Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abizer

arkadaşlar bir arkadaşıma aldım fazladan 1 lisans oda ihtiyac yokmuş hiç kullanılmadı ihtiyacı olan arkadaşa uygun fiyata verebilirim key

bende 2 tane oldu 1 tanesi fazla olduğu için

PM attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Vpn'e para vermeye gerek yok.

Chrome eklentisi Zenmate ' yi kullanın.

zenmate aktif hale getiriphttp://ip-check.info/?lang=en ip adresini test edin. oradaki ip adresini gördükten sonra bir süre daha bekleyin ve sonucu görün.

hocam şimdi bende bu eklentiyi indirip denedim. herhangi bir sıkıntı göremedim. ip değişti. hızda da çok düşüş olmadı. yasaklı sitelerede giriyor? sizce sorun nedir?

• Lisans aldik bir arkadastan ama Bi turlu programi bulup yukleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programı, download.com, softpedia 'da falanda var. Zaten programı aslında arka planda OpenVPN 'i kullanıyor anladığım kadarı ile.

ZenMate iyi , ancak ne kadar süre ücretsiz gidecek, ücretsiz sürümü bu hızları ne kadar süre verebilecek belli değil. Bir de sadece browser 'ı yönlendiriyor ve sadece Chrome için çalışıyor. Onun dışında aslında gayet güzel çalışan bir uygulama.
  • Win8 var VPN yi açmadan internete göremiyorum çözümü var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Vpn'e para vermeye gerek yok.

Chrome eklentisi Zenmate ' yi kullanın.

zenmate aktif hale getiriphttp://ip-check.info/?lang=en ip adresini test edin. oradaki ip adresini gördükten sonra bir süre daha bekleyin ve sonucu görün.

hocam şimdi bende bu eklentiyi indirip denedim. herhangi bir sıkıntı göremedim. ip değişti. hızda da çok düşüş olmadı. yasaklı sitelerede giriyor? sizce sorun nedir?

quote:

Girdim gördüm bekledim.

Bir şey çıkmadı ?

Zenmate aktifken START TEST! basın, ilk olarak zenmate size verdiği ip görürsünüz, Flash 'ta bulunan açık tan dolayı bi süre sonra gerçek ip niz gözükür. Zenmate tam anlamıyla koruma sağlamaz.

Gerçek VPN şifreli bir hat açar. Sizi izleyen kişi sadece o sunucuya bağlandığınızı görebilir içeriğe erişemez. Bu yüzden Zenmate çok daha iyi denilemez, ücretsiz ve sunucuları hızlı. Kaliteli bir vpn ile baş ölçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 15 Şubat 2014; 16:34:59 >

• Ben deneme anlamında Hotspot Shield aldım. Telefon ile ödedim aylık 10 TL. Ama 45 gün falan verdi.
    Tabiki açılmayan site yok. Exe dosyasını indirip kurdum. 4 ülkeden bağlanabiliyorsunuz. Amerika. İngiltere, Japonya ve Avusturalya.
    Başkada bir şey yapmaya gerek yok herhalde?

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! Çok iyi fiyat. diğeri 120 TL tutuyor. Bitince buna girmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay35 -- 15 Şubat 2014; 21:47:29 >
  • ortak arıyan varsa ortak olabilirim.
  • Ben de aldım. Cep tel yada tablet ile ortak wireless olan yerlerde güvenli internet kullanabilmek için..gerçi programın üreticileri de inşallah süzmüyorlardır bizim bilgileri..
  • ben aldım 4 lisans boşta almak istiyen varsa 4 tlden yollarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

VPN ihtiyacı olanlara bu vpn'i tavsiye etmem. En azından bu 7 dolarlık olanı.
    Adam gibi bağlantı kurulamıyor.
    Hız yavaş. Bir süre sonra patlıyor. Sıkıntılı yani.

Appstore'da vpnexpress diye bir uygulama var. Uygulamanın içinde hesap açıyorsun. Bilgisayardan da bu hesap kullanılarak kullanılabiliyor.
    Fiyat olarak data paketi almak daha mantıklı. 5GB 5,50TL. Yada 50GB 33 lira.
    Yıllık olarak düşünülürse 54 lira.
    Bide enpara var appstore'da. Yıllık 29 liraya gelir.
    Az önce hızı test ettim.
    VPN'siz

Hocam bu da güzel ama bunun yerine zaten "Puffin Web Browser" kullansak yetmiyor mu? Geçen gün ipad den facebook a girmek istedip ve facebook hesabım dondu. Normal bilgisayarımdan girip açmak zorunda kaldım. Facebook bana haritalı bir ikaz verdi, birisi taipei; taiwan dan senin facebook una girmeye çalıştı diye. yani puffin web gezinimini hızlandırmak için cloudmosa diye bir cloudserver sistemi üzerinden işini görüyor anladığım kadarıyla bu da vpn gibi bir işlev görüyor. Yanlış mı düşünüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: sol-acik-

ben aldım 4 lisans boşta almak istiyen varsa 4 tlden yollarım.

5 cihaz tanımlanıyor maksimum; onu da istediğin an internetten yönetim konsoluna girip sıfırlayabiliyorsun...Ticaretine mani olmak için demiyorum ama... 7$ birşey sayılmaz, bence kalsın sende, bilgisayar, mobil cihaz, sevdiğin bir arkadaşının cihazı filan derken bir bakmışsın dolmuştur bile 5 kullanım hakkı. Bende şuan 4 tanesi doldu bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricorn79

quote:

Orijinalden alıntı: sol-acik-

ben aldım 4 lisans boşta almak istiyen varsa 4 tlden yollarım.

5 cihaz tanımlanıyor maksimum; onu da istediğin an internetten yönetim konsoluna girip sıfırlayabiliyorsun...Ticaretine mani olmak için demiyorum ama... 7$ birşey sayılmaz, bence kalsın sende, bilgisayar, mobil cihaz, sevdiğin bir arkadaşının cihazı filan derken bir bakmışsın dolmuştur bile 5 kullanım hakkı. Bende şuan 4 tanesi doldu bile..

hocam benim kullandıgım cihaz sabit ev bilgisayarı sıkıntı yaşamam sıfırlama mevzusuna gelince r10 nickim ziya r10daki ticaret kariyerim belli 3 4 lira için kendimi lekeletecek halim olmaz boşta durucagına paylaşım dedim ama dedigin gibi ise hiç paylaşmamak daha doğru başkasının yapacagı bişeye denk gelmemek için.

• Konuyu okuyan herkesten yardım bekliyorum.

İşyerinde interneti iyice kısıtladilar. Tum online satis siteri yani Sahibinden.com'a dahi giremez oldum. Bir şekilde bu durumu aşmam lazım. Bu kısıtlama bu tür programlarla asilir mi?

• until kullanıcısına yanıt
    Hocam bence sizin ilacınız bu değil de tablet olur.
    Ben de bir ara işyerine hergün tablet getirip götürüyordum.
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    tabi ki ttnet bu sistemleri de engelleyebilir ip bazında ama vpn kullanarak gezdiğin yerleri yada oluşturduğun trafiği analiz edemezler. eğer ttnet öyle birşey yaparsa ben küçük bi kullanıcı kitlesi ile kendim vpn kurulumu yapıp paylaşım ve satışını yapacam artık öyle birşey olduğu zaman benden alırsınız :)
  • Sizin verdiginiz linkte 1yillik 7$ fakat siteye girip almaya kalktigimizda 1aylik 7$ oluyor. Nasil iş anlamadim
     1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

• MultiCore kullanıcısına yanıt
    Bu 7$ olan ürünü şuan sitelerinde ben de bulamadım ama senin ekrandaki üründen farklı bu. Kısıtlanmış sürüm diyebiliriz..sadece en popüler 5 farklı yerdeki serverları kullanabiliyorsun. Ama verdikleri destek Premium. Bir sıkıntı olmaz sanırım.
  • 1 adet kullanım hakkı bende alabilirim.PM lütfen.
  • iOS programı çalışmıyor. Manuel olarak bilgileri girdim VPN ekleme kısmından o şekilde De çalışmadı

Aynı sorunla karşılaşan var mı?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.