Şimdi Ara

10/10 verdiğiniz diziler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam o bolum 35bin kişiden 9.9 puan almis , gayet iyi bir finaldir yani :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Hocam o bolum 35bin kişiden 9.9 puan almis , gayet iyi bir finaldir yani :))

Ben beğenmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The wire
    The Sopranos
    Six feet under
    Breaking bad
    Game of thrones
    Sons of anarchy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the wire'ı yeni bitirdim. Çok iyi
    The wire
    Game of thrones
    Prison Break
  • 1.lost
    2.spartacus
    3.Game of Thrones
  • Breaking Bad
    Game of Thrones
    Spartacus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 28 Nisan 2014; 13:14:07 >
  • Prison Break

Sherlock

The Mentalist
  • Breaking Bad
    True Detective
    The Sopranos
    OZ
    The Wire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steteskop

Breaking Bad yazmış herkes bence 10/10 değildi özellikle 3.sezon çok ama çok sıkıcıydı. Özellikle o bir bölüm benim içimi baymıştı. İzleyenler hatırlayacaktır. Dizinin finali de diziye yakışır türden değildi. Fakat izlediğim en güzel dizilerden biriydi. Bidaha kaç sezon olursa olsun çekim yapacaklar deseler yine de oturup izlerim çok hoşuma gitmişti.

Sinekli bölüm. Ama bu bölümün aklimizda sinekli bölüm olarak kalmasi bile o dizinin ne kadar müthiş kurgulandığını gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

Breaking Bad yazmış herkes bence 10/10 değildi özellikle 3.sezon çok ama çok sıkıcıydı. Özellikle o bir bölüm benim içimi baymıştı. İzleyenler hatırlayacaktır. Dizinin finali de diziye yakışır türden değildi. Fakat izlediğim en güzel dizilerden biriydi. Bidaha kaç sezon olursa olsun çekim yapacaklar deseler yine de oturup izlerim çok hoşuma gitmişti.

Sinekli bölüm. Ama bu bölümün aklimizda sinekli bölüm olarak kalmasi bile o dizinin ne kadar müthiş kurgulandığını gösterir

Dizinin kurgusuna lafım yok fakat güzel şeylerin akılda kalması gibi kötü şeyler de akılda kalabilir. Diziyi çok sevdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

Bir tek ben sıkılmadım o bölümde herhalde. Evet fazla durgundu ve bi yerden sonra sineği gidip kendim öldürüp onlara veresim geldi ama sıkılmadım izlerken.

Haftalar sonra gelen edit: Evet bir tek ben sıkılmamışım izlerken demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 19 Mayıs 2014; 14:58:33 >

• True Detective
    Game Of Thrones
  • Breaking Bad.

Fly konusuna gelince de dizinin en güzel bölümlerinden bir tanesidir. Bir dizi bölümünde ille de silahlar patlayacak kan akacak diye bir şey yok. bir odada nasıl dizi çekilir, nasıl seyirciye zevk verilir bu bölümde görmüş olduk.
  • Breaking Bad
    Prison Break
    Spartacus
    Chuck
  • Breaking Bad
    Prison Break 1.Sezon
    Sırf Sheldon için The Big Bang Theory :)

• Prison Break
    South Park
    Supernatural
  • Breaking bad

Sherlock

Shameless

• sadece lost.

9/10 da person of interest'e verebilirim.
  • genel olarak yorumlara bakıp breaking bad e başladm..gerçekten de çok iyi diziymiş.3.sezona geldm ble
  • Breaking Bad
    Lost
    Sherlock
    Shameless
    Game of Thrones

Bu diziler arasından sadece breaking bad 1. sırayı hak eder diğerlerini seçemem 2 veya 3. sıraya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.