Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet sorum var size. tcp 443 destekliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: until

Konuyu okuyan herkesten yardım bekliyorum.

İşyerinde interneti iyice kısıtladilar. Tum online satis siteri yani Sahibinden.com'a dahi giremez oldum. Bir şekilde bu durumu aşmam lazım. Bu kısıtlama bu tür programlarla asilir mi?

Yok mu bi hal çaresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arasında kullanılmak üzere 3 VPN sunucusu çalıştıran biri olarak söylüyorum, VPN ihtiyacınız varsa hiç bakmayın. Elinize kredi kartınızı alıp saldırın. Böyle bir fiyatı başka yerde bulmak imkansız. Yalnız birileri Avrupa sunucusundan pingtest yaparsa gerçekten müteşekkir olurum. Biz çoklu oyunculu oyunlar da oynuyoruz. Öyle ki eğer ping süreleri düşükse buna geçiş yapabiliriz. Yapıp paylaşan olursa teşekkürler.

www.pingtest.net
  • DeWe D kullanıcısına yanıt
    superonlıne fıber + cyberghost almanya vpn ustunden
    anlık sonuclar

ping 148ms
    jitter 4ms
    grade d
  • MultiCore kullanıcısına yanıt
    bunda 22 ulke kullanım hakkı var
    bızımkınde 5 ulke kullanım hakkı var
  • Bu ay hesap çok şişti benim. 27sinden sonraya kalirsa alacagim ben de

• McOrco kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim. Sonuçlar oyun için hiç müsait değilmiş.
  • Bugün öğrendim TCP 443 portunu destekliyormuş. Bu arada kullananlar , hız durumları hangi server'larda nasıl ?
  •  1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

bu hatayı alıyorum yok mu çözümü
  • Can sıkıcı olan şu neden benim adım soyadım adresim gibi bilgileri istiyor satın alırken? Hadi bitcoin kullanmıyor bari paypal ile hiçbirşey sormadan halletse. Çok yanlış utanmasa vatandaşlık numarasını isteyecek adamlar.
  • Aldim kullaniyorum biraz yavaslatiyor ama vpn'e muhtac oldugumuz su gunlerde katlanacagiz artik bir sekilde. Fiyat cok cok iyi gercekten. Diger vpnlerin yaninda sönük kalsa da biraz, onlarin aylik fiyatina yillik veriyor.

• Takipteyim.

• iPhone da manuel ayar yaptıktan sonra VPN yi sürekli açık tutmanın yolu var mı? Kafasına göre kapanıyor bu yau.

• Ping sonuçlarınız nasıl bu vpn ile,oyun oynamak mümkün mü yani ?
    Ben internette online okey oynarken bile kasıyor taşı atıyorum 2 sn sonra düşüyor bazen. Bu arada bazen bağlandığı ip ler çok kötü oluyor, Disconnect edip tekrar bağlanın daha iyi bi ip ye bağlanacaktir.
    Genelde amerikadan bir oyun oynuyorsan online olarak pek sıkıntı yaşatmıyabilir ama türkiye sunucusu olan bir oyun oynucaksan büyük sıkıntı yaşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 19 Şubat 2014; 15:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3zman335

Ping sonuçlarınız nasıl bu vpn ile,oyun oynamak mümkün mü yani ?

arkadasım vpn ile oyun oynanmaz hangi firmanın hizmetini alsan ping yuksek olur
  • Benim fikrim de bu yöndeydi zaten ama emin olmak istedim,teşekkürler
  • turexx kullanıcısına yanıt
    Biz oyun portları kapalı olduğu için kampüs ağında Avrupa'dan bir VPS kiralayarak OpenVPN kurup "ortalama" 90 ms ping altında oyun oynuyoruz. Battlefield 3=80ms, Dota2:90ms, LoL:70ms gibi değerlerle... Hem de TCP portu üzerinden ki UDP ile %20 daha hızlı olacaktır...

OpenVPN oyun için gayet konfigüre edilebilir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWe -- 19 Şubat 2014; 17:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeWe

Biz oyun portları kapalı olduğu için kampüs ağında Avrupa'dan bir VPS kiralayarak OpenVPN kurup "ortalama" 90 ms ping altında oyun oynuyoruz. Battlefield 3=80ms, Dota2:90ms, LoL:70ms gibi değerlerle... Hem de TCP portu üzerinden ki UDP ile %20 daha hızlı olacaktır...

OpenVPN oyun için gayet konfigüre edilebilir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Vps e openvpn nasıl kurulacak anlatırmısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kendiniz soyluyorsunuz avrupadan bir vps kiralayarak o vps'in internet alt yapısıyla turkiyedeki son kullanıcının alt yapısı arasında ucurumlar var eğer zerre kadar bilginiz varsa demek istedigimi anlarsıız artı olarak 90 ms ping yuksek bir değerdir dota lol gibi oyunlarda fazla farketmezsiniz ama fps oyunlarında 80-90 ping sizin olumunuz demektir

cyberghost vpn acık USA sunucusu
     1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

vpn kapalı aynı mekan ping sonucu
     1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

gordugun gibi %50 'nin uzerinde vpn'in ping uzerinde etkisi.kiraladıgınız VPS internet altyapısı olmasa VPN ile siz oyun yerine sitelerde gezinebilirdiniz anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 19 Şubat 2014; 17:59:43 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.