Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 dolar deniliyor fekat ilk sayfadaki linkten para birimini trk yaptığımızda 44 tl diyo neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Yav bu dns sorunu yine baş gösterdi, önerebileceğiniz bir dns var mı? Başlangıçta ISP hatası veriyor yine. Google dns filan kar etmiyor delirtti program beni akşam akşam.

dünden beri giremiyorum aynı hatayı alıyorum yok mu acaba kampanya
  • arkadaşlar bu program sayesinde akk den kurtula biliyormuyuz yoksa yasaklı sitelere dns ile de girebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y£K£

arkadaşlar bu program sayesinde akk den kurtula biliyormuyuz yoksa yasaklı sitelere dns ile de girebiliriz

Maalesef AKK ile alakası yok.
    Bu VPN ile DNS değiştirmenize rağmen giremediğiniz sitelere erişebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Orijinalden alıntı: Y£K£

arkadaşlar bu program sayesinde akk den kurtula biliyormuyuz yoksa yasaklı sitelere dns ile de girebiliriz

Maalesef AKK ile alakası yok.
    Bu VPN ile DNS değiştirmenize rağmen giremediğiniz sitelere erişebilirsiniz

Anladim hocam cok
    Tesekkurler bazi arkadaslar videolar filan cok hizlidoluyor demiste
  • yeni kampanya yokmu acaba çok memnundum bitmek üzere

• malesef bunun disinda yokhttp://sharewareonsale.com/s/cyberghost-vpn-sale ancak yilbasinda bekliyorum bir güzellik bende ..özellikle premium'u şöle 25 dolara falan kapatabilsek efsane olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

malesef bunun disinda yokhttp://sharewareonsale.com/s/cyberghost-vpn-sale ancak yilbasinda bekliyorum bir güzellik bende ..özellikle premium'u şöle 25 dolara falan kapatabilsek efsane olur ..

İlk mesajdaki link hala çalışıyor. Verdiğiniz link 1 cihaz 10$. İlk mesajdaki link 5 cihaz 15$. Bu yüzden verdiğiniz link baya buz gibi.

https://store.cyberghostvpn.com/848/?scope=checkout&cart=136140&x-parameter=NewsletterENLaunchCG5_1013Inactive5&piwik_campaign=Newsletter&piwik_kwd=NewsletterENLaunchCG5_1013Inactive5&currency=USD

• kamaka kullanıcısına yanıt
    bu linkte "OFFER HAS ENDED!" ibaresi var. almayı denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet denedim, denemediysen bir de sen dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 14 Aralık 2014; 21:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

yeni kampanya yokmu acaba çok memnundum bitmek üzere

nesinden memnunsunuz arkadaş zenmate çok daha hızlı para verip aldığım halde kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

nesinden memnunsunuz arkadaş zenmate çok daha hızlı para verip aldığım halde kullanamıyorum

hızından ve güvenliğinden memnunum nerdeyse hiç hız kaybı yok, 1 senedir kendimi yurt dışında gösterip çok alışveriş yaptım hiç sıkıntı olmadı

• quote:

quote:

quote:

hızından ve güvenliğinden memnunum nerdeyse hiç hız kaybı yok, 1 senedir kendimi yurt dışında gösterip çok alışveriş yaptım hiç sıkıntı olmadı

hangi ülkeyi seçiyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi ülkeyi seçiyorsunuz.

genelde abd seçerim

• Aksam saatlerinde bende de hiz kaybi oluyor. Zemate daha mi iyi. Kullanan var mi?

• video izliyormusunuz.

zenmate güvenlik olarak belki daha iyi değildir ama hızı sanki daha iyi gibi birde bi kaç gündür chromedan BROWSEC eklentisini kullanıyorum oda baya hızlı gibi.
  • quote:

video izliyormusunuz.

zenmate güvenlik olarak belki daha iyi değildir ama hızı sanki daha iyi gibi birde bi kaç gündür chromedan BROWSEC eklentisini kullanıyorum oda baya hızlı gibi.

video izliyorum hemde 1080p

dediklerinizi deneyeceğim, teşekkürler
  • Romanya ve Almanya(Hamburg) sorunsuz kullanıyorum, gayet de hızlı.
  • Son bir sayfayı okuyabilirsin.
  • beyler milletin üyelikleri yada kampanyaları bitince buraya gelmeye baslayacaklardır...

bende epey zamandır kullanıyorum 6 aylık free almıstım mart ayında süresi doluyor gayet de memnunum...

lafın kısası üyeligi bitince ortak almayı düsünen arkadaşlarla alabilirim haberiniz olsun...
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.