Şimdi Ara

1 yıllık sevgilimle vakit geçiremiyoruz çok eksik hissediyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaçan kovalanır ve kız kaçıyo sende kovalıyosun daha çok bağlanıyosun bırak kovalama o seni kovalar
  • Az fotoğrafınız var diye az mi bağlı oluyorsunuz birbirinize?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuyuh kullanıcısına yanıt
    yuva yıkanın yuvası olmaz.karpuz ekmeyen karpuz alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX

Kaçan kovalanır ve kız kaçıyo sende kovalıyosun daha çok bağlanıyosun bırak kovalama o seni kovalar

Kız benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Az fotoğrafınız var diye az mi bağlı oluyorsunuz birbirinize?

Hayır tabi ki de tam olarak onu demek istemedim.. Birlikte daha fazla anımız olsun istiyorum çünkü daha çok bağlanıyorum ve sürekli yanıbaşımda olsun istiyorum birlikte daha çok şey yapmak istiyorum.. Ayrı kaldığımda fotoğraflarımız bana onu anımsatmayacak da başka ne anımsatacak ?
  • Dh deki Bayan nüfus giderek artıyor

• Kardes seviyorsan cocu git konus.boyleyken boyle de soyleyken oyle de banada vakit ayir de filan fistik.Sorunun ne oldugu belli,konu belli gelip konu acagina cocukla konusmayi denesene belki farkinda deildir durumun.

• quote:

Orijinalden alıntı: HimuKenshi

Kardes seviyorsan cocu git konus.boyleyken boyle de soyleyken oyle de banada vakit ayir de filan fistik.Sorunun ne oldugu belli,konu belli gelip konu acagina cocukla konusmayi denesene belki farkinda deildir durumun.

Sanki elimi kolumu sallayıp da buraya atladığımı düşünüyorsun ama ben elimden geleni yaptım her fırsatta söyledim.. O ise yoğunum biliyorsun yoksa ilgilenmiyor muyum seninle diyor bir nebze haklı.. Ben her zaman göz yumdum ama gerektiğinde arkadaşlarıyla gece 4e kadar oturup uykusundan fedakarlık gösterebiliyor.. Neden ben bu konuda bu kadar hassasken aynısını göremiyorum anlamıyorum.. O kadar sevsem de biraz daha iyi olmak için ara vermeyi de düşündüm ama o o kadar gururlu ki ben böyle bir şey söylersem geri dönen yine ben olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ashleycool21

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Az fotoğrafınız var diye az mi bağlı oluyorsunuz birbirinize?

Hayır tabi ki de tam olarak onu demek istemedim.. Birlikte daha fazla anımız olsun istiyorum çünkü daha çok bağlanıyorum ve sürekli yanıbaşımda olsun istiyorum birlikte daha çok şey yapmak istiyorum.. Ayrı kaldığımda fotoğraflarımız bana onu anımsatmayacak da başka ne anımsatacak ?

Anılar ?
  • Üzüleceksin bacım üzüleceksin... Sizin gibi kızlar hep kanıbozuklara denk geliyor... İnşallah güvenini boşa çıkarmaz sevdiğin ama sen yine de fazla bağlanma. Keşke herkes senin gibi olsa, tüm kızlar senin gibi düşünse... Benim eski kız arkadaşım da benimle konuşmamak için uykum geldi diyordu. Kahreden bir durum sana uyuyorum deyip başka biriyle konuşması, facebooka girmesi, cafede check in yapması...

Allah helal süt emmiş, gerçekten insan evladı biriyle karşılaştırsın herkesi inşallah, yoksa dert sahibi oluyorsun genç yaşta...

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Üzüleceksin bacım üzüleceksin... Sizin gibi kızlar hep kanıbozuklara denk geliyor... İnşallah güvenini boşa çıkarmaz sevdiğin ama sen yine de fazla bağlanma. Keşke herkes senin gibi olsa, tüm kızlar senin gibi düşünse... Benim eski kız arkadaşım da benimle konuşmamak için uykum geldi diyordu. Kahreden bir durum sana uyuyorum deyip başka biriyle konuşması, facebooka girmesi, cafede check in yapması...

