Bu tarihteki Kobe Gününü güncel olarak bu başlıkta konuşalım. Başarılar, şehirler, rotaların hepsi burada konuşulsun.
Son günlük kayıtları Bu seferlik yolculuğum burada bitiyor. Medeniyet beni çağırıyor. İlham perisi bana Punk Rock üzerine yeni yetenekler bahşetti. Korkularımla Yüzleştim Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Cave Entrance isimli mekana vardım. Garip bir müzik duyuyorum... Beni çağırıyor. Şimdi bir bakalım... bu Kutsal Güzellik Heykeli merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor...
Johannesburg'dan alınan bu başarının net bir haritası olmamakla beraber uyguladığım yöntem devamlı olarak kuzeye gitmek, " sıcaklık dayanılmaz " ibaresi gördüğümde 1 defa batıyı seçtikten sonra kuzey yönüne devam etmek şeklindeydi. Bu uygulama esnasında hatrı sayılır bir sağlık ve ruh hali düşüşü yaşadım.
Ben orman başarısını aldım bugün. Çöl herkesi zorlamış anlaşılan. Oyun forumunda bayaa kişi ağlıyordu. Bayaa dp harcadık sonuç 0 diye.
Çölün kesin bir çözümü vardı zamanında öyle almıştım başarıyı ve ormanda ne kadar sağlık düşüyorsa o kadar bir düşüşle tamamlamıştım. Kyabettim ve bulamıyorum o haritayı şimdi Kızıma aldırmam lazım başarıyı
çöl başarısını aldım nasıl aldım bilmiyorum %100 sağlığım %64'e düştü adım başı çok sıcak dedi bide yolunu kaybetmiş görünüyosun falan dedi yapamıcam sansım ama ba-şar-dım