Şimdi Ara

10-12 bin liraya ne alabilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trader38580

Herkese selamlar
    10-12 bin gibi bir bütçem var. 4 yada 5 kapılı bir araç almayı düşünüyorum. araban nerdeyse hiç anlamıyorum. şoförlüğüm ise acemi düzeyde. ilk arabam olacak. yani araçdan beklentim hız ve konfor değil. sadece parça sorunu olmasın, yakıt tüketimi az olsun, şehir içi kullanılacak bir 3 kişilik bir aile arabası istiyorum. Aldığım zaman 2-3 sene binerim en azından.
    Bikaç arkadaşdan aldığım fikirlere göre:
    1- 97-98 ford fiesta Ztec motor olanından
    2- palio nun tutulanlarından
    3- Wv polonu o fiyata uygun modelinden alınabilir dediler.
    4- Reno clio Hb
    5- bulunabilirse honda civic düz vites (oto daha iyi ama o yaşta sorun olur diye korkuyorum)
    Sizler bunlardan herhangi birini yada başka bir model önerebilirmisiniz? yardımcı olursanız çok memnun olurum. İlgi gösteren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    not: Lütfen 2-3bin daha koyup şunu al gibi öneriler olmasın. zira bütçem 10-12 aralığı.

üstadım o fiyat aralığında sana 3 yıldır sorunsuz bir şekilde kullandığım 2001 model suzuki swifti tavsiye edebilirim.
    buradaki herkes aşağı yukarı hep kendi kullandığı araçları tavsiye ediyor ama tavsiye sebeplerini genelde yazmıyorlar
    şu sebepten swift diyorum:
    1- motoru 1.3 olduğu için yıllık vergisi çok az (150 tl)
    2- yakıt tüketimi şehir içi 100 km de maksimum 8 lt lpg şehir dışı ise 6-7 lt arası lpg (lpg ye tam uyumlu tek nokta enjeksiyon motoru oldukça sorunsuz)
    3- yedek parça fiyatları doğan-şahin yedek parça fiyatı kadar (inanmayalar olabilir ama gerçek böyle) izmir de parça sıkıntısı yok ancak küçük şehirlerde de internet siparişiyle bir günde elinize ulaşabilir
    4- araçta pek konfor yok ama oldukça masrafsız bir araç, sanayiye yolunuzu kesinlikle düşürmeyecek bir araç
    şu an için bu saatte aklıma gelenler bunlar, aklınıza takılan olursa cevaplamaya hazırım

• quote:

Orijinalden alıntı: smucuk

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Hocam satalım size 2.0i gl yer uçağı 116hp 175nm tork belaltı ve çamurluklar hariç boya yok size 11.000tl kapı içi çelik barlar
     10-12 bin liraya ne alabilir?

Benim yer uçağından anladığım bu. Nedense satılık olan her araba "Yer Uçağı" anasını satıyım.

10-12 bin liraya ne alabilir?

Herkesin arabası kendine yer uçağı, herkesin arabası kendine Mercedes

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.