Şimdi Ara

10.000-12.000 BTU ARASI INVERTER KLIMA TAVISYESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 20 m civarı olan oturma odama klima taktırmayı düşünüyorum. Antalya da kış aylarında hem gündüz hem gece çalışacak şekilde 2500-3500 tl arası performanslı ve ekonomik 10.000-12.000 BTU arası bir inverter klima tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Mitsubishi ve Daikini biraz kurcaladım fakat elektrik tüketimi değerleri biraz kafamı karıştırdı. Herkese iyi günler dilerim

• Daikin shira ve mitsibuşi sf serileri sizleri üzmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGYİDE DENEYEBİLİRSİNİZ DAİKİNDE GÜZEL BU ARADA TABİ AMA GENEL OLARAK FİYATLARI FİRMALARA GÖRE DEĞİŞİYOR UCUZ OLANI ALMAK DAHA MANTIKLI AYNI PERFORMANS İÇİN
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi iki model arasında kaldım.Bayilerle görüştüm aşağıdaki fiyatları verdiler son olarak. Sizce ekonomi ve performans olarak hangisi daha iyidir?

Mitsibushi MSZ-SF35VE modeli 3500 TL

Daikin Shira FTXS35K modeli 4055 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect_1903

Dediginiz gibi iki model arasında kaldım.Bayilerle görüştüm aşağıdaki fiyatları verdiler son olarak. Sizce ekonomi ve performans olarak hangisi daha iyidir?

Mitsibushi MSZ-SF35VE modeli 3500 TL

Daikin Shira FTXS35K modeli 4055 TL

bu fiyatlara göre tabiki Mitsibushi MSZ-SF35VE modeli 3500 TL alınmalı ama bu firmalar üçkağıtçı daha 2 ay önce 3300 veriyorlardı mitsibuşiyi daikinde 3700 tl idi bunlar varya bunlar insafsız bu arada daikin shira kullanııcısıyım
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Doğrudur kardeşim yeni yıl zamını koymuşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.