Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gooogle96

quote:

Orijinalden alıntı: DeWe

Biz oyun portları kapalı olduğu için kampüs ağında Avrupa'dan bir VPS kiralayarak OpenVPN kurup "ortalama" 90 ms ping altında oyun oynuyoruz. Battlefield 3=80ms, Dota2:90ms, LoL:70ms gibi değerlerle... Hem de TCP portu üzerinden ki UDP ile %20 daha hızlı olacaktır...

OpenVPN oyun için gayet konfigüre edilebilir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Vps e openvpn nasıl kurulacak anlatırmısın.

Maalesef mümkün değil. Bunun için linux CLI kullanmayı, giriş düzeyi sunucu yönetimi, sunucu ağ güvenliğini ve sorun çözmeyi bilmeniz gerekiyor ki bu da özel mesajla anlatılabilecek birşey değil. İngilizce düzeyiniz yeterli ise Google ile kendi kendinize öğretebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: turexx

kendiniz soyluyorsunuz avrupadan bir vps kiralayarak o vps'in internet alt yapısıyla turkiyedeki son kullanıcının alt yapısı arasında ucurumlar var eğer zerre kadar bilginiz varsa demek istedigimi anlarsıız artı olarak 90 ms ping yuksek bir değerdir dota lol gibi oyunlarda fazla farketmezsiniz ama fps oyunlarında 80-90 ping sizin olumunuz demektir

cyberghost vpn acık USA sunucusu
     1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

vpn kapalı aynı mekan ping sonucu

gordugun gibi %50 'nin uzerinde vpn'in ping uzerinde etkisi.kiraladıgınız VPS internet altyapısı olmasa VPN ile siz oyun yerine sitelerde gezinebilirdiniz anca

Merak etmeyin. "Zerre"den çok daha fazla bir bilgim var. Ayrıca demek istediğinizden hiçbir şey anlamadım. Ayrıca "hiçbir" oyun için 90ms yüksek bir gecikme süresi değildir, saniyenin onda birinden az bir rakamdan bahsediyoruz. Bu süre içinde ekranda iki resim gösterip gözünüzü kırparak bakmanızı istesem, resimlerden birini göremezsiniz.

Avrupa'da 200-300 GB bandgenişliğine sahip sunucular aylık 2$'dan satılıyor. IP kiralam 1$/ay iken bu rakamlar gerçekten komik. Eğer stabil 100/100 indirme gönderme alabileceğiniz düşük gecikmeli bir VPN sistemi arıyorsanız tek çare tabiki kendinizin kurup konfigüre etmesi.

Ha demek istediğiniz şuysa haklısınız; 7$/12 ay gibi "şaka" gibi bir fiyatla VPN sağlayan bir firmadan tabiki düşük gecikmeli ve mükemmel bir servis beklemiyorum. Şansımı deneyip bir arkadaştan test rica ettim, sağolsun o da yapmış. Korkunç değerler değil ama online oyun için uygunsuz: sebebi de yüksek jitter, gecikmenin sayısal değeri değil.

Merak ettiğiniz şeyleri PM ile cevaplayabilirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWe -- 19 Şubat 2014; 18:28:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

quote:

Biz oyun portları kapalı olduğu için kampüs ağında Avrupa'dan bir VPS kiralayarak OpenVPN kurup "ortalama" 90 ms ping altında oyun oynuyoruz. Battlefield 3=80ms, Dota2:90ms, LoL:70ms gibi değerlerle... Hem de TCP portu üzerinden ki UDP ile %20 daha hızlı olacaktır...

OpenVPN oyun için gayet konfigüre edilebilir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Vps e openvpn nasıl kurulacak anlatırmısın.

Maalesef mümkün değil. Bunun için linux CLI kullanmayı, giriş düzeyi sunucu yönetimi, sunucu ağ güvenliğini ve sorun çözmeyi bilmeniz gerekiyor ki bu da özel mesajla anlatılabilecek birşey değil. İngilizce düzeyiniz yeterli ise Google ile kendi kendinize öğretebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: turexx

kendiniz soyluyorsunuz avrupadan bir vps kiralayarak o vps'in internet alt yapısıyla turkiyedeki son kullanıcının alt yapısı arasında ucurumlar var eğer zerre kadar bilginiz varsa demek istedigimi anlarsıız artı olarak 90 ms ping yuksek bir değerdir dota lol gibi oyunlarda fazla farketmezsiniz ama fps oyunlarında 80-90 ping sizin olumunuz demektir

cyberghost vpn acık USA sunucusu

vpn kapalı aynı mekan ping sonucu

gordugun gibi %50 'nin uzerinde vpn'in ping uzerinde etkisi.kiraladıgınız VPS internet altyapısı olmasa VPN ile siz oyun yerine sitelerde gezinebilirdiniz anca

Merak etmeyin. "Zerre"den çok daha fazla bir bilgim var. Ayrıca demek istediğinizden hiçbir şey anlamadım. Ayrıca "hiçbir" oyun için 90ms yüksek bir gecikme süresi değildir, saniyenin onda birinden az bir rakamdan bahsediyoruz. Bu süre içinde ekranda iki resim gösterip gözünüzü kırparak bakmanızı istesem, resimlerden birini göremezsiniz.

