Şimdi Ara

10 - 2012 FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
7.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vettel inceleme altında, beter ol inşallah ceza alırsın. Pist dışından adam geçiyor artık. Gerçi hakemlerdeki Red Bull taraftarlığını göreceğiz şimdi.

Tebrikler Alonso.
  • Alonsonun yanına ikinci pilot olarak Button lazım...Massayı bu sezon sonu azad etsinler artık...
  • Bence Perez olmalı. Çok iyi gidiyor bu aralar.
  • Ve El Nano Yarisi alir......
    Iyi uykular Red Bull.....
    Sezonu domine edecekmis....Cakallikla belki.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webber'i gören oldu mu? Be adam demezler mi şampiyonluk için savaşıyorsun böyle b.ktan performans gösteremessin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Bence Perez olmalı. Çok iyi gidiyor bu aralar.

İkinci pilot her zaman daha uysal, sakin olan olmalı...Perezde agresif...Dubleye giderken bile Alonsoya atak yapar o adam...
  • Alonso'nun yanına Raikkonen lazım esas. Yıllardır Raikkonen-Alonso aynı takımda olsunlar diye bekliyorum, bir türlü olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Webber'i gören oldu mu? Be adam demezler mi şampiyonluk için savaşıyorsun böyle b.ktan performans gösteremessin.

Webber hocam iste.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vettel in işi gücü yok gitti şampanyayı kızlara fışkırtıp ziyan etti. ulen muzır. Alonso şampanyayı dikleyince birden susuzluğumu farkettim.
    iftara ne kadar var bakalım.
    Redbull da Newey olmasın işleri iptal. ulen Helmut Ermutu seni...
  • Nerede bu basın toplantıları ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Nerede bu basın toplantıları ya?

İngilizler yapar da Almanlar altta kalır mı hocam.
  • ah alonso vah alonso canım ALONSO<3<3<3
  • Yarış sonunda Vettel-Button arasında geçen bir konuşma. (Geçiş incelemesine dair)

Button: "They are going to investigate your overtake you know."
    Vettel: "I didn't know where you were."

Bu arada Vettel'in arabası geçişi yaparken içerde miydi ona bakılacak.
  • İşte bu be Aslanım benim illegal Redbulla ramen kazandı Koçum benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Nerede bu basın toplantıları ya?

İngilizler yapar da Almanlar altta kalır mı hocam.

Sadece birer soru sordu Lauda, onlar da soru olsun da niyetineydi zaten. Basın toplantısı bir başka oluyor. Button zaten tınlamadı herifi, Vettel sorusuna cevap vermedi.

Zaten bayrakları da geç açtılar.
  • Alonso önemli bir galibiyet aldı.Tebrikler ama bi ara İngilterenin benzeri olacak diye korkmadım değil. mc-laren son güncellemelerle belli ki hızlanmış Buutton iyi yarış çıkardı.Sauber ikilisi de kusursuzdu.Kimiye de parantez açmak lazım o da gayet başarılıydı.

Artık bu yarış şunu gösterdi ki Massanın artık Ferrariden gönderilmesi gerek.

Aynı şekilde Williams ikilisi de çok vasat iki pilot,hatta Senna vasat altı.Maldanado dengesiz yarışı yarışını tutmuyor.şu an da williamsın hakkını verebilecek daha yetenekli pilotlar var gridde.

Webber ise bu yarış ortalıkta yoktu.
  • ehehe
  • Hamilton'un tur bindirme sırasında yaptıkları Vettel'e yaklaşık 3 saniye kaybettirdi.
    Akabinde Button'ı ışık hızıyla pitten çıkaran Mclaren, yarışa ortak oldular.
    Vettel özellikle Hamilton'a zaman kaybetmeseydi, yarışın sonuna kadar Alonso-Vettel mücadelesi, belki de olası bir Seb galibiyeti izleyecektik.
    BU arada bence Vettel'in son zamanlardaki en zayıf yarışını izledik. Tam galibiyet momentumu yakaladığında son sektörün, start düzlüğüne çıkılan virajında 3-4 kez hata yaptı. BU da Onu hep mücadele dışına itti.
    Ayrıca Button'ı geçişi konusunda O'nu suçlamıyorum ancak normal şartlarda o geçişe ceza gelir.
    Bekleyip göreceğiz.
  • Geçtiğimiz hafta eski şampiyon Villeneuve'ün Lotus hakkındaki demeci:
    ''Lotus şu an gridin en hızlı otomobili. Üzerinde Alonso, hamilton ya da Vettel olsaydı muhtemelen tüm yarışları kazanırlardı.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyle

Geçtiğimiz hafta eski şampiyon Villeneuve'ün Lotus hakkındaki demeci:
    ''Lotus şu an gridin en hızlı otomobili. Üzerinde Alonso, hamilton ya da Vettel olsaydı muhtemelen tüm yarışları kazanırlardı.''

Kimi'ye küfretmiş resmen.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.