Şimdi Ara

10 - 2012 FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
7.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  10 - 2012 FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND

10 - 2012 FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 23 Temmuz 2012; 10:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavocka

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Alonsonun yanına ikinci pilot olarak Button lazım...Massayı bu sezon sonu azad etsinler artık...

alonso'nun yanına yakışacak en iyi pilot vetteldir bence :D ki zaten geçen sene veya bu sene açıklama yapmıştı ferraride yarışmak için alonsoya bi sene kazandığı paranın hepsi veririm diye o tarz bişey yani :D

Vettel ve Alonso ikinci bir hamilton - alonso vakası olur
    NET
  • Son konusulanlara gore Mclaren Red Bull'un motor haritalarini ispiyonlamis. Vettel - Hamilton - Button arasindaki gerginligin bir sebebi de buymus.

Bunun disinda daha da bomba olan, Red Bull'un maliyetleri azaltma regulasyonunu imzalamaya yanasmamasi uzerine, FIA Red Bull'un uzerine gidiyormus.
  • bence button Ferrari'ye gider.Rai yuvası Mclaren'e döner.Massa'da lotus ta yarışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

quote:

Alonsonun yanına ikinci pilot olarak Button lazım...Massayı bu sezon sonu azad etsinler artık...

alonso'nun yanına yakışacak en iyi pilot vetteldir bence :D ki zaten geçen sene veya bu sene açıklama yapmıştı ferraride yarışmak için alonsoya bi sene kazandığı paranın hepsi veririm diye o tarz bişey yani :D

NET

Bence de, Vettel-Alonso Ferrari kültürüne uyacak bir pilot eşleşmesi olmaz.
    Genelde Ferrari'nin tercihi çok iyi bir pilotun yanında ondan bir ya da iki gömlek aşağıda bir pilot eşleşmesi olmuştur.
    Alonso çok hem mental hem de fiziken en üst düzeyde olsa da, gerçekten özel bir pilot olan Seb'i de yabana atmamak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Alonso her türlü övgüyü hakediyor.Gerçekten inanılmaz bir pilot.Bence saf hız anlamında Kimi, komple pilot olarak Alonso bu gridde herkesin üzerindeler.Yarışı izlerken bir yandan da live timing'lere bakıyordum orada Lotus'un temposu da çok iyiydi.Ancak sıralamada çok geride kalınca yarış için bir şansları kalmıyor.Eric Boullier bu hafta içi olağan kazanamadığımız yarışlar için pişmanlık duymuyoruz açıklaması yapacaktır.Eğer sıralama turları kuru zeminde olsaydı, Lotus polü alır yarışı da kazanırdı diye düşünüyorum.Ancak varsayımlar üzerine konuşmak yersiz, bu nedenle önümüzdeki yarış Lotus sıralama performansını geliştirirse, galibiyet şansları olacaktır.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

quote:

NET

oda ayrı bir gerçek ama keşke böyle bişey olsa ama dediğin gibi 2.hamilton alonso vakası olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

bence button Ferrari'ye gider.Rai yuvası Mclaren'e döner.Massa'da lotus ta yarışır

button değilde grosjean gelse hoş olur aslında :D alonsoyla iyi bi uyum sağlayabilirler gibi geliyor bana ama şu kamyon şöförü massa bi gitse ......
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

bence button Ferrari'ye gider.Rai yuvası Mclaren'e döner.Massa'da lotus ta yarışır

button değilde grosjean gelse hoş olur aslında :D alonsoyla iyi bi uyum sağlayabilirler gibi geliyor bana ama şu kamyon şöförü massa bi gitse ......

Massa, Ferrari için benzin israfı Ferrari Massa'yı değiştirmek istiyorsa Fisi'yi terfi ettirsinler bence Massa'dan daha iyi iş çıkaracaktır.

• 2008 sezonundan bu yana hiçbir sezonu baştan sona izlemedim. Özellikle Button o rezil şampiyonluğu aldıktan sonra iyice soğumuştum.
    İlk izlediğim dönemde Ferrari kayırılıyordu, şimdi ise RBR yasadışı konular üzerinde cirit atmaya çalışıyor. O da rahatsız edici.

Ama Kimi Raikkönen için sezonun kalanının tamamını eksiksiz izleme kararı aldım. Adam öyle bir yarışçı ruhuna ve yeteneğe sahip ki spora yeniden bağlanasım geldi.
  • Mclaren dün pit-stop rekorunu kırmış; 2.4sn.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

2008 sezonundan bu yana hiçbir sezonu baştan sona izlemedim. Özellikle Button o rezil şampiyonluğu aldıktan sonra iyice soğumuştum.
    İlk izlediğim dönemde Ferrari kayırılıyordu, şimdi ise RBR yasadışı konular üzerinde cirit atmaya çalışıyor. O da rahatsız edici.

