Yaklaşık 20 m civarı olan oturma odama klima taktırmayı düşünüyorum. Antalya da kış aylarında hem gündüz hem gece çalışacak şekilde 2500-3500 tl arası performanslı ve ekonomik 10.000-12.000 BTU arası bir inverter klima tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Mitsubishi ve Daikini biraz kurcaladım fakat elektrik tüketimi değerleri biraz kafamı karıştırdı. Herkese iyi günler dilerim
Daikin shira ve mitsibuşi sf serileri sizleri üzmez
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
LGYİDE DENEYEBİLİRSİNİZ DAİKİNDE GÜZEL BU ARADA TABİ AMA GENEL OLARAK FİYATLARI FİRMALARA GÖRE DEĞİŞİYOR UCUZ OLANI ALMAK DAHA MANTIKLI AYNI PERFORMANS İÇİN
coco1912C
kullanıcısına yanıt
Dediginiz gibi iki model arasında kaldım.Bayilerle görüştüm aşağıdaki fiyatları verdiler son olarak. Sizce ekonomi ve performans olarak hangisi daha iyidir?
Mitsibushi MSZ-SF35VE modeli 3500 TL
Daikin Shira FTXS35K modeli 4055 TL
quote:
Orijinalden alıntı: perfect_1903
Dediginiz gibi iki model arasında kaldım.Bayilerle görüştüm aşağıdaki fiyatları verdiler son olarak. Sizce ekonomi ve performans olarak hangisi daha iyidir?
Mitsibushi MSZ-SF35VE modeli 3500 TL
Daikin Shira FTXS35K modeli 4055 TL
bu fiyatlara göre tabiki Mitsibushi MSZ-SF35VE modeli 3500 TL alınmalı ama bu firmalar üçkağıtçı daha 2 ay önce 3300 veriyorlardı mitsibuşiyi daikinde 3700 tl idi bunlar varya bunlar insafsız bu arada daikin shira kullanııcısıyım
coco1912C
kullanıcısına yanıt
Doğrudur kardeşim yeni yıl zamını koymuşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme