Şimdi Ara

10-12 bin liraya ne alabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10-12 bin gibi bir bütçem var. 4 yada 5 kapılı bir araç almayı düşünüyorum. araban nerdeyse hiç anlamıyorum. şoförlüğüm ise acemi düzeyde. ilk arabam olacak. yani araçdan beklentim hız ve konfor değil. sadece parça sorunu olmasın, yakıt tüketimi az olsun, şehir içi kullanılacak bir 3 kişilik bir aile arabası istiyorum. Aldığım zaman 2-3 sene binerim en azından.
    Bikaç arkadaşdan aldığım fikirlere göre:
    1- 97-98 ford fiesta Ztec motor olanından
    2- palio nun tutulanlarından
    3- Wv polonu o fiyata uygun modelinden alınabilir dediler.
    4- Reno clio Hb
    5- bulunabilirse honda civic düz vites (oto daha iyi ama o yaşta sorun olur diye korkuyorum)
    Sizler bunlardan herhangi birini yada başka bir model önerebilirmisiniz? yardımcı olursanız çok memnun olurum. İlgi gösteren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    not: Lütfen 2-3bin daha koyup şunu al gibi öneriler olmasın. zira bütçem 10-12 aralığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader38580 -- 4 Ağustos 2013; 22:53:17 >

• O fiyat aralıgına bulursan temiz mondeo tavsiye ederim. Dusunursen bende de var pm den konusalım. Bence alnacak tek arac mondeolar.
  • astra f

• fiat marealara bakabilirsin.
  • İçlerinde en iyi araç tabi ki Ford Focus ancak bu fiyat aralığında bulmanız malesef imkansız ancak Honca Civic'de güzel bir arabadır tercih olarakda mantıklı olur.
  • O fiyata en yüksek model olarak yuvarlak farlı tutulmayan corolla bakın bir de mazda familia öneririm sizin tercihleriniz arasinda ise fiesta öne cikiyor 1.25 motor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

O fiyat aralıgına bulursan temiz mondeo tavsiye ederim. Dusunursen bende de var pm den konusalım. Bence alnacak tek arac mondeolar.

Alınacak tek araba demişin ama sen satmayı düşünüyosun :) şaka yapıyorum. elbette memnun olsan bile satma sebebin vardır. ancak mondeolara ilk defa şimdi baktım. sanırım 10-12 bine 2.0 motor olanları var. ancak ben 1.4 yada en fazla 1.6 motor düşünüyorum. cevabınız için tşkr ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam satalım size 2.0i gl yer uçağı 116hp 175nm tork belaltı ve çamurluklar hariç boya yok size 11.000tl kapı içi çelik barlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota Corona otomatik vites alabilirsin, bizde var, sormak istediğin birşey var ise sorabilirsin.

• Mesajlarım onaydan geçtiği için bir seferde hepsine birden cevap vermek istedim.

quote:

Orijinalden alıntı: fberen

fiat marealara bakabilirsin.

Fiat oldukdan sonra albea yada palio gibi piyasada çok bulunanından değilde neden mera?

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

İçlerinde en iyi araç tabi ki Ford Focus ancak bu fiyat aralığında bulmanız malesef imkansız ancak Honca Civic'de güzel bir arabadır tercih olarakda mantıklı olur.

Ford focus yazmadım. fiesta eski kasa. honca civic ise o fiyata cok nadir olduğundan bulduklarımda sıkıntı olur korkusu var?

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

O fiyata en yüksek model olarak yuvarlak farlı tutulmayan corolla bakın bir de mazda familia öneririm sizin tercihleriniz arasinda ise fiesta öne cikiyor 1.25 motor

tşkr ederim dediklerinize bakıcam.

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Hocam satalım size 2.0i gl yer uçağı 116hp 175nm tork belaltı ve çamurluklar hariç boya yok size 11.000tl kapı içi çelik barlar

üstad 1.6 üstü motor düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trader38580

Mesajlarım onaydan geçtiği için bir seferde hepsine birden cevap vermek istedim.

quote:

Orijinalden alıntı: fberen

fiat marealara bakabilirsin.

Fiat oldukdan sonra albea yada palio gibi piyasada çok bulunanından değilde neden mera?

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

İçlerinde en iyi araç tabi ki Ford Focus ancak bu fiyat aralığında bulmanız malesef imkansız ancak Honca Civic'de güzel bir arabadır tercih olarakda mantıklı olur.

Ford focus yazmadım. fiesta eski kasa. honca civic ise o fiyata cok nadir olduğundan bulduklarımda sıkıntı olur korkusu var?

