hımmmm demek siz diğer hazeden bahsediyordunuz. Malesef onu alıp oynama şansım yok. Demosuda yoktur ki deneyelim
haze daha çıkmadan önce forumda fırtınalar kopuyordu millet dört gözle bu oyunu bekliyordu hatta çok ciddiyim bazı kişiler oyunun pc deki crysis'in tahtını sallayacağını bile söylüyorlardı ne oldu traş
1 ay önce bizim burda indirim vardi fallout 3 20€ ve red faction guerilla 10 € ikiside ambalajinda acilmamis sifir yurt disinda yasiyorum tr de fiyatlarini bilmiyorumda bulabilirsen onlari 20-30 tl ye alabilirsin. Bu arada Haze amsterdam da cok iyi bilinen bir marijuana cesitidir.
ikinci el formuna bir ilan açayım bakayım kaç tane haze zede var kimler kaça kakalamaya çalışacak bana bu oyunu öyle bahsedildiği kadar ucuza denk getirirsemde alırım bir bakarım merak ettim ne kadar kötüymüşşiit çaktırmayın aramızda
Ratchet Clank bence kısa olmasına ramen cok zevkli bi oyun tabi o fiyata bukadar bu arada kesinlikle haze alma elinde patlar antika olur:)
haze gelmiş geçmiş en oyun
quote:
Orijinalden alıntı: 5vtknmz
Hazeyi düşünücem başka ne önerirsiniz :))
yapma volkaaan yapma volkaaan
sayemizde hazelere ilgi geri dönüyor
Motostrom öneririm oldukça iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme