Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ttnette bugün ben de baglanamadim. Programı sildim tekrar yükledim ama ne fayda... Daha sonra telefondaki internetimi PC ile paylaşıp denedim Certifica kısmını geçti ve arayuz açıldı.ama tekrar ttnet e bağlandığımda açılmadı. Programda sorun olmadığı kanısına vardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha dün kullanıyordum bu programı sorunsuz olarak. Bugün sabahtan beri programa giremiyorum. Checking public certificate bölümünde kalıyor program ve sonunda da hata vererek kapanıyor. Program sanırım engellendi. Arayüz'e nasıl gireceğiz bilmiyorum...

Not: Programın Türkiye'de yasaklandığı kesinleşti arkadaşlar. OpenVPN programını kurup çalıştırdıktan sonra cyberghost programını çalıştırdığımda rahatça arayüz'e girebiliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 4 Haziran 2014; 0:21:15 >
  • Arkadaşlar birimizin, güzel bir ingilizce metin yazarak, cyberghosta ulasıp durumu bildirmesi lazım. Sonra ne yapacağımızı konusuruz. Fakat gördüğümüz kadarıyla bir sorun var.

Hanginizin ingilizcesi iyi? Hangimiz ulaşabiliyor su anda cyberghost supporta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Arkadaşlar daha dün kullanıyordum bu programı sorunsuz olarak. Bugün sabahtan beri programa giremiyorum. Checking public certificate bölümünde kalıyor program ve sonunda da hata vererek kapanıyor. Program sanırım engellendi. Arayüz'e nasıl gireceğiz bilmiyorum...

Not: Programın Türkiye'de yasaklandığı kesinleşti arkadaşlar. OpenVPN programını kurup çalıştırdıktan sonra cyberghost programını çalıştırdığımda rahatça arayüz'e girebiliyorum...

Turgut kardeşim cyberghosta bir mail yazabilir misin? Var mı ingilizcen yoksa ben yazdırıp atayım mı sana. Bende open vpn de yok bilgilerimi falan da bilmiyorum kaldım öyle. *-*
  • TuRKuS.MuTaNTuS kullanıcısına yanıt
    İngilizcem yok maalesef...
  • android de openvpn ile uzun bi suredir hic bir ulkeden giremiyorum. bosuna para verdik buna da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İngilizcem yok maalesef...

Kardeşim şu mesajı support kısmına "ticket" ya da mail atarak yolla. destek kısımları vardır orayı bulacak kadar ingilizcen de vardır zaten.

Gelen cevabı buraya atarsın ne oldugunu ögrenmiş oluruz.

İngilizce Metin

"
    Hello, cyberghost 5 isnt working anymore. We cant reach the interface.

All Turkish users have the same problem and you know we use it a lot in Turkey. Can you please find a solution, this is the error we keep seeing;

"could not establish a secure connection to the cyberghost 5-network! maybe cyberghost 5 is blocked in your country or by your isp."

Waiting for an answer, best regards."
  • gönderdim. Yanıt gelirse buradan yazarım...
  • quote:

gönderdim. Yanıt gelirse buradan yazarım...

sağol kardeşim allah razı olsun.
  • ipad den bağlanıyor. Kendi programının bağlandığı adresle ilgili bir sorun var belki.

openVPN kullanarak bağlanmayı denemek lazım bir de. Öyle bağlanabilir belki.
  • Ben de benim bilgisayarın ağ ayarlarıyla bir hayli uğraştım meğer sorun servis sağlayıcıdanmış. :)

Desteğe gönderdim, yanıt gelirse paylaşacağım. İllaki çözüm bulmaları gerekiyor.
    Bu çakallar ücretsiz VPN dağıtmasaydı şu an sağlam sağlam herkes bağlanırdı. Bir şeyi fazla dillendirince suyu çıkıyor maalesef.
  • quote:

Arkadaşlar daha dün kullanıyordum bu programı sorunsuz olarak. Bugün sabahtan beri programa giremiyorum. Checking public certificate bölümünde kalıyor program ve sonunda da hata vererek kapanıyor. Program sanırım engellendi. Arayüz'e nasıl gireceğiz bilmiyorum...

vay şerefsizler.bende neden bağlanamıyorum diyordum.uydunet tıurksat ne hakla vpn in önünü kesebilir.resmen insanları fişlediklerinin ispatı gibi.önlem aldılar.cyberghost çare bulabilirmi acaba.
    bu arada youtube da açılmış sanırım.hırsızlar iyice vatandaşa karıştı unuttu millet.hesaplar zaten kapatılmış.uyumaya devam türkiye.

• valuable kullanıcısına yanıt
    cep telefonu internetinden bağlanıyor.Sanırım yerel internette bir sıkıntı var.Fakat hiç bir siteyi açamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberteror -- 4 Haziran 2014; 3:59:51 >
  • cyberteror kullanıcısına yanıt
    Hocam wifi üzerinden android cihaz da bağlanıyor.

