Şimdi Ara

10-20 Bin Arası Hatchback Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byshakram

Performans işi birazcık :) ama paranın hakkını verir güç olarak en iyisi budur :)

150hp değil mi bu? astra gsi da 150hp en iyisi değilmiş demekki
    hatta 306 gtılar 167 hp idi, biraz eskileri 150 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 27 Eylül 2015; 23:46:41 >
  • Motoru sağlam bir clio 2 alın hocam kesinlikle. Araba fransadan gelen clioların sonuncularından olur tık demeden saat gibi çalışır. Çok zevklidir de aynı zamanda. En azından bir karakteri var aracın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok pahalı değil mi sizce de hocam?

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam Opel ve Peugeot, VW kalitesine erişebilir mi? Aynı DOHC motoru koymuş da o hızı VW ile yapmak var bunlarla yapmak var hangisinde daha güvende hissedersin :)

• quote:

Performans işi birazcık :) ama paranın hakkını verir güç olarak en iyisi budur :)

Sen hiç SFİ GSİ a bindin mi? En iyi si budur diyorsun?
  • quote:

Şimdi hocam Opel ve Peugeot, VW kalitesine erişebilir mi? Aynı DOHC motoru koymuş da o hızı VW ile yapmak var bunlarla yapmak var hangisinde daha güvende hissedersin :)

Ciddi olmadığını varsayıyorum.Gidin yüksek emisyonunuzu gizleyin siz
  • Arkadaşlar yardım bekliyorum tavsiye bekliyorum sadece
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Yüksek emisyon dizel motorlarda var araştırarak eleştiri yapalım. DOHC motorların emisyonları aynıdır.

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Ben bunlarda var demedim ki? Genel olarak vosvos a çamur attım.

Ayrıca 1 sene dolu dolu SFİ GSi a bindim (her şeyi ile uğraştım) neyin ne olduğunu biliyorum, en iyisi diye öne sürdüğünüz aracı da biliyorum.

Amacım sizinle laf dalaşına girmek değil tekrar belirtmek isterim.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Sadece tavsiyede bulunsak?
  • Clio sizin için uygundur. Hem parçası boldur hem de rakiplerine göre daha düşük km lerde aynı paraya gelir
  • ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da düşük km lpgli uygun fiyata varsa bana link atarsanız sevinirim yok çünkü hep yüksek km yüksek fiyat uçmuş fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellentwarrior

İstanbul'da düşük km lpgli uygun fiyata varsa bana link atarsanız sevinirim yok çünkü hep yüksek km yüksek fiyat uçmuş fiyatlar.

Hikayesini bildiğim yok. Etrafınızdaki güvenebileceğiniz insanlara haber salmanız en iyisidir. Çünkü malum sitede km si le oynanmamış araba bulmak çok zor. Ama yine de umarımhttp://www.sahibinden.com/renault-clio/istanbul/benzin-lpg/manuel?a4_max=200000&viewType=List&a4_min=0&a5_min=2001&sorting=price_asc&a5_max=2004&price_max=20000&a8=62068 bu yardımcı olur. Siz isterseniz kriterleri değiştirip tekrar aratın. Bu arada ülkemizde internet özürlü insan sayısı bol olduğundan Symbol HB işaretleyen sayısı epey fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ışıklılımühendis20 -- 28 Eylül 2015; 12:24:17 >

• İlk tercihim getz ama malesef fiyatlar uçmuş tüm araçlarda olduğu gibi onda da. Kalos, picanto, 206, kimo, fabia vs. bu tarz park sorunu olmayan lpgli öğrenciyi üzmeyecek bir araç arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
  • ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    İlginizden dolayı çok teşekkürler.
  • Suzuki alto nasildir?

• Hocam buyurun 22000tl ye kadar hb araclarin hepsi ve tumu istanbulda umarim bulursunuz. http://www.sahibinden.com/otomobil/istanbul?price_min=10000&price_max=22000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KeepCalm-7 -- 28 Eylül 2015; 22:17:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sagolun baska tavsiyeler takas fikirlerini bekliyorum herkesin..

• Hala sonuç yok Önerilerinizi bekliyorum.. Takaslı seçenekler de olursa sevinirim. UP
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.