Şimdi Ara

10-12 BİN TL'YE TEMİZ ARAÇ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10-12 Bin TL'lik temiz araç bakıyorum. Satmak isteyenlerin araçlarına bakabilirim. Ya da ilanlarda gözünüze çarpan önerebileceğiniz araçları paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

• Yukarı
    Bende arıyorum bu fiyatlara satan varsa benimlede iletişime geçebilir.
  • Arkadaslar bende bu tutarlarda İstanbul da temiz arac arıyorum. Fiat palio vs temiz olsun yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde değişensiz 1998 model beyaz renk ufak tefek lokal boyaları olan 1.4 motor opel corsa swing var
    122 binde
    brc marka lpg li
    klimalı
    airbag li
    4 lastik sıfır lassa marka 530 liraya aldım
    km de 21 krş yakıyor şehir içinde şehirler arası 17 - 18 krş yakıyor isteyen dener öyle alır...
    bu yılki tüm vergileri yatmış...
    muanesi bana ait olup bu ayın sonunda yaptırılıp verilecek zaten direk geçer
    tüm bakımları 2 bin km önce yapıldı triger vs. hepsi değişti 1100 lira verdim

sorunsuz temiz bir Ankara arabası 13 binlira düşünüyorum ilgilenen varsa pm atabilir.
    daha güçlü bir araçla takas düşünebilirim...
    fiyatta pazarlık yapamam zira 1700 lira harcadım tabiki harcanan para hiçbir zaman aracın değerini yükseltmiyor ama aynı paraya muanesi gelmiş bakımıları gelmiş klimasız lpg siz araçları satıyorlar...
  • Aynen bende bu fiyatlara bir araç almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhanfrat

Merhaba Arkadaşlar,
    10-12 Bin TL'lik temiz araç bakıyorum. Satmak isteyenlerin araçlarına bakabilirim. Ya da ilanlarda gözünüze çarpan önerebileceğiniz araçları paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

Düşünürseniz kendi aracım olan 1999 model rover 414si var.. Aracımın bütün bakımları yapılmış durumda w126 kasa almayı düşündüğüm için satıyorum...
  • cevabınız için teşekkürler, yalnız Rover düşün(e)miyorum maalesef. Aslında çok sevdiğim bir araç olmasına rağmen, parça ve usta sorunları nedeniyle uzaktan bakıyorum sadece:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    1 Milyon Tl'ye Araç Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhanfrat

cevabınız için teşekkürler, yalnız Rover düşün(e)miyorum maalesef. Aslında çok sevdiğim bir araç olmasına rağmen, parça ve usta sorunları nedeniyle uzaktan bakıyorum sadece:)

Peki hocam :) Hayırlı alışverişler... Roverın parçaları eğer ankarada iseniz parçacısı açıldı ayriyeten orjinel ve ucuzdur parçaları..
  • maalesef İstanbul'dayım:)

• arkadaşlar aracım 2000 model gümüş gri megane coupe 4 airbag klima yol bilgisayarı camlar otomatik (kelebekler dahil) 120bin km hiç tüp takılmamış muhtelif yerlerde lopkal boyalar mevcut muayene yeni 2 gün önce yaptrdım 15inç spor jant lastik henuz 1 haftalık.. en yakın zamanda foto eklicem temiz alımlı bir araç fiyatım pazarlıksız 11.500TL..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.