Avrupa'da 200-300 GB bandgenişliğine sahip sunucular aylık 2$'dan satılıyor. IP kiralam 1$/ay iken bu rakamlar gerçekten komik. Eğer stabil 100/100 indirme gönderme alabileceğiniz düşük gecikmeli bir VPN sistemi arıyorsanız tek çare tabiki kendinizin kurup konfigüre etmesi.

Ha demek istediğiniz şuysa haklısınız; 7$/12 ay gibi "şaka" gibi bir fiyatla VPN sağlayan bir firmadan tabiki düşük gecikmeli ve mükemmel bir servis beklemiyorum. Şansımı deneyip bir arkadaştan test rica ettim, sağolsun o da yapmış. Korkunç değerler değil ama online oyun için uygunsuz: sebebi de yüksek jitter, gecikmenin sayısal değeri değil.

Merak ettiğiniz şeyleri PM ile cevaplayabilirim. Teşekkürler.

Hocam su sunucu kiraladığın yeri pm atabilir misin? Fiyatlar iyi geldi, incelemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa server'larında hız ve ping durumları nasıl güncelde ?
  • erakan kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da server kiralama konusunda yardımcı olabilir misin lütfen. Ben de bir server kiralamayı istiyorum.
  • Sidik yarıstırmak yerine bilgi alsak çok daha iyi olurdu. Bugün cyberden aldım, şu andada almanyadan yazıyorum beyler. Oyun falan oynanmıyorda yasaklı site diye bişi yok, her yer çiçek dümdüz.
  • Takip...
  • Benim en çok takıldığım konu kampanya süresi ne zamana kadar? Yada ortada bir kampanya varmı yoksa fiyatı zaten hep bumuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Benim en çok takıldığım konu kampanya süresi ne zamana kadar? Yada ortada bir kampanya varmı yoksa fiyatı zaten hep bumuydu

Bende bunu merak ediyordum. Benim 12 Martta doluyor. Olmadı şimdiden alalım bir tane
  • bu arada yeni yasa ile cyberghostun sunucularını engellemeye başladılar...

vps alınarak özel vpn kurulması şart oldu gibi
  • Tiésto kullanıcısına yanıt
    hangi serverlar?
  • Cybershost sunucularına bağlanmıyor.

Büyük ihtimalle yasaklandı. Hadi geçmiş olsun hepimize. Biz daha çooook bipppppp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Cybershost sunucularına bağlanmıyor.

Büyük ihtimalle yasaklandı. Hadi geçmiş olsun hepimize. Biz daha çooook bipppppp.

sorun yok hocam belki maintenace(bakım) zamanına denk gelmişsinizdir.bende sorunsuz baglanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

hangi serverlar?

şu anlık ana sayfası açılmıyor...

tek tek engellemeye başladılar sunucuları...
  • ana sayfa zaten normalde de açılmıyor du ama . Ben de daha almadım alma arifesinde olmasın bari. Güncel olarak ne durumda
  • quote:

ana sayfa zaten normalde de açılmıyor du ama . Ben de daha almadım alma arifesinde olmasın bari. Güncel olarak ne durumda

bir kaç müşterimden de duydum. VPN servislerini TTNET bloklamaya başlamış.
  • Hotspot ta bir problem yok şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

quote:

ana sayfa zaten normalde de açılmıyor du ama . Ben de daha almadım alma arifesinde olmasın bari. Güncel olarak ne durumda

böyle bir şey yapmaya hakları yok, ne sebeple vpn kapatıyorlar ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

quote:

böyle bir şey yapmaya hakları yok, ne sebeple vpn kapatıyorlar ki.

maalesef yeni yasa ile hakları var...

fişleyemedikleri için zararlı görüyorlar...
  • Sunucuları engelliyorlar hakketen arkadaşımınkinide engellemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece TTNET kullanıcıları için mi durum böyle Superonline kullanan arkadaşların durumu nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.