Şimdi Ara

10.498 TL Asus TUF Gaming Intel Core i5 10300H 8GB 512GB SSD GTX1650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kasa kalitesini bilmem ekran kartı ve işlemci idare eder fiyat bandında karşılaştırdığımizda alınacak bilgisayar gibi duruyor.Ekranı ips olarak geçiyor böyle ise mukemmel.Ram’i az kalabilir bir de işlemcisi biraz eski fiyst düşünüldüğünde bence katlanılabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11500 dü fiyat tanıdığım aldı kurulumunu yaptım, çok hoşuma gitti. normalde oyuncu pc ağır olur bende de hp var. pişmanım ama asus hoşuma gitti slim kasa.

• 1650 ekran kartlı akakce üzerinde en ucuzu Asus tuf gösteriyor. 6 taksit vade farksız her türlü alınır. Tavsiyem oyun için düşünüyorsanız +8GB ram yükseltmesi ile uzun yıllar kullanırsınız.

• Aldık bakalım. Windows lisans işini nasıl çözeriz? Eskiden Amazonda çok ucuz lisans vardı, ama kaldırmışlar. epttavm de gördüm ama hemen hiçbirinin yorumu yok.

• ikinci el gift/key bölümüne bakın oyun yerinden10.498 TL Asus TUF Gaming Intel Core i5 10300H 8GB 512GB SSD GTX1650 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi fiyatmis ama 12 bine çekmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz araştırınca microsoft'un .EDU.TR li mail adresi olanlara Azure üzerinden ücretsiz olarak Windows 10/11 verdiğini keşfettim, ve key aldım :) Sadece Windows 11 değil daha bir sürü ürünü ücretsiz veriyor öğrencilere.

Teşekkür ederim.

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.