Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benxlegend

güncel sürümü kurun o hata ortadan kalkıyor

olmuyor yine aynı..
  • O zaman temiz bir kurulum yapin.(cerezleri vs silip) O hatayi aldiginizda zaten program sizi hata ile ilgili cozum sayfasina yonlendirmesi lazim. Ordaki yollarids deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benxlegend -- 24 Haziran 2014; 10:17:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1 kullanıyorum. Antivirüs olacak Spyware Doctor var ancak serialler her açılışta kara listeye giriyor. Sistemi yormayacak antivirüs bakınıyorum. Cyber'e güncelleme gelmiş bu arada. Şu an İsviçreden bağlandı.
  • arkadaslar birkaç aydır hiç kullanmıyordum dün pc ye format attım bugün programı kurdum ne yapsam bağlanmıyor ,güvenlk duvarı ,güncellemeler falan kapalı neden böyle oluyor??çözümü nasıl ?? xp kullandığım için olabilir mi?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 6 Temmuz 2014; 18:24:04 >
  • türk telekom un uygulamaya koymayı düşündüğü yeni şeylerden dolayı olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 6 Temmuz 2014; 18:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

arkadaslar birkaç aydır hiç kullanmıyordum dün pc ye format attım bugün programı kurdum ne yapsam bağlanmıyor ,güvenlk duvarı ,güncellemeler falan kapalı neden böyle oluyor??çözümü nasıl ?? xp kullandığım için olabilir mi?*

xp de çalışmıyor. win8 64 de problemsiz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

türk telekom un uygulamaya koymayı düşündüğü yeni şeylerden dolayı olabilir mi acaba?

superonline adsl ve superonline fiber ile sorunsuz bağlanıyorum. ttnetin tüm interneti kaydettiğine dair bir kaç bir şey okumuştum internette.
  • Almanya serverlarına bağlanamıyorum. Diğerlerine bağlanabiliyorum. Benzer durumda ya da çözüm hakkında bilgisi olan var mı?
  • Ben de gecen sene almıstım. Bağlanma ve bağlantı hız sorunları nedeniyle kullanamadım. Bence bir şeye yaramıyor. bosuna 7 dolar vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

arkadaslar birkaç aydır hiç kullanmıyordum dün pc ye format attım bugün programı kurdum ne yapsam bağlanmıyor ,güvenlk duvarı ,güncellemeler falan kapalı neden böyle oluyor??çözümü nasıl ?? xp kullandığım için olabilir mi?*

xp de çalışmıyor. win8 64 de problemsiz kullanıyorum.

Dün isvicreden baglandim xp ile
    his cok yavaş baglanti hep yarida kesiliyor.

• en iyi serverler almanya hamburg diğerleri Türkiye nin internet bağlantılarına ters noktadalar.
  • Android telefondan yukledim login olmuyor girenler nasil giriyor ?

• Android telefondan yukledim login olmuyor girenler nasil giriyor ?

• Bağlanabilen var mı ?
  • ben hiç bağlanamamazlık etmedim. Programla filan uğraşmayın. Manuel bağlanın. Zaten 1 kere ayarlıyorsunuz, sonra tek tık ile giriyosunuz. En hızlıları da isviçre ve çek de bağlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

quote:

Orijinalden alıntı: lugacan

ben kyk'da kalıyorum, burada torrent portları modemlerden kapalı VPN kullanırsam download yapabilir miyim ?

KYK'da kalan bir öğrenci olarak evet yapabilirsin

hangi vpn ile yapabilirz bunu ?
  • 10 yıllık zenmate vpn sadece 0 dolar!
  • AXWQA kullanıcısına yanıt
    link?
  • Bedava iken kullanmıştım gayet güzel bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXWQA

10 yıllık zenmate vpn sadece 0 dolar!

Bi bitmediniz demekten sıkıldım. Zenmate sistemi tam olarak korumuyor. Bunu araştırıp öğren, ip değiştiriyor diye gerçek bir VPN ile bir tutamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.