Sıkıntı şu: bilgisayarın lisans doğrulama için ilk gittiği adresin bloklanması. O adrese gidemeyince lisansı da doğrulamıyor. TTNET + bilgisayar yaparsanız sıkıntılı, TTNET + android yapsanız bile kurtarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: valuable

Hocam wifi üzerinden android cihaz da bağlanıyor.

Sıkıntı şu: bilgisayarın lisans doğrulama için ilk gittiği adresin bloklanması. O adrese gidemeyince lisansı da doğrulamıyor. TTNET + bilgisayar yaparsanız sıkıntılı, TTNET + android yapsanız bile kurtarıyor.

O halde o ilk gittiği adresi bulup host dosyasında bir değişiklik yapsak program açılacak demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

quote:

vay şerefsizler.bende neden bağlanamıyorum diyordum.uydunet tıurksat ne hakla vpn in önünü kesebilir.resmen insanları fişlediklerinin ispatı gibi.önlem aldılar.cyberghost çare bulabilirmi acaba.
    bu arada youtube da açılmış sanırım.hırsızlar iyice vatandaşa karıştı unuttu millet.hesaplar zaten kapatılmış.uyumaya devam türkiye.

bende bir sorun yok girebiliyorum antivirüs veya güvenlik duvarlarınızın ayarlarına bakın gerekirse sıfırlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

quote:

bende bir sorun yok girebiliyorum antivirüs veya güvenlik duvarlarınızın ayarlarına bakın gerekirse sıfırlayın.

nasıl düzelteceğimi bulamadım.
    https://rest.cyberghostvpn.com/cg/links/error_client_startup_connection?redirect=1&lang=en

bağlanmayınca bu siteye de bağlanmıyor.firewall da değişikiklik yapmamıştım.açtım kapadım cyberghostu ekledim sonuç 0.virüs programını kapadım yine aynı.androidde de bağlanmıyor program.

sizde nasıl çalıştı?.uydunette cyberghostu çalışan varmı?çalışanlar hangi virüs programı kullanıyor?

• _Riven_ kullanıcısına yanıt
    modemde güncelleme olduysa modemin içindeki güvenlik duvarı etkinleşmiş olabilir bir şekilde engel olunuyor bende şuan bir sorun ok girebiliyorum.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    modemde kanal değiştirmek dışında bişey yapmadım.router firewall ı açıp kapadım değişmedi.vpn enabled konumunda.sanki uydunet block koymuş gibi geliyor hala bana.çünkü herşeyi denedim.androidde kapalı olunca şüphem bu yönde.

https://account.cyberghostvpn.com/#tabSmartPhonesTabletsAndOtherDevices

burayada girilmiyor.

edit:düzeldi.YAC kurulu idi.sildim açtım kapadım düzeldi.hemen öncesinde androidden denediğimde bağlanınca router şüphem kayboldu.
    ancak ne oldu da bu olay oldu anlamadım.

Edit2:YAC ı tekrar kurdum.herşey normal.
    SİZE TAVSİYEM VİRÜS,MALWARE,DOSYA ARTIK TEMİZLEME PROGRAMLARI VARSA KURCALAYIP OLMUYORSA KALDIRIN ÖYLE DENEYİN.DÜZELİNCE YENİDEN KURABİLİRSİNİZ.HATA SEBEBİNİ ÇÖZEMESEMDE SORUNLU PROGRAMI BULMUŞ OLDUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 4 Haziran 2014; 12:06:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuS.MuTaNTuS

quote:

Orijinalden alıntı: scorsese75

Az önce Superonline ile sorunsuz bağlandım..

Kardeşim sen bağlanabiliyorsan bunlara bi mail atıp böyle bir sorunumuz oldugunu söyler misin rica etsem.

Dostum online yardım bölümüyle konuştum senin için.. Son 2 gündür Türk kullanucılardan bu sorunu aldıklarını söyledi..S01.cyberghostvpn.com'a ping atmanı ve loss bölümüne bakmanı söyledi eğer 0 ise sorun olmamalıymış..cmd üzerinden yapman lazım bunu browserdan değil..Eğer 0 dan farklı bir değerse bloklanıyor..
    O zaman da şunu yapmanı söyledi:
    "Go to network Sharing center....go to change adapetr settings....right click on your connection ..properties...select Internet protocol version 4 ..properties...select Use the following DNS server addresses and type there 95 169 183 219"

Ağ paylaşım bölümünden DNS server addresses bölümüne 95.169.183.219 girmen lazımmış..Bendeki windows İngilizce olduğundan diğer bölümleri Türkçeye çeviremiyorum..
    Umarım işine yarar..

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.