Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Program yine saçmalamaya başladı bu hata iletisini alıyorum arkadaşlar neden olur bu nasıl çözerim acaba, program güncel bu arada,

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

Bende bu hatayı alıyorum kyk'da mı kalıyorsun?
  • Cepten de bağlanmıyor. Sorun nedir acaba???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: examhunter

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Program yine saçmalamaya başladı bu hata iletisini alıyorum arkadaşlar neden olur bu nasıl çözerim acaba, program güncel bu arada,

Bende bu hatayı alıyorum kyk'da mı kalıyorsun?

Yok üstat ev dede aynı hata işte de,

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Torrentler çalışmıyor beyler vpn kullanınca ?

Bende aynı dertten muzdaribim.Ayrıca CyberGhost 30 günlük bedava da kullanılabiliyor , 3-4 ay önce kullanıyordum.Ama ZenMate'in yerini tutmuyor.
  • bugun sürekli pc yi açtığımda want to win a linksys flashrouter diye bi yazı çıkıyor mail istiyor bu nedir yükleyim mi?
  • Arkadaşlar bende aldım ama her seferinde vpn serverını otomatik seçiyor. Manuel seçmek istesem dahi işlem yapmıyor kendi bildiğini okuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  • birkaç gündür bağlanmiyor neden acaba??????
  • Connection ErrorcloseA connection could not be established. Please check if a Firewall or Antivirus software is blocking CyberGhost.
    Click OK, to unlock your Internet connection.

Firewall or Antivirus kapalı sorun ne ???
  • Bende hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor.
  • Malesef bugün bende bağlanamıyorum.

Resimdeki hatayı alıyorum. Yakın zamanda java güncellemesi yaptım. Başka bir değişiklik yapmadım acaba ondan mı oldu.

• arkadaşlar ben uzun zamandır Viatun Vpn kullanıyordum iş yerimde. kamu kurumunda çalıştığım için bilgi işlem tarafından facebook twitter falan engelleniyordu. şimdi altyapı sistemimiz değiştikten sonra ne telefondan ne de pc üzerinden viatun bağlanmıyor ve hata veriyor. şu an boşuna para ödemiş durumdayım. telefonda başka programlar da denedim fayda etmedi. bilgi işlem bu tür programları engellemiş olabilir mi? bir çözüm yolu var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar programdan değil, manuel olarak kullanın derim. Ağ ve paylaşım merkezinden vpn bağlantısı oluşturup girin. Teker teker deneyin, hangisi hızlıysa 2 sini kaydedin. Sonra tek tık ile programdaki kadar beklemeden wifi ye bağlanırmış gibi wifi menüsünden girersiniz.
  • Arkadaşlar son 2-3 gündür bağlanamıyorum. Şöyle bir hata veriyor. Sizde durum nedir?

Programı açıyorum, bağlanamadı hatası veriyor.

Ve sonrasında belki ülkeniz ya da internet sağlayıcınız tarafından yasaklandık falan diyor. *-* Duvara uçan kafa atmak istiyorum

could not established a secure connection to the cyberghost 5 network
    Maybe cyberghost 5 is blocked your country or ISP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKuS.MuTaNTuS -- 3 Haziran 2014; 20:14:01 >
  • bende bugün bağlanamamaya başladım
  • bende de baglanmiyor bugun den itibaren çözüm nedir acaba baya bi bekleyince ayni üstte yazan arkadasın hatasını alıyorum

could not established a secure connection to the cyberghost 5 network
    Maybe cyberghost 5 is blocked your country or ISP.
  • Benden cok daha bilgili insanlar var, cyberghostla iletişime geçip onlara bir mail atarsalar olayı ögreniriz.
  • Bende aynı hatayı almaya başladım. Uydunet kullanıyorum. Çoğunluk sorunsuz kullanabiliyor mu?
  • Az önce Superonline ile sorunsuz bağlandım..
  • Doping kullanıyorum hala aynı hata var. Ekşi sözlüktede sunları yazmışlar.

"bugün daha sabah kullanabiliyor iken, son 2 saattir her türlü kombinasyonu deneyerek ve etkileyebilecek her şeyi göz önünde bulundurarak türlü denemelerime karşı, hatta update falan da ettim, "checking public certificate" kısmında yükleyip duran, bir yere bağlamayan vpn servisi.

yalnızca bir kez girer gibi oldu, onda da update için zorladı, ben de "iyi update et" dedim. sonrasında yine açılmıyor. en son denemem sonucu uyarı olarak çıkan dialog box şu şekilde:

"could not establish a secure connection to the cyberghost 5-network! maybe cyberghost 5 is blocked in your country or by your isp.""

evet engellenmiş gibi duruyor bu da. tam da youtube yasağı kalktı diye sevinirken olan işe bak. hayır anlamadığım, buna para verip kullanan insanlar ne olacak ? vpn hizmetini engellemenin yasla bir altyapısı var mı, nedir yani, böyle bir yetkisi var mı tib'in ? bu ne saçmalık ?

tanım: türkiye'deki saçmalıkların son kurbanı olan program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKuS.MuTaNTuS -- 3 Haziran 2014; 23:01:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorsese75

Az önce Superonline ile sorunsuz bağlandım..

Kardeşim sen bağlanabiliyorsan bunlara bi mail atıp böyle bir sorunumuz oldugunu söyler misin rica etsem.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.