adam gibi kuramadım açıkcası,
    kendi programı her açılışta hata veriyor,
    sinir ediyor diye kaldırdım,

open vpn de indirdiğim ayarları kabul etmedi,
    pc'de kullanamıyorum şu anda.

ipad'de kendi uygulaması çalışmadı,
    elimle girdim bilgileri,
    ama sürekli kopma yaşıyorum,
    tam verim alamadım.

android için denemedim,
    kindle uygulamasını yükleyemiyordum,
    bir deneyeyim, ama hiç ümidim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Destekliyor

İphone için direkt uygulaması var apple store'da

Android için Ayarlardan girip openvpn dosyası oluşturuyorsunuz.O dosyayı telefonun hafızasına kopyalıyorsunuz.Openvpn yükleyip yapılandırma dosyasını alıp kaydediyorsunuz o kadar..

Burda anlatımı var
    https://support.cyberghostvpn.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/403/0/configure-openvpn-for-android--4x

Buda benim yaptığım yapılandırma dosyası
     1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

Aldığımdan beri sorunsuz kullanıyorum

yanlıslıkla mail attım kusura bakmayın :)

cevabınız için teşekkürler ubuntu da da kullanıtım o zaman iyi oldu bu.

alacağım bugün yarın

• aldım kaç gündür sorunsuz kullanıyorum

hızı iyi.
  • http://www.hotspotshield.com/tr iyi mi? yoksa bumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Dediğim linkten alabilirsiniz. Vpn servislerinin Dünyada en bilineni ensağlamı cyberghost dur zaten. Bilmeyen pek bulaşmasın.

Hızınızda kesinlikle düşme olmuyor. Ben satın aldım. Torrentide indirebiliyorsunuz sorunsuz.
    cyberghostvpn.com ana sayfasi turkiyede engellenmis.Proxy siteleri kullanarak girebilirsiniz (ninjacloak gibi).

Neden yasakladiklarinida mantik almiyor gercekten yakinda hotspot shield giderse sasirmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 14 Ocak 2014; 22:13:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu konuyu vakti zamanında başlatan arkadaşa çok teşekkür ederim. Gerçekten sorunsuz bir şekilde hem bilgisayarımda, hem tablette hem de cep telefonumda kullanıyorum. Bundan ucuzu bırakalım, 20 dolara bile bulamazdık. Bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamış ama benim windows 7, android ve ios'ta 1 kez olsun sıkıntı görmedim. Tanımlamaları yaptıktan sonra herşey güzel, bence 7 dolarlık bir harcama için cesaret etmeye değer bir uygulama.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.