Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cyberghostvpn 'i kullanmanın kendi yazılımı dışında bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

cyberghostvpn 'i kullanmanın kendi yazılımı dışında bir yolu var mı?

Open VPN ile kullanabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu vpn işini tam manasıyla kavrayamadım. benim sınırsız internetim var vpn kullanırsam yasaklı sitelere giriş haricinde ne işime yarar. normalde erişemediğim ama vpn ile rahatça erişebileceğim önemli sitelere bikaç örnek verirmisiniz. birde yasaklı torrent konusunda bilgi verirmisiniz.
  • sonromeo kullanıcısına yanıt
    Mesela Amerika serverine bağlanırsan Vevo ya girebilirsin.Vevo sadece Amerika da hizmet veren bir site.Torrent normal ev kullanıcıları için sıkıntı yok ama yurtta engelli olduğu için vpn kullanıyoruz.
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    arkadaslar bu vpn saglayacilari ne kadar guvenli?
  • sonromeo kullanıcısına yanıt
    vpn senin internet akışını şifreleyerek başka bir sunucu üzerinden gönderir, eğer ücretsiz wirelessleri sık sık kullanıyorsan çok gerekli

ve senin internetten akan verilerini şifrelediği için dns sunucuları ve internet servis sağlayıcıları senin hangi sitelere girdiğini bilemez
  • Bunu alanlar kendi isimlerini mi veriyorlar satın alırken, yoksa james bond tadında takılıp , uydurma isimler mi veriyorlar?
  • 2 KİŞİLİK KISIM SATILIKTIR HEPSİNİ DOLDURAMADIM
  • Beyler bu kampanya ne zamana kadar geçerli bilginiz varmı ? , 1 ay içinde almayı düşünüyorum şu an çok fazla öncelikli ödemem gereken fatura felan var , daha sonra alsam kaçırmayalim diye
  • Beyler 3 tlye chatlak isimli arkadaştan saolsun, hızı çok güzel web de gezinip videoları açabilirsiniz ve sistemi yormayan altta sessiz sakin çalışan bir uygulaması var tavsiye ederim vpn kullandığınızı anlamayacaksınız bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 12 Şubat 2014; 2:08:09 >
  • bir ulkeye baglaniyorum fakat hic bir siteye girmiyor open vpn de de sifre mi kabul etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyberGhost uygulaması ,"loading Gui " aşamasında takıldı kaldı. İlk hesap açarken ,bu uygulamayı mutlaka yüklemek gerekiyor mu? Ben sonra openvpn kullanacağım.
  • orada open vpn kullanmak evet e felan tıklayın diyordu, evet e tıklamınız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 12 Şubat 2014; 2:33:03 >
  • Vpn'e para vermeye gerek yok.

Chrome eklentisi Zenmate ' yi kullanın.

• bu hatayı alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 12 Şubat 2014; 7:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Vpn'e para vermeye gerek yok.

Chrome eklentisi Zenmate ' yi kullanın.

zenmate aktif hale getiriphttp://ip-check.info/?lang=en ip adresini test edin. oradaki ip adresini gördükten sonra bir süre daha bekleyin ve sonucu görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 12 Şubat 2014; 9:14:26 >
  • kamaka kullanıcısına yanıt
    Girdim gördüm bekledim.

Bir şey çıkmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

2. kez lisans alıp ekleyen varmı , süreyi bir yıldaha mı uzatıyor yoksa aynı mı kalıyor süre.

Olmuyor bildigim kadarıyla.deneyen varsa yazsın cünkü bu gidisle cok ihtiyac duyacağız vpn ye

hizmetten v fiyattan oldukca memnunum
    uzatma mumkun ıse bende uzatmayı dusunebılırım
    varmı bılgısı olan arkadaslar

Konuyu okudum ama bu soru askıda kalmış gibi..

2. kez satın alsak, lisans süresini uzatabiliyor muyuz, bilgi sahibi olan kimse yok mu arkadaşlar?

@McOrco @cyberteror @veysel93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul -- 12 Şubat 2014; 20:45:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bir arkadaşıma aldım fazladan 1 lisans oda ihtiyac yokmuş hiç kullanılmadı ihtiyacı olan arkadaşa uygun fiyata verebilirim key

bende 2 tane oldu 1 tanesi fazla olduğu için

satıldı ilgilenen arkadaşlar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abizer -- 24 Şubat 2014; 20:56:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.