Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zubizango

Pc den bağlanamıyorum. Sizde de varmi problem su an? Program baglaniyor ancak internet baglantisi yok diyor...

Hocam işletim sisteminiz win xp mi?
  • eczac kullanıcısına yanıt
    hayır hocam win 8. dün sorun yoktu ancak bugün bağlanmadı. devlet yurdunda kalıyorum belki yurt engellemiştir, bi sorayım dedim sizlere.
  • zubizango Z kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, win xp ile ilgili bir sıkıntı varmış belki o sebeptendir dedim. Win xp ile sıkıntı yaşayan arkadaşlar şuradan bilgiye ulaşabilirler: link
  • alyanki kullanıcısına yanıt
    VPN falan yokken de yaşıyordum ben onu. VPN'le alakası yok. Sonradan hallettiler 8e sabitlendi. ISS ile ilgili bir sorun olabilir.
  • beyler ben de bu ucretsiz koddan almistim, 1 yillik.
    simdi ben bunu android telefona kursam, yavaslama, bilgilerin calınması gibi problemlerle karsilama ihtimalimiz var mı? cunku bankaların cep programları filan da var, sakata gitmeyelim.
  • Paypal ve World kartta almaya çalışıyorum ama olmuyor bir türlü. Havale ile alabilen var mı?
  • Selam arkadaşlar bana mail geldi 1 yıllık 5 cihaz premium plus üyeliği 59.90 diye tüm ülkeler açıkmış sizce fiyat iyimidir
     1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 16 Nisan 2014; 1:21:15 >
  • Hocam 5pc'den 2'sine talibiz. Pm attım. Dönüs yaparsanız sevinirim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Selam arkadaşlar bana mail geldi 1 yıllık 5 cihaz premium plus üyeliği 59.90 diye tüm ülkeler açıkmış sizce fiyat iyimidir

Arkadaşlar ben aldım 1 yıllık premium plus 23 server ın tamamı açık kendim 1 tanesini kullanacağım diğer 4 tanesi boşta tanesini 15 tl den verebilirim alacak arkadaşlar pm atabilir

SON 1 KİŞİ KALDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 16 Nisan 2014; 5:39:24 >

• 3 adet tarafımca alınmıştır. :) Teşekkürler.

Edit: 1 Adet sonradan iptal edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 16 Nisan 2014; 5:35:59 >
  • bu 5 pc satılıyorsa ben de satayım.iyi işmiş Be yaa.
    15 liraya aldım geçen ay.
    teklif bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 5 pc satılıyorsa ben de satayım.iyi işmiş Be yaa.
    15 liraya aldım geçen ay.
    teklif bekliyorum.

• he hee hepiniz satın 3-5 lira için birilerine satın daha sonra sattığınız terör örgütü üyesi vs vs çıksın sonra uluslarararası kırmızı bültenle aranırsınız veya hökomet böyükleri kendilerine karşı olanların depesine binmeyi çok seviyor, bakarsınız sizi de sevmeye kapıya bir kaç adam gelir..

sonra da anlat derdini anlatabilirsen..

biraz akıllı olun kardeşim...böyle şeylerde 3-5 in hesabı olmaz... sen tut kredikartı vs bilgileri ile kimliğin belli VPN al , sonra da kimliğini bilmediğin kimselere sat..

size kolay gelsin ben almayayım...

satılcak şey var satılmayacak şey var...

olay hernekadar VPN olsa da karşıdaki firmanın neyi LOG layıp kayıt altında tuttuğu belli değil, bağlandığınız her ülkenin kendi kuralları var ,kimisi iyi kimisi kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

he hee hepiniz satın 3-5 lira için birilerine satın daha sonra sattığınız terör örgütü üyesi vs vs çıksın sonra uluslarararası kırmızı bültenle aranırsınız veya hökomet böyükleri kendilerine karşı olanların depesine binmeyi çok seviyor, bakarsınız sizi de sevmeye kapıya bir kaç adam gelir..

biraz akıllı olun kardeşim...böyle şeylerde 3-5 in hesabı olmaz... sen tut kredikartı vs bilgileri ile kimliğin belli VPN al , sonra da kimliğini bilmediğin kimselere sat..

olay hernekadar VPN olsa da karşıdaki firmanın neyi LOG layıp kayıt altında tuttuğu belli değil, bağlandığınız her ülkenin kendi kuralları var ,kimisi iyi kimisi kötü...

doğru, zaten kimse teklif vermedi, vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

he hee hepiniz satın 3-5 lira için birilerine satın daha sonra sattığınız terör örgütü üyesi vs vs çıksın sonra uluslarararası kırmızı bültenle aranırsınız veya hökomet böyükleri kendilerine karşı olanların depesine binmeyi çok seviyor, bakarsınız sizi de sevmeye kapıya bir kaç adam gelir..

Hırsızın hiçmi suçu yok seninki komplo teorisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Hırsızın hiçmi suçu yok seninki komplo teorisi

ne hırsızı arkaşadaşım ? neyden bahsediyorsun !

Sen evine hırsız girmeden , hırsızı mı yakalamaya çalışırsın yoksa evine sağlam bir kapı alır , pencereleri mi kilitlersin.

ne komple teorisi ? gazetelerden mi öğreniyorsun bu sözcüğü nedir?

Türkiye de milletin başına ne geliyorsa cahillikten, bilmemezlikten, riskleri algılayamayıp rasyonel düşünememekten geliyor. Nereye baksan böyle, trafikten tut çalışma hayatını , okullardan tut,evdeki yaşama kadar ... çoğu kimse hayatında 24 saatin ilerisini göremiyor, veya görmek istemiyor..

İnşaat çalışana başına kask giy diyorsun adam artiz artiz sana abi ne olacak ben 20 yıldan beri böyle çalışıyom diyor... eh iyi sana kolay gelsin o zaman...

• Siz anlasılan alim filansınız galiba.... Baksana 24 saat ilersini görebiliyormuşsunuz masallah . Elinizde senetiniz varmı? 1 gün yada 3 gün yaşayacağına dair kanıt??? İyice saçmalamışsınız haberiniz yok.
  • 1 cihaz hakkı 4 TL.. . 2 Cihaz hakkı 7 tl den satılıktır arkadaşlar. Ilgilenenler PM atabilir..

• Dün kurdum bu internetisfreedomdan almıştım. Bedava olanından gayet güzeldi utorrent. Fakat bugün upload çok iyi olmasına rağmen download çok düşük 70 80lerde. Bunun herhangi bir ayarı var mı? server değiştirip durdum ama sonuç aynı.
  • Program yine saçmalamaya başladı bu hata iletisini alıyorum arkadaşlar neden olur bu nasıl çözerim acaba, program güncel bu arada,

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.