Bildirim
1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (26. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Zamanında napster,kazaa gibi programlarda yasaklanmıştı..Onlar bitti emule,torrent başladı..
İnternette yasak konamaz.Dışarayıa bağlantın varsa muhakkak bir açıkta vardır..
VPN'leri engelleyebileceklerini sanmıyorum..TTNET serverlarından vpn çıkış portlarını kapatabilirler en çok ama buda çözüm değil..
Yaptıkları hırsızlıkları gizlemek istiyorlarsa tek çözüm intranet..Tüm ülkenin yurtdışı portlarını kapatıp sadece yurtiçi sitelere izin verilirse engellenebilir ancak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 7 Şubat 2014; 17:40:44 > -
chrome için zenmate eklentisini öneririm -
kredi kartı yada banka kartı olmadan alınabilir mi? mobil ödeme falan ? -
vpnghost ile anlaşmalı türkiye satıcısı bulabilirsen mobil ödeme ile alabilirsin ama yok sanırım -
Bunun kendi uygulamasını yüklemek istemiyorum. Daha bilindik bir uygulama ile kullananmanın yolu var mı?
Motorola (uydunet ) modemin web arayüzünde VPN bölümü var. Bunun kullanarak bu vpn i kullanmak mümkün mü? -
kampanya dahilinde aldıysanız 5 ulke açık izlanda bu ülkeler arasında değil eğer ulke yanında sarı yıldız işareti varsa o servera giremezsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: turexx
kampanya dahilinde aldıysanız 5 ulke açık izlanda bu ülkeler arasında değil eğer ulke yanında sarı yıldız işareti varsa o servera giremezsiniz
Sonra baktım jeton düştü
Teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
kredi kartı yada banka kartı olmadan alınabilir mi? mobil ödeme falan ?
Yok ininal kart alıp alabilirsin
Ben de bir zamanlar aynı fikirdeydim, ancakhttp://ip-check.info/?lang=en adresinde start test yapınca zenmate'in hiçbir işe yaramadığını değişik yöntemlerle zorlama yapıldığında bir süre sonra gerçek adresimizi verdiğini anladım... -
Arkadaşlar program tam anlamıyla ihtiyacınızı karşılamaktadır.KYK yurtlarında torrent çalıştırır.Yalnız etrafa fazla yaymayın yurtta kullanım artarsa çakabilirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
quote:
ininal kartta cep tel dogrulama msji geliyormu? -
Arkadaşlar son 3-4 gündür bir türlü bağlanamıyorum. CONNECT dediğim anda upload hızı 98-100mbps (daha TR şartlarında download hızını bile 25mbps nin yukarısında görmedim) görünüyor. Yaklaşık 3-4 dk böyle devam ediyor,bu sırada internet çalışmıyor ama sonrasında hata verip yeniden bağlan diyor.
Yukarıdaki arkadaşın sorusunun cevabını ben de merak ediyorum. Program haricinde VPN yi manuel ayarlayacak bir yol var mı?
Resim aşağıda. Anlık internet hızını Du Meter programı ile görüyorum. Kırmızı kutu içine aldığım yer upload hızı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 8 Şubat 2014; 1:24:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: elektronikg
quote:
quote:
ininal kartta cep tel dogrulama msji geliyormu?
Evet kaydettiriyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: cyberteror
Arkadaşlar program tam anlamıyla ihtiyacınızı karşılamaktadır.KYK yurtlarında torrent çalıştırır.Yalnız etrafa fazla yaymayın yurtta kullanım artarsa çakabilirler.
Ben zaten yurtta değilim evde kullanmak için aldım yeni yasadan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: webkurdu47
Arkadaşlar son 3-4 gündür bir türlü bağlanamıyorum. CONNECT dediğim anda upload hızı 98-100mbps (daha TR şartlarında download hızını bile 25mbps nin yukarısında görmedim) görünüyor. Yaklaşık 3-4 dk böyle devam ediyor,bu sırada internet çalışmıyor ama sonrasında hata verip yeniden bağlan diyor.
Yukarıdaki arkadaşın sorusunun cevabını ben de merak ediyorum. Program haricinde VPN yi manuel ayarlayacak bir yol var mı?
Resim aşağıda. Anlık internet hızını Du Meter programı ile görüyorum. Kırmızı kutu içine aldığım yer upload hızı.
Almanya üzerinden bağlanma her zaman çok kalabalık oluyor ve hız yavaşlıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaslar piyasanın en iyisi hangisi.bu biraz dandirik e benziyor.daha saglam programlar varmı? -
Fiyatina göre en iyi program bu.Yalnız yasayı ne kadar önemserler bilmiyorum ama devlet işi ciddiye alırsa hiç bir program sizi korumaya yetmez.Eğer kullanacaksanız bazı serverlarda proxyli olanlar var onlara bağlanın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Otomatik de yapsam başka serverı da seçsem sonuç aynı maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Otomatik de yapsam başka serverı da seçsem sonuç aynı maalesef.
Gazanya ip indirip mh ile iletişime geçin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X