Şimdi Ara

10 Agustos 2013 İtalya İnterrail Yol Arkadaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dediğim tarihte Roma başlangıçlı 2 haftalık bir interrail gezim olacak. Beraber gelmek isteyen arkadaş olursa fena olmaz. 33 yaşında İngilizce öğretmeniyim. Geçen sene Balkan GEzisi yaptım. Ama insan bir kez çıktı mı alışkanlık yapıyor. Bu sene de biraz schengen ülkeleri olsun :)

Tel 505 7237335
    yada mesaj atarak iletişime geçebiliriz.

Saygılar
    Ömer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 30 Temmuz 2013; 2:15:59 >

• Ömer hocam, konunuz yukarıda kalsın. Sizinle beraber olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olacaktır. Keşke gelebilsem diyorum ve sizlere iyi yolculuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atflliergen

keşke o yol arkadaşın ben olabilsem ama sen böyle forumdan yol arkadaşı bulmayı ne kadar doğru buluyorsun? Iti var kopuğu var. İngilizce öğretmenleri genelde sosyal olur ama sanırım yol uzun olduğu için arkadaş bulmakta zorlandın.

o dediğin insanlar heryerde oluyor, avrupada insanlar hiç tanımadığı insanlara evlerini açıyorlar, biraz cesaretli olun , korka korka nereye kadar yaşıyacaksınız, hem kadere inanırım derler, hem kaderden kaçmaya çalışırlar, sonra herkes kendi kaderini çizer derler, bu kısır döngüde dolaşıp dururlar
  • quote:

keşke o yol arkadaşın ben olabilsem ama sen böyle forumdan yol arkadaşı bulmayı ne kadar doğru buluyorsun? Iti var kopuğu var. İngilizce öğretmenleri genelde sosyal olur ama sanırım yol uzun olduğu için arkadaş bulmakta zorlandın.

Direkt hemen gidelim diyenle zaten yola çıkılmaz :) Fikir alışverişi yapılır . Kafalar uyarsa OK dir. Evet yol uzun arkadaşların çoğu da gözü yemiyor. Gittiğim yerlerde zaten kolay arkadaş buluyorum ama bir kişi belki olabilir dedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hella

quote:

o dediğin insanlar heryerde oluyor, avrupada insanlar hiