Şimdi Ara

10.000-15.000 TL Öğrenci Arabası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • parçası hakkında bilginiz var mı peki ucuz pahalı ?
  • kardeş 1.4 cliolar hantal değildir eğer senin için hantalsa 1.4 16v 98 hp veya 1.6 16v 110 hp al ama 1.4 16v yi öneririm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-satilik-clio-84925688/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

parçası hakkında bilginiz var mı peki ucuz pahalı ?

vw araçları ile aynı. yağını suyunu koyduktan sonra çek bi masraf açacak araç değil bunlar. 1.4 101 beygirliği gerçekden çok iddalı bi araç. yakıt desen o da güzel. clioya o parayı vereceğime fabia almak daha mantıklı benim düşüncem.
  • evt fabia çok ön planda her konuda. peki megane coupe ile karşılaştırabilecek olan var mı?
  • Bu paralara alacağınız 307 lerden hayır gelmez.

Peugeot 206 ve Skoda Fabia arasında bir seçim yapmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 23 Haziran 2012; 13:51:03 >
  • megane coupe binmedin fakar megane 1 kullanmıştım konforlu ve güzel bir araç fazla bi fark olmaz herhalde ama öğrenciye fabia gideceğini düşünüyorum dışş görünüşüüz olarak da bi albenisi var.
  • megane coupe'yi beğendiysen sorun yok, öğrenci için 206öğnerebilirim, uzun süre kullandım ben de sorun çıkmamıştı
  • donanım hakkında değilde direk görsel olarak megane coupe hiç 2001 model gibi durmuyo rahat 2005 gibi fabia aile babası arabası gibi. megane çok karizmatik daha dikkat çekici bence
  • 307 , bravo yada km si daha düşük bi fabia
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungeniss

donanım hakkında değilde direk görsel olarak megane coupe hiç 2001 model gibi durmuyo rahat 2005 gibi fabia aile babası arabası gibi. megane çok karizmatik daha dikkat çekici bence

bence tam tersi megane daha yaşlı fabia ise modeline göre daha yeni bir araba havası veriyo
  • ben fabia kullanıyorum, 1.6 105 hp, 2008 model yeni kasa, fabia malzeme kalitesi olarak fransız arabalarından cok daha kalitelidir, bir de sınıfının en geniş arabasıdır, yedek parca servis işi wolkswagen üretimi olmasına ragmen opel, ww, toyota kadar pahalı değil, uygun fiyatlar.. benim gördüğüm tek eksiklik seri olmaması, o da benim araba 1.6 oldugu için olabilir, ama yol tutuşu iyi buna ragmen..
  • ben sana benim clio'yu veriyim 1.4 95 beygir 2005 model 154.000km'de motoru dahil neredeyse bütün parçaları değişmiş sıkıntı yapanı direk değiştirdim arabaya yaplan masraf arabadan pahalı zaten arabanın motoru o kadar açık ki yokuş aşağı son hız 200 normal yolda 190 canavar gibi hep yüksek devirde kullanılmış benzin tüketimi açısından diyorsan en son doldurduğum depo ile 696km yol gitmişim basmama rağmen benzin uyarısı verdikten sonrada bi 15km benzinciye gitmişimdir

verdiğin arabalar arasında sana tavsiyem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-degisensiz-2001-comfort-90018376/detay

alternatifi peugeot ama bence alma kaskosu daha pahalı ve çabuk dağılan bir araç kazada

alternatif http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayandan-otomatik-emsalsiz-2001-model-hatasiz-90289952/detay

diğer arabalara baktım km'leri uçmuş her an yolda bırakabilir araçlar seni dikkat et bence biraz daha araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 24 Haziran 2012; 12:55:58 >

• Renault clio 1.6 16v 110 bg araba yer ucagi ayrica donanim guzel c2 1.4 veya vtr olanlari super

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır alamadınmı daha
  • ford fiesta flair
  • pejodan uzak dur diyim.15 yıldır sanayide çalışan abilerim diyo.alman aracı al alabilrisen sağlam olurmuş
  • Corsa,Polo veya golf düşün derim ben. astralar da iyidir
  • 2 sene 206 kullandim.tamam araba kendine bagliyor insani hizli seri ama ogrenci adamin yurutmesi zor.her hafta baska bir yeri arizalaniyordu.206 lar narindir.
    Bu araclar arasinda Fabiayi oneriyorum eski bir 206 kullanicisi olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 signo ıbıza da bak bulabilrsin onlarda iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.