Allah helal süt emmiş, gerçekten insan evladı biriyle karşılaştırsın herkesi inşallah, yoksa dert sahibi oluyorsun genç yaşta...
    Kötü konuşmak istemem ama durum pek parlak değil gibi.
  • Uzun uzun cevap yazasım geliyor ama bu forumda bir kızın olma ihtimali çok düşük olduğunu düşününce csb konuya zaman harcamak da istemiyorum (tabi csb mi bilmiyorum)

Açıkcası söyleyim işkolik bir adamdan romantiklik bekleme. Ha tamam arada çok güzel süprizler vs yapabilir ama dediğim gibi öyle her dakika "naber , napıyosun" tarzı mesajlaşabilceğin bir erkek olmaz. Hadi evlendin diyelim ileride de durum böyle olur. Belki çok güzel evin araban olur , eksik hiçbir şeyin olmaz ama öyle her gün romantik bir koca olmaz karşında.
    Bunu göz önünde bulundur. Sen ne istiyorsun ona göre seçiminş yap

• quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Kötü konuşmak istemem ama durum pek parlak değil gibi.

Alıntıları Göster
    Erkekleri sürekli zorlayıp ikide bir rahatsız etmezsen ya işle yada hobileri ile uğraşırlar . Benim kız arkadaşım arayıp konuşturmadığı sürece aklıma gelmez hele çalışıyorsam hiç gelmez. Biz öyle 10 dakikada özlemeyiz aradan 1 2 ay geçecek ancak o zaman lan bir sevgilim vardi özledim yahu nerede acaba filan der ararız.

Bizi iş ve hobilerimizi fazla kurcamaladan kalan zamanlarımızı alacak şekilde idare edebilirseniz birlikte uzun zaman bir ilişki yaşamak mümkün.

Ama tutup işini gücünü bırak hobilerini birak gel benimle ilgilen dersen 1 ay 2 ay 1 yıl derken eleman sonunda sıkılır ve iş biter.

Erkekler sizin gibi değil. Çoğumuzu aşırı sıkılgan tipleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Uzun uzun cevap yazasım geliyor ama bu forumda bir kızın olma ihtimali çok düşük olduğunu düşününce csb konuya zaman harcamak da istemiyorum (tabi csb mi bilmiyorum)

Açıkcası söyleyim işkolik bir adamdan romantiklik bekleme. Ha tamam arada çok güzel süprizler vs yapabilir ama dediğim gibi öyle her dakika "naber , napıyosun" tarzı mesajlaşabilceğin bir erkek olmaz. Hadi evlendin diyelim ileride de durum böyle olur. Belki çok güzel evin araban olur , eksik hiçbir şeyin olmaz ama öyle her gün romantik bir koca olmaz karşında.

Pardon ama yeniyim Csb? Ayrıca üye olurken 'Bu site sadece erkeklere duyarlıdır' uyarısı da vermedi onun dışında inanıp inanmamak sana kalmış siteyi çok kullanışlı ve diğer forumlara göre daha yararlı bulduğum için burdayım.. Konuya gelince ben zaten saniyesi saniyesine mesajlaşalım insanı değilim. Belki de haklısındır sürekli birbirimizin üstüne düşmek de sorumluluklarımıza engel olabilir bunları düşündüğümde farkına varıyorum ne de olsa terzi kendi söküğünü dikemezmiş cevabın için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Uzun uzun cevap yazasım geliyor ama bu forumda bir kızın olma ihtimali çok düşük olduğunu düşününce csb konuya zaman harcamak da istemiyorum (tabi csb mi bilmiyorum)

Pardon ama yeniyim Csb? Ayrıca üye olurken 'Bu site sadece erkeklere duyarlıdır' uyarısı da vermedi onun dışında inanıp inanmamak sana kalmış siteyi çok kullanışlı ve diğer forumlara göre daha yararlı bulduğum için burdayım.. Konuya gelince ben zaten saniyesi saniyesine mesajlaşalım insanı değilim. Belki de haklısındır sürekli birbirimizin üstüne düşmek de sorumluluklarımıza engel olabilir bunları düşündüğümde farkına varıyorum ne de olsa terzi kendi söküğünü dikemezmiş cevabın için teşekkürler

Rica ederim.
    Csb derken konunun fake olma ihtimalini kastettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Erkekleri sürekli zorlayıp ikide bir rahatsız etmezsen ya işle yada hobileri ile uğraşırlar . Benim kız arkadaşım arayıp konuşturmadığı sürece aklıma gelmez hele çalışıyorsam hiç gelmez. Biz öyle 10 dakikada özlemeyiz aradan 1 2 ay geçecek ancak o zaman lan bir sevgilim vardi özledim yahu nerede acaba filan der ararız.

Bizi iş ve hobilerimizi fazla kurcamaladan kalan zamanlarımızı alacak şekilde idare edebilirseniz birlikte uzun zaman bir ilişki yaşamak mümkün.

Ama tutup işini gücünü bırak hobilerini birak gel benimle ilgilen dersen 1 ay 2 ay 1 yıl derken eleman sonunda sıkılır ve iş biter.

Zaten sürekli rahatsız etmiyorum her an konuşmak istesem çoktan bitirmiş olurduk sadece ayda en fazla bir defa görüşüyor olmamız belki de buna takmama sebep oluyor

• Arkadaşlarıyla vakit geçirip senle geçirmiyorsa sıkıntı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Zaten sürekli rahatsız etmiyorum her an konuşmak istesem çoktan bitirmiş olurduk sadece ayda en fazla bir defa görüşüyor olmamız belki de buna takmama sebep oluyor

Ayda bir seferde az. Haftada 1 görüşmek iyidir mesela. Türkiye de erkeklerin çalışma şartları ağır kendilerine bile zaman ayıramıyorla rki zaten çoğunlukla bakımsız olmalarından anlaşılır bu durum (baba parası yiyen ev bebelerini kast etmiyorum tabi ) Ama yine de sevgiliyi de fazla ihmal etmemek lazim.

Ben zaman zaman baktım ki işten dolayı vakit bulamayacağım biraz uyuyacağım zamandan kısıp ona vakit ayırıyorum. Sonuçta o kız benimle bir ilişki yürütebilmek için bütün sosyal hayatını yok ediyor ve ortak arkadaşlarımızın dışında çıkmıyor. Oradan kaynaklanan eksikliği bizim kapatmamız lazım.

• quote:

quote:

quote:

Ayda bir seferde az. Haftada 1 görüşmek iyidir mesela. Türkiye de erkeklerin çalışma şartları ağır kendilerine bile zaman ayıramıyorla rki zaten çoğunlukla bakımsız olmalarından anlaşılır bu durum (baba parası yiyen ev bebelerini kast etmiyorum tabi ) Ama yine de sevgiliyi de fazla ihmal etmemek lazim.

Ben zaman zaman baktım ki işten dolayı vakit bulamayacağım biraz uyuyacağım zamandan kısıp ona vakit ayırıyorum. Sonuçta o kız benimle bir ilişki yürütebilmek için bütün sosyal hayatını yok ediyor ve ortak arkadaşlarımızın dışında çıkmıyor. Oradan kaynaklanan eksikliği bizim kapatmamız lazım.

Alıntıları Göster
    KEŞKE SEVGİLİM OLSA da vakit geçiremesek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Harold.Finch

KEŞKE SEVGİLİM OLSA da vakit geçiremesek...

Alıntıları Göster
    kaçın kaçın harun abi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.