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

O fiyata en yüksek model olarak yuvarlak farlı tutulmayan corolla bakın bir de mazda familia öneririm sizin tercihleriniz arasinda ise fiesta öne cikiyor 1.25 motor

tşkr ederim dediklerinize bakıcam.

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Hocam satalım size 2.0i gl yer uçağı 116hp 175nm tork belaltı ve çamurluklar hariç boya yok size 11.000tl kapı içi çelik barlar

üstad 1.6 üstü motor düşünmüyorum.

Şakasına dedim zaten hocam İnşallah kendinize uygun bir arabayı rahatça bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Toyota Corona otomatik vites alabilirsin, bizde var, sormak istediğin birşey var ise sorabilirsin.

quote:

Toyota Corona otomatik vites alabilirsin, bizde var, sormak istediğin birşey var ise sorabilirsin.

Bişeyi açığa kavuşturmak istiyorum. Ben aacı burdan satın almıycam. araç teklifinde bulunan arkadaşların Objektif olduğunu düşünmüyorum. herkes kendi elindeki aracı pazarlama telaşında. bana lütfen araç satma niyetinde olmayıp sadece fikir verme amaçlı olan BİLGİLİ arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader38580 -- 5 Ağustos 2013; 0:26:22 >
  • D sınıfı 2.0 motorlu az yakan performanslı ucuz arac varken ne aranır anlayabılmıs degılım; mondeo üzerine f/p arac bulamazsın. Ben satmamı eleştirmişin ben satmak zorunda olduum ını satıyorum otomatık vıtes alıcam, yoksa fıkrım aynı bu fıyata baska arac yok. Hepsini tokatlar performans ve malzeme olarak. Ha donanımlar nelerdır dersen 2-3 bin daha cıkarsan ghia lar var.
  • Zorlarsan 2001-2002 makyajlı kasa Fiesta bulabilirsin. 1.25 ghia olursa tadından yenmez. Coupe düşünürsen de Megane 1 Coupe bu aralıkta en iyi araçlardır.
    Kendime araç ararken bu sonuca varmıştım.

• quote:

quote:

quote:

Bişeyi açığa kavuşturmak istiyorum. Ben aacı burdan satın almıycam. araç teklifinde bulunan arkadaşların Objektif olduğunu düşünmüyorum. herkes kendi elindeki aracı pazarlama telaşında. bana lütfen araç satma niyetinde olmayıp sadece fikir verme amaçlı olan BİLGİLİ arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum

Arkadaşım ben satmayı düşünmüyorum ki
    Gerçekten sorun var ise sor diye yazdım. Ne bu asabiyet

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ben satmayı düşünmüyorum ki
    Gerçekten sorun var ise sor diye yazdım. Ne bu asabiyet

Kusura bakmayın. sizin mesajı alıntıladım ancak ı yazıyı genele yazmıştım. zaten satıcı olmadığınıza göre sizin açınızdan problem yok

araç için ise otomatik vitesde 2. el korkum var. yoksa oto vites almak için can atan biriyim. belki 3-4 sene sonra daha yüksek meblağlar olduğunda üst model oto vites düşünürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Zorlarsan 2001-2002 makyajlı kasa Fiesta bulabilirsin. 1.25 ghia olursa tadından yenmez. Coupe düşünürsen de Megane 1 Coupe bu aralıkta en iyi araçlardır.
    Kendime araç ararken bu sonuca varmıştım.

zaten şimdilik fiesta 1,25 ztec motor olanı öne çıkıyor. bunda ise parça pahalımı olur diye tereddütüm var. malum acemi şoförüm. 1.25 in tutlanı flair mi? ghiamı? yoksa başkasımı? bana sadece 1,25 ztec motor en iyisi dediler ama bilemiyorum.
    coupe düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader38580 -- 5 Ağustos 2013; 0:40:43 >
  • Skoda Felicia bakabilirsin.12 bini geçmez fiyatı.Temiz bir felicia bulursan sorunsuz şekilde binersin.
  • blackline-125 B kullanıcısına yanıt
    tşkr ederim. aslında skoda fabia daha cok tutuluyor ve benimde hoşuma gidiyor ancak biraz daha pahalı. felicia ise pek tutulmayan bir model. parça-servis vs. sıkıntı yaşarmıyım korkusu var. sanırım tutulanı 1,3 glx ve glxi. birde bu wv grupmmu? felica kullanıcıları olumlu-olumsuz yorum yazarlarsa sevinirim. benim için iyi bir alternatif olabilir. tşkr
  • mareanin elx modeline bak bulabilirsen 00-01 model olsun bide ozelliklerine bak auto klima bile var perfoya diyecek yok yakit elpici ile gayet tasarruflu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.