6 ay bravo kullandım aynı kasa.Çok yakar parçaları her yerde bulunmaz bazı parçaları gerçekten pahalıdır.
fransız düşmanlığı önemli değil derseniz citroen c3 öneririm ama dizel olanını özellikle öneririm az yakar çok kaçar dizel olduğu için torku da yüksek citroen c3 1.4 16v hdi 92ps. bunun dışında rover 216 da iyidir. parçası pahalı dersen de sorun değil dengi olan 14 bin tl lik araç yerine rover i 10-11 bin tl ye alacağın için yine karlısın.
fransız düşmanlığı değilde parça pahalı olduğu için fransız araba bek düşünmüyorum. rover konusunda da kesin kararlıyım kullanan çok arkadaşım var gayet memnunlar performanstan ama sanayiye gittiklerinde ağlayarak çıkıyolar :) onun yerine alfa romeo tercih ederim. skoda fabia, 206 ve 307 biraz daha ön planda şu an aralarından seçim yapmaya çalıyorum.
yada focuslar güzel sakın 307lere bulaşma derim makyajlı kasa değilse eğer
takip deyim
konuyu güncel tutatlım faydalanacak çok kişi olcağını düşünüyom
Arkadaşlar o fiyat seviyesinde ki clio'lar için ne düşünüyorsunuz. Dizeller mevcut 100.000 km civarı. Keza benzinliler de aynı şekilde. Yakıt konusunda her ikiside çok iyi olduğunu duydum fakat ya diğer unsunlar. Güvenlik, ikinci el, yedek parça...
cliolar orta güvenli zaten fazlasını beklememek gerek,ikinci elde dizelleri temiz ise hemen satılıyor. yedek parçaları da ucuz,aklıma gelen en iyi yanı 510lt bagajı var. 5lt ile ş.dışı 670km gidenlerini duydum benzinlide.
ankarada megane coupe kullanan tanıdıklarım var. hepsi çok memnunlar. ama ne hikmetse internette araba kötüleniyor genelde. ama ben büyük ihtimalle fabia alıcam.
Hiç Düşünmeden Getz Alırdım Ucuz Ve Bol Parça-Az Yakıt.
up
2006da sıfır getz aldı lisede öğretmenim 1 ay sonra sattı. o günden beri getze karşı bir antipatim var ama yinede araştırıcam. megane coupe çok ön planda şu an için.
quote:
Orijinalden alıntı: yagiz16
2006da sıfır getz aldı lisede öğretmenim 1 ay sonra sattı. o günden beri getze karşı bir antipatim var ama yinede araştırıcam. megane coupe çok ön planda şu an için.
fabia baksanız
Takipteyim.
206 quiksilver önerebilirim size. hem genç için idealdir, hem de donanımı çok iyidir.
bende aynen bu fiyatlara düşünüyorum ama bir turlu karar veremedim.
4 kapı olursa daha iyi olur benim için. dizel,benzinli veya lpg farketmez onemli olan bütçeyi cok zorlamasın. araba işlerinden çok anlamadıgım için en az sorun cıkaran bir araba lazım. daha yeni veya daha eski model olması onemli değil dedigim gibi en az sorunlu araba hangisiyse olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: yagiz16
Arkadaşlar çok benzer konu var biliyorum ama hiçbirinde ağır basan bir görüş öne sürülmemiş. bu sefer bnm durumumda olan herkese yardımcı olacak bir konu olsun istedim :)
Aklımdaki araçlar bunlar şimdilik. Her araçtan da birer örnek verdim. Aralarında ağır basanlar fabia,megane ve bravo. Ama bilenlerin araçların genel sıkıntısı hakkında da yorum yapmasını istiyorum. Ön planda aracın beni çok sanayiyle uğraştırmaması var. yakıt tüketimi geri planda kalıyor. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.
bugün bikaç kişiyle konuştum. arabalara hakkında bilgili olan insanlar. bu araçlar arasından getz, 206 en çok önerilen araçlar. megane coupe de öyle ama satarken zorlanabilirsin dediler. ben bu 3 araç arasından seçim yapıcam ama ön planda megane var. birde chevrolet ave 1.2 se var önerilen araçlar arasında. fakat 1.2 çok düşük motor olduğu için bn düşünmüyorum. yinede bnm durumumda olanlara fikir olabilir.