Şimdi Ara

10 - 2012 FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
7.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alonsoyu Tebrik ediyorum.Kusursuz hatasız çok kontrollü bir yarış kazandı.

Mclaren bir sürücününün işi kötü gittimmi tam gidiyor.Hamiltonun lastik olayı olmasa ilk 4e girerdi.Button sonunda yine iyi performans gösterdi.

Webber kontratı imzaladıktan sonra düşüşe geçiyor demiştim yine öyle olacak gibi.Webbere 1 yaruşlık kontrat imzalatırlarsa o zaman şampiyon olma ihtimalı olur.
  • Vettel'e 20 saniye ceza gelirse, Kobayashi'nin arkasında 5. olur. İllegal motorla yarıştı bence 5. lik bile fazla.

• 25. saniye:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 22 Temmuz 2012; 18:18:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

eskı hockenheim denılınce aklıma 3 sey gelır
    1.orman ıcerısınde devam eden upuzun ve huzur verıcı bır yarıs.
    2.barıcello nın ılk gp bırıncılıgını aldıgı ve bız mclaren cılerı kabız eden 2000 sezonu yarısı
    3.ısten cıkartılan mercedes calısanının eylemı

evet hatırlıyorum schumi kaza yapmıştı çok sevinmiştim bende mclarenciyim :)
  • Vettel kızları ıslatmış hakketen bu arada tekrar izledim Hazır Almanya, çıkışta...
  • Vettel'e 20 sn cezasi geldi.
    4.luge geriledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyle

Vettel'e 20 sn cezasi geldi.
    4.luge geriledi

Vettel 5
    Kobayashi 4

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Vettel'e 20 sn cezasi geldi.
    4.luge geriledi

Vettel 5
    Kobayashi 4

Haklisin yanlis oldu

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 22 Temmuz 2012; 19:18:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi'ye tebrikler! Adam şampanyayı haketti :) Kimi'nin duası Kimi'nin şampanyası :)

• Kimi şampanya'yı içemeyecek ama bu kötü olacak onun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

Kimi şampanya'yı içemeyecek ama bu kötü olacak onun için

Boşver adam Ramazan'a saygılı işte içmesede olur, daha ne olsun :)

• 20sn. bence gayet makul bir karar. Button'ın nerede olduğunu göremedim diyor. Virajda yan yana geliyorsun, hatta Button'a çarpmayayım diye aracı pist dışına yönlendirip gazı köklüyor. Açıklaması hiç de inandırıcı değildi.
  • Lotus hatta Sauber bile hızlı araç yapmayı öğrendi Mercedes GP yine öğrenemedi.
    Pek dikkat çekmiyor ama Griddeki en iyi otomobillerden biri Sauber.Livetiming'den bakıyordum ara ara mükemmel dereceler yapıyorlardı ama istikrar ve pilotlarında iş yok..
  • Ulen Vettel'i 2. , Raikkonen'i 4. yazmıştım, bana 30 puana mal oldu bu ceza.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Lotus hatta Sauber bile hızlı araç yapmayı öğrendi Mercedes GP yine öğrenemedi.

aynen mücadele yeteneği sıfır bir otomobil

sayesinde poll'de sıfırcı oldum iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Geçtiğimiz hafta eski şampiyon Villeneuve'ün Lotus hakkındaki demeci:
    ''Lotus şu an gridin en hızlı otomobili. Üzerinde Alonso, hamilton ya da Vettel olsaydı muhtemelen tüm yarışları kazanırlardı.''

Kimi'ye küfretmiş resmen.

kimi (bence) vettel'den ve hamilton'dan daha tecrübeli ve soğukkanlı bir pilot.
    sana katılıyorum resmen küfür etmiş.
  • Alonso her türlü övgüyü hakediyor.Gerçekten inanılmaz bir pilot.Bence saf hız anlamında Kimi, komple pilot olarak Alonso bu gridde herkesin üzerindeler.Yarışı izlerken bir yandan da live timing'lere bakıyordum orada Lotus'un temposu da çok iyiydi.Ancak sıralamada çok geride kalınca yarış için bir şansları kalmıyor.Eric Boullier bu hafta içi olağan kazanamadığımız yarışlar için pişmanlık duymuyoruz açıklaması yapacaktır.Eğer sıralama turları kuru zeminde olsaydı, Lotus polü alır yarışı da kazanırdı diye düşünüyorum.Ancak varsayımlar üzerine konuşmak yersiz, bu nedenle önümüzdeki yarış Lotus sıralama performansını geliştirirse, galibiyet şansları olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 23 Temmuz 2012; 1:27:40 >
  • Spa'ya kadar biraz daha geliştirebilirse aracı Lotus şayet, Kimi ne yapıp edip alıcaktır galibiyeti orda yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Alonsonun yanına ikinci pilot olarak Button lazım...Massayı bu sezon sonu azad etsinler artık...

alonso'nun yanına yakışacak en iyi pilot vetteldir bence :D ki zaten geçen sene veya bu sene açıklama yapmıştı ferraride yarışmak için alonsoya bi sene kazandığı paranın hepsi veririm diye o tarz bişey yani :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.