Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her yıl aynı kampanya 7$ alınır fiyat geçen iki yılda aldım bu yılda alsammı ki :D
    gerçi zenmate de bi derece işimizi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk_

her yıl aynı kampanya 7$ alınır fiyat geçen iki yılda aldım bu yılda alsammı ki :D
    gerçi zenmate de bi derece işimizi görüyor.

zenmate chromundu sanırım, meb internetini aşar mı?
  • 3 aylık ücretsiz CyberGhost Premium VPN kampanyası başladı.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101625821
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

quote:

Orijinalden alıntı: Umut

3 aylık ücretsiz CyberGhost Premium VPN kampanyası başladı.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101625821

Teşekkürler, 7 dolara tekrar verse de uğraştırmasa bizi.

En azından 3 ay daha kurtardık teşekkürler

• 3 aylik kampanyayi serial aldim.mobildeyim.masil aktive etcem ??

Edit:halletim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 16 Ocak 2015; 13:11:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elimde 3 aylik aktivasyon keyleri var.uygun fiyattan verebilirim.oyun alcam para lazim :) yardim edinde satayim sze.ozelde. ulasin.

Cyberghost premium 3 aylik sinirsiz.

• https://store.cyberghostvpn.com/848/?scope=cart&id=woTp10N8HP&crel=currencyId
    bir yıllık 9.99 dolar lira olarak 28,89çıkyor avusturya dolarında da 9,99 çıkıyor alınabilirse 20 lira yapıyor.
  • Arkadaslar elimde kampanyadan alinmis olan 3 aylik premium aktivasyon keyleri var .isteyen olursa 5 tl ye vercem .ben kendimde kullaniyorum gayet iyi.

• Purevpn Türkiye pazarına girmişken mutlaka değerlendirin. 5 bilgisayara kadar aynı hesabı kullanmanıza izin veriyor.
  • sadece malum sitelere girişte kullanıyorsanız zenmate kurun, aynı işi görüyor. hatta chrome tabanlı comodo dragon tarayıcı kurdum ben bilgisayara. zenmate'i de ona yükledim. yasak, engel bir sıkıntı olduğunda dragon'u açıp vpnli vpnli takılıyorum. kodu, üyeliği vs. biten arkadaşlara bedava çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

sadece malum sitelere girişte kullanıyorsanız zenmate kurun, aynı işi görüyor. hatta chrome tabanlı comodo dragon tarayıcı kurdum ben bilgisayara. zenmate'i de ona yükledim. yasak, engel bir sıkıntı olduğunda dragon'u açıp vpnli vpnli takılıyorum. kodu, üyeliği vs. biten arkadaşlara bedava çare.

Dostum Zenmate'i kullananlar bir süre sonra mail adreslerine yurtdışından girişler yapıldıklarını görüyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama riske değmez üç kuruş para için.
  • 3 aylık ücretsiz üyelik için kod isteyen olursa pm göndersin. Günü dolmadan aktif ederek kullanabilirsiniz. Son gün 30 Ocak.
  • CyberGhost un arayuzunu hic begenmemistim bedava premium dagittigi gunler almistim bu kadar berbat vpn kullanmamistim android'de. SurfEasy yi tercih ederim parali olduktan sonra. Tabi bilgisayarda is degisir heralde...

• quote:

Orijinalden alıntı: metulen

3 aylık ücretsiz üyelik için kod isteyen olursa pm göndersin. Günü dolmadan aktif ederek kullanabilirsiniz. Son gün 30 Ocak.

Arkadaşlar bir adet kodu ilk yazan arkadaşa ilettim. Diğer aldığım kodlar için, linkleri kampanya devam ediyorken tıklamak gerekiyormuş. Bu nedenle diğer kodları aktif edemedim.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metulen -- 29 Ocak 2015; 9:03:14 >
  • başlıkta 1 yıl 7 dolar diyorsunuz ama linki tıklayınca 14 dolar çıkıyor adammı kekliyor bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

başlıkta 1 yıl 7 dolar diyorsunuz ama linki tıklayınca 14 dolar çıkıyor adammı kekliyor bunlar.

1 yıl önceydi o fiyat, mesaj tarihlerine bakabilirsiniz.
  • Saga S kullanıcısına yanıt
    mümkün böyle bi durumun olması. bu yüzden normalde kullandığınız tarayıcıya değil, ara sıra kullanacağınız bir tarayıcı kurup ona eklemek daha mantıklı. sadece ihtiyaç halinde kullanmak için ideal.
  • Cyberghost bazen driver problemleri oluyor, fakat bir defa güzel kurulum yaparsanız sorunsuz olarak kullanırsınız. Almanya Hamburg ve Romanya sunucuları gayet iyi, memnunum. Tavsiye ederim.
  • Geçen sene ülkemizde Youtube ve Twitter yasaklandığında ücretsiz 1 yıllık vpn keyi dağıtmışlardı. Ondan alıp aktive ettim. Bir süre sonra yazılım kendini güncelledi ve güncelleme sonrası çalışmaz hale geldi. Bir kaç defa kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramadı. Mail attım, cevap vermeye tenezzül etmediler.

Yerinizde olsam bu firmadan vpn alırken iki kere düşünürdüm. İsterse bedava olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saga

quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

sadece malum sitelere girişte kullanıyorsanız zenmate kurun, aynı işi görüyor. hatta chrome tabanlı comodo dragon tarayıcı kurdum ben bilgisayara. zenmate'i de ona yükledim. yasak, engel bir sıkıntı olduğunda dragon'u açıp vpnli vpnli takılıyorum. kodu, üyeliği vs. biten arkadaşlara bedava çare.

Dostum Zenmate'i kullananlar bir süre sonra mail adreslerine yurtdışından girişler yapıldıklarını görüyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama riske değmez üç kuruş para için.

Zannetmiyorum. Büyük olasılıkla kendileri giriyorlar, zenmate üzerinden girdiklerinden yurtdışından girilmiş gibi görülüyor. eğer böyle bir şikayet olsaydı ,mutlaka yabancı ciddi sitelerde duyurulurdu.

Geçen sene indirimden Cyberghost almıştım. Bitmesine az kaldı. Yine benzer fiyata vpn servisi var mı?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.