Ama Kimi Raikkönen için sezonun kalanının tamamını eksiksiz izleme kararı aldım. Adam öyle bir yarışçı ruhuna ve yeteneğe sahip ki spora yeniden bağlanasım geldi.

bende ispanyaya kadar izlemedim mağlum trt yapmayınca yayınları d-smart'a geçince ama birden karşıma RTL çıktı<3 ve hiç bir yarışı kaçırmıyorum elimden geldiğince

• quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Mclaren dün pit-stop rekorunu kırmış; 2.4sn.

işe yarayacak bir yarışta kırmadıktan sonra pekte bir önemi yok bence.Pitstop ları bu hızda yapmaya devam ederlerse o zaman Bravo derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Mclaren dün pit-stop rekorunu kırmış; 2.4sn.

işe yarayacak bir yarışta kırmadıktan sonra pekte bir önemi yok bence.Pitstop ları bu hızda yapmaya devam ederlerse o zaman Bravo derim.

Kesinlikle. Önceki yarışlarda yaptıkları kritik hatalardan sonra olması gereken de budur.
  • eski Williams lı Sam Michael ın işleri bir günde 1000 pit stop ne demek
  • Domenicali bugun aciklama yapmis. Webber le ciddi bir temasimiz olmadi demis. Bircok haberin basinin ortaya attigi haberler oldugunu ve massa nin form tutmasi halinde devam sinyali vermis.
    Yukarida bazi arkadaslar, raikkonenin veya button gibi isimlerin ferrariye gelisi hakkinda gorus belirtmisler. Raikkonenin ferrariye donusu ancak hayallerde olur, imkansizdir. Button ın da mclaren den ayrilacagina imkan vermiyorum. Hamilton ve Vettel ferrariye gitme konusunda isteklidir, fakat ne zaman olur veya birgun olur mu bilemem. Ben sahsen istemiyorum. Umarim Massa biraz toplar kendini geri kalan yarislarda ve guzel sonuclar alarak devam ederler Alonso ile. Maceraya gerek yok. Tabi benim fikrim. illa ki massa gonderilecekse Perez gibi biri olabilir. Tabi italyanlarin tercih kriterleri biraz farkli olur. Ama ferrariye uygun birini getirirler.
    Gecen yarislarda demistik mclaren havlu atmaz, toparlayip hatta sasirtabilir diye. Aynen oyle oldu. Sezonun geri kalan bolumunde, hava sartlarinin kotu olmadigi yarislarda mclaren damgasini vurur. Mclarenin su asamada toparlanmasi, sampiyonluk acisindan kime fayda kime zarar getirecek gorecegiz.
    Vettel yine sacma konusmalar yapiyorsun. Bu kacinci vukuatin. El kol hareketleri, hakaretler, abuk sabuk laflar......Hamiltona gider yaptin ama onumuzdeki yarislarda sana hava, su, elektrik, gaz olarak faturada yansiyacaktir bu. Isinize gelince kelime oyunlari ile kurallarda bosluklar bulup aracin ucra koselerine uygunsuz delikler aciyorsunuz, cakallip yapip motorun haritasiyla torkuyla filan oynuyorsunuz. Aman yolda biri yaninizdan gecip gitmesin.... Ne guzel istanbul be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 24 Temmuz 2012; 8:19:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu saatten sonra Vettel Hamilton'ı dikiz aynasında görmemek için dua etsin.Kara oğlan onu görünce kırmızı görmüş boğa gibi olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Şu saatten sonra Vettel Hamilton'ı dikiz aynasında görmemek için dua etsin.Kara oğlan onu görünce kırmızı görmüş boğa gibi olucaktır.

Buna benzer durumlarda zararli cikan hep Hamilton olmustur diğmi ya?!! (Bknz. Massa 2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyle -- 24 Temmuz 2012; 20:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adrian Newey'in ''Aracınızı geliştirmek istiyorsanız, riske girmelisiniz'' demeci hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Ben çok mantıklı ve normal görüyorum bunu. Formula1'in temel amacı belli kurallar çerçevesinde otomotiv sektörünün geliştirilmesi değil midir?
    Bunu yaparken kural kitabının sınırlarını zorlamalılar zaten. Kimi buna çakallık diyebilir, kimi kurnazlık, kimi dahilik. O size kalmış.

Ha bu hafta sonundaki motor haritası değişikliğini savunduğum anlaşılmasın.
    Zaten bu olayda ceza almamalarının en büyük nedeni belki de Newey'in kuralları hakemlerden daha özümsemiş olmasıdır...

Üzücü olan ise RedBull'un kamuoyunda gitgide antipatikleşmesi oluyor. Hamilton'un tur yedikten sonra tekrar atak yapıp Vettel'e saldırması Vettel'in en kötü ikinciliğine belki de galibiyetine mal oldu. Aynı hareketi RedBull'dan bir pilot yapsa, muhtemelen ''çirkefler, çakallar'' diye nitelendirilecek 10 arkadaş sayabilirim buradan.

• Hamilton'un hareketinin bi açıklaması olamaz.Resmen Button'a kıyak geçme amacındaydı.Yine de Vettel'in İdiot,aptal hakaretleri onun hala büyümesi gerektiğini gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.