Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben istmeiştim yukarıdaki mesajda kardeşim pm attım sana...
  • ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Gönderdim Bir şey soracağım dostlar, vpnye neden ihtiyacınız var bu kadar en son kullandığımda yanlış hatırlamıyorsam twitterın falan engellendiği zamanlardı ve normal hızdan daha yavaş oluyordu ister istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimi

Gönderdim Bir şey soracağım dostlar, vpnye neden ihtiyacınız var bu kadar en son kullandığımda yanlış hatırlamıyorsam twitterın falan engellendiği zamanlardı ve normal hızdan daha yavaş oluyordu ister istemez.

Herhangi yasaklı siteye girebilmek için, hiç beklemediğiniz bir site yasaklı çıkabiliyor. Cyberghost o kadar da yavaşlatmıyor.
  • Benim giremediğim herhangi bir site yok ya, her türlü site dahil DNS'ten dolayı olabilir sanırım.
  • fimi kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok teşekkür ederim ilginden dolayı...

ama zamanında aldıgın kodu aktive etmeyi unuttugun için yazık oldu yani neyse saglık olsun...

oysa ne kadar sevinmiştim...

Hocam kodu kendi mailim ile aktif ettim ve programı kullandım. Mail adresimi de atmıştım sana ama neyse artık :)
    dönüş yaptım hocam... mesajını sabırsızlıkla bekliyorum...
  • beyler yenı bı gelısme mı var:D bana da lazım vpn ya
  • elinde kod olan varmı arkadaşlar ?
    fimi hocama çok teşekkür ediyorum... lakin bi türlü hesaba ulaşamadık...

sayın arkadaşlar geçen sene internetin sansürlü oldugu zamanda herkes 1 yıllık free üyelik aldı ve kullandı.malumunuz sonrasında internetteki kısıtlamalar kalktı.sizden ricam o dönemde üyelik alan arktık kullanmayan arkadaşlardan birisi bana programa giriş bilgilerini gönderirse çok sevinirim... zaten 2-3 ay süresi kaldı... mesajlarınızı bekliyorum hatta kendine süpriz bide hediyem olacak iyi günler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

fimi hocama çok teşekkür ediyorum... lakin bi türlü hesaba ulaşamadık...

sayın arkadaşlar geçen sene internetin sansürlü oldugu zamanda herkes 1 yıllık free üyelik aldı ve kullandı.malumunuz sonrasında internetteki kısıtlamalar kalktı.sizden ricam o dönemde üyelik alan arktık kullanmayan arkadaşlardan birisi bana programa giriş bilgilerini gönderirse çok sevinirim... zaten 2-3 ay süresi kaldı... mesajlarınızı bekliyorum hatta kendine süpriz bide hediyem olacak iyi günler dilerim...

herkes VPN'in hastası oldu vermezler artık
  • ya illaki şuan kullanmayan biçok insan vardır ama vermiyorlar nedense... neyse artık süreleri bitmeye baslayınca gelmeye baslarlar konuya o zaman bi grup kurup alım yapabiliriz...
    aynen grup kuralım alalım başka türlü olmayacak
  • kardeşim şimdi baktım 5 kişilik üyelik yıllık 144 lira...

simdilik iki kişi olduk. almayı düsünen arkadaslar konuya mesaj bıraksınlar ona göre takipte kalalım iyi aksamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

kardeşim şimdi baktım 5 kişilik üyelik yıllık 144 lira...

simdilik iki kişi olduk. almayı düsünen arkadaslar konuya mesaj bıraksınlar ona göre takipte kalalım iyi aksamlar...

private internet access alın en uygun en iyi perfrmans veren vpn ;)
  • Ben de almayı düşünüyorum eğer bunun gibi ücretsiz dağıtılan bir şey çıkmazsa. Yurtta sıkıntı yaşıyorum tor*** programı için.
  • Bu nasıldır bence denemeye değer nasıl olsa bedava Ücretsiz VPN OkayFreedom Premium
  • quote:

Orijinalden alıntı: kridvan

Bu nasıldır bence denemeye değer nasıl olsa bedava Ücretsiz VPN OkayFreedom Premium

Ben yazacaktim sen hizli davrandin kurdum suan aktif ettim kullaniyorum bir sikinti goremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene almostim bes para etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.