Şimdi Ara

10-12 bin liraya ne alabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Toyota Corona otomatik vites alabilirsin, bizde var, sormak istediğin birşey var ise sorabilirsin.

hocam ne yakıyor bu araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz81

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Toyota Corona otomatik vites alabilirsin, bizde var, sormak istediğin birşey var ise sorabilirsin.

hocam ne yakıyor bu araba?

Şu an 35 Kuruş'u geçmiyor LPG. Litre hesabı bilemiyorum tam hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: trader38580

Mesajlarım onaydan geçtiği için bir seferde hepsine birden cevap vermek istedim.

quote:

Orijinalden alıntı: fberen

fiat marealara bakabilirsin.

Fiat oldukdan sonra albea yada palio gibi piyasada çok bulunanından değilde neden mera?

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

İçlerinde en iyi araç tabi ki Ford Focus ancak bu fiyat aralığında bulmanız malesef imkansız ancak Honca Civic'de güzel bir arabadır tercih olarakda mantıklı olur.

Ford focus yazmadım. fiesta eski kasa. honca civic ise o fiyata cok nadir olduğundan bulduklarımda sıkıntı olur korkusu var?

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

O fiyata en yüksek model olarak yuvarlak farlı tutulmayan corolla bakın bir de mazda familia öneririm sizin tercihleriniz arasinda ise fiesta öne cikiyor 1.25 motor

tşkr ederim dediklerinize bakıcam.

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Hocam satalım size 2.0i gl yer uçağı 116hp 175nm tork belaltı ve çamurluklar hariç boya yok size 11.000tl kapı içi çelik barlar

üstad 1.6 üstü motor düşünmüyorum.

Marea yı tavsiye eden çok oluyor hem yüksek model hem parça sıkıntısı yok hem iç hacmi ve bagaj hacmi iyi. Albea b sınıfı bir sedan geniş değil o kadar. Palio da be aldığını biliyorsan oda iyi

• fikirleriniz için teşekkürler. fiesta, felicia biraz öne cıkıyor gibi. marea ya bakıcam.
    bide opel corsa için ne dersiniz? birde wv polo için?
  • şu ana kadar edindiim bilgilere göre
    1- skoda felicia
    2- ford fiesta 1,25
    3- vw polo clasic
    4- honda cıvıc eski model

eşklinde sıralanıyor. bunlar arasında bir seçim yapılacak olsa hangisi derdiniz? kriterlerim ilk mesajımda vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

astra f

10-12 bin liraya ne alabilir?

otocenterdaki o dik rampadn çıkamamıştık bu arabayla. tamda o anda bi palio geldi bastı çıktı. o gün bugündür gözümde sıfır
  • peki tercihlerim arasına Seat ibizayıda eklesem nasıl olur? bilenlerden yorum bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

astra f

otocenterdaki o dik rampadn çıkamamıştık bu arabayla. tamda o anda bi palio geldi bastı çıktı. o gün bugündür gözümde sıfır

Bakımlı bakımsız diye ayır size bakımsızı gelmiş. Bu arabanın çıkamayacağı yokuş yok biri b diğeri c sınıfı araçlar astra nere palio nere.

• Fiat marea

Konfor
    Performans
    Parçası bol (Biraz pahalıdır)
    Lpg tam uyumlu olup km`de 20-25 krş civarı yakıyor.

• Sana önerebileceğim üç araba var:
    1. Toyota Corolla Efsane Kasa 96-99 arası modeller.
    Bu araba sorunsuzluğuyla ve yakışıklılığıyla bilinir. Piyasada 13.000- 14.000 aralığında Benzin+Lpg olarak satılmaktadır.

2.Megane 1 1998-2002 arası modeller
    Bu araç ülkemizde çok fazla satmıştır. Sağlamlığıyla ünlüdür. Megane furyasının başlangıcıdır. Çoğunda Lpg vardır. 12.000-13000 civarına temiz bulabilirsin.

3. Hyundai Accent L,LS 1998-2002 arası modeller
    Sürüşü çok rahattır. Çabuk hızlanır. Hızlı giderken savrulması olmasa ilk tercihim olurdu. Lpg takılı şekilde bulabilirsin. 11.500-13000 aralığında alınabilir.

Yukarıdaki üç araba da hiç değer kaybetmez. Altın gibidir. Senelerce kullanıp aynı fiyata satabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Sana önerebileceğim üç araba var:
    Bu araba sorunsuzluğuyla ve yakışıklılığıyla bilinir. Piyasada 13.000- 14.000 aralığında Benzin+Lpg olarak satılmaktadır.

Bu araç ülkemizde çok fazla satmıştır. Sağlamlığıyla ünlüdür. Megane furyasının başlangıcıdır. Çoğunda Lpg vardır. 12.000-13000 civarına temiz bulabilirsin.

Sürüşü çok rahattır. Çabuk hızlanır. Hızlı giderken savrulması olmasa ilk tercihim olurdu. Lpg takılı şekilde bulabilirsin. 11.500-13000 aralığında alınabilir.

Yukarıdaki üç araba da hiç değer kaybetmez. Altın gibidir. Senelerce kullanıp aynı fiyata satabilirsin.

ilginize tşkr ederim.
    dediğiniz araçlara bakıcam. ancak bahsettiğiniz araçların tutulanları tam olarak hangi motor gücü ve model?

• Belirrtiğiniz fiyat aralığında ithal ve modeli düşük araç düşünmeyin derim masraf çıkarmaya başlayınca canınızı çok sıkar. Yerli parça ve işçilik maliyeti düşük olan palio nun 2002 ye kadar 75 hp liğini alabiirsiniz yada skoda felicia da olabilir ama parça sorunu yaşatırmı pek fikrim yok. VW polo 1998, 1999 dan yukarısını bulamazsınız. Sedan da olur derseniz toyota corolla 1996, 1998 olabilir sorunsuz araçlardır. Yada temiz bulabilirseniz yumurta kasa accent de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 7 Ağustos 2013; 19:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Belirrtiğiniz fiyat aralığında ithal ve modeli düşük araç düşünmeyin derim masraf çıkarmaya başlayınca canınızı çok sıkar. Yerli parça ve işçilik maliyeti düşük olan palio nun 2002 ye kadar 75 hp liğini alabiirsiniz yada skoda felicia da olabilir ama parça sorunu yaşatırmı pek fikrim yok. VW polo 1998, 1999 dan yukarısını bulamazsınız. Sedan da olur derseniz toyota corolla 1996, 1998 olabilir sorunsuz araçlardır. Yada temiz bulabilirseniz accent admirede olabilir.

tşkr ederim.
    palio için cok olumsuz yorum okuduğum için vazgeçtim. onun yerine ford fiesta 1,25 daha makul gibi geldi. zira parça ucuzluğu ise fiestanında parçasının cok ucuz olduğunu söylüyorlar.
    ama bu araba işi ne zormuş. kime sorsan diğerinin dediğine boşver diyip yeni bişey söylüyor. karar vermesi cok zor. herhalde bu işler birazda kısmet. daha 1,5 ay vaktim var. iyice araştırıp en uygununu bulacağımı düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Sana önerebileceğim üç araba var:

ilginize tşkr ederim.
    dediğiniz araçlara bakıcam. ancak bahsettiğiniz araçların tutulanları tam olarak hangi motor gücü ve model?

Modelleri yazdım zaten. Üçü de 100 beygir civarı güç üretiyor.

• quote:

quote:

Belirrtiğiniz fiyat aralığında ithal ve modeli düşük araç düşünmeyin derim masraf çıkarmaya başlayınca canınızı çok sıkar. Yerli parça ve işçilik maliyeti düşük olan palio nun 2002 ye kadar 75 hp liğini alabiirsiniz yada skoda felicia da olabilir ama parça sorunu yaşatırmı pek fikrim yok. VW polo 1998, 1999 dan yukarısını bulamazsınız. Sedan da olur derseniz toyota corolla 1996, 1998 olabilir sorunsuz araçlardır. Yada temiz bulabilirseniz accent admirede olabilir.

tşkr ederim.
    palio için cok olumsuz yorum okuduğum için vazgeçtim. onun yerine ford fiesta 1,25 daha makul gibi geldi. zira parça ucuzluğu ise fiestanında parçasının cok ucuz olduğunu söylüyorlar.
    ama bu araba işi ne zormuş. kime sorsan diğerinin dediğine boşver diyip yeni bişey söylüyor. karar vermesi cok zor. herhalde bu işler birazda kısmet. daha 1,5 ay vaktim var. iyice araştırıp en uygununu bulacağımı düşünüyorum.

fiesta çin diyorum o modelde araçlar sorun çıkarmaya başlayınca parça bulmayı bırakın uygunmu değilmi onuda bilmiyoruz. Ben palio kullanıcısıyım Acemi ve ilk arabası olacak kişiler için ideal bence parçası çok ucuz yakıtı pek makul olmasada park sorunu yok. Yol tutuşu konusunda herkes olumsuz gözüyle bakıyor doğru yol tutuşu çok iyi değil aşırı sürat yapmazsan sorun ortadan kalkıyor.

• quote:

quote:

tşkr ederim.

fiesta al gitsin...

• Megane alırsanız 2000 üstü olanlardan alın ama 15 gözden çıkarmanız gerekir full olanları ise 18-20 ama ben o paraya marea alırdım 13e flan yeni kasaları bulunabiliyor

• Şuan stajdayım aynı konudan bende 10-15 bin arası araç alma düşüncesindeyim denilen gibi mondeo lar f/p olarak öne çıkıyor yok yok arabada ama koldutları biraz hoşuma gitmedi :) şaka maka 1.8 ghia modelleri sunroof lu çok hoş arablar ama neden bu kadar ucuz hala anlamış değilim.Bu konuyu internet bulabildikçe takip edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Hocam satalım size 2.0i gl yer uçağı 116hp 175nm tork belaltı ve çamurluklar hariç boya yok size 11.000tl kapı içi çelik barlar

Benim yer uçağından anladığım bu. Nedense satılık olan her araba "Yer Uçağı" anasını satıyım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.