Bildirim
10-15 bin ₺ arası laptop tavsiyelerinizi bekliyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mühendislik için mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıp için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
macbook pro m1
oyun oyuncaksan macbook kesmez seni hocam yeni legion 5 var rtx 3060 olan ona bak
-
Legion iyidir tavsiye ederim. Sadece malzeme kalitesi rakiplerinden geridedir; onun dışında ekran, soğutma, pil, performans vs. harika hocam.
Macbook Air 512GB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutio_sanchez -- 15 Eylül 2021; 13:27:45 >
oyun için macbook öneren var ...
-
Gl65 leopard 10sdr 412xtr ben 11 aldım şu an 14 civarlarında.Lenovo falan önermişler ama lenovonun kasa kalitesi iyi değildir.Msi dell gibi markalara yönel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam lenovo kasa ve servis hizmeti dışında çok iyi bence
Haklısın iyidir ama o paralara Lenovo benim ilk tercihim olmaz.Ama legion serisini ben de beğeniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben geçen yıl bu zamanlar 10.300 liraya r4800h işlemcili 1650ti ekran kartlı 80wh bataryalı almıştım. Ekranı %100 renk vs diyor. Legion kasa plastiği dışında çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X