Şimdi Ara

10.0.0.2 'ye erişemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar adsl 256k (sınırlı) kullanıcısıyım. modemin(cnet) ayarlarıyla oynayacaktım, ancak 10.0.0.2 'ye bağlanamıyorum... sorun ne olabilir? şimdiden teşekkürler.

• internet explorer'dan giriyosan başka bi tarayıcı dene. mesela mozillayı dene

http://www.inndir.com/ara.php?ara=mozilla&page=3&orderby=&sirala=&hash=&editorid=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £miL ® -- 30 Haziran 2005, 20:19:20 >
  • modem cd sini yükle ordan software ile erisebilirsin.
  • abi ne kadar salağım aklıma gelmedi yaw neyse mozilla ile oldu çok saol...
    nie i.e. sorun çıkarıyo ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecehanp

abi ne kadar salağım aklıma gelmedi yaw neyse mozilla ile oldu çok saol...
    nie i.e. sorun çıkarıyo ki?

bi ara bendede çıkarıyodu ama nedenini bilmiyorum hala
  • İnternet explorer dan araçlar>internet seçenekleri>bağlantılar>yerel ağ ayarları>proxy sunucundaki kutucuktaki işareti kaldır sorun bundan olabilir.
  • pc ye Verilen ip adresini kontrol et eğer elle verilmiş ise otomatiğe çevir onun dışında fiziksel bir sorun olabilir mümkünse cat5 kablosunu değiştir işe yaramazsa bir de modemini arkasında ki reset butonundan resetle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 + 40 x 0 + 1 = ?
    13 yıl önce açıldı
    Nero Micro 7.8.5.0 / Türkçe
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ulza

pc ye Verilen ip adresini kontrol et eğer elle verilmiş ise otomatiğe çevir onun dışında fiziksel bir sorun olabilir mümkünse cat5 kablosunu değiştir işe yaramazsa bir de modemini arkasında ki reset butonundan resetle..

resetleme yeri modemin arkasında değil ön kısmındadır.Ve resetlemek için toplu iğne gibi bişeyle ufak bişeyle deliğine bikaç saniye bastırmak yeterlidir
  • hata arama olarak sayfa görüntülenemiyoo mu diyordu yoksa arama bilmemnesine erişim yapılmadı gibi bişeyler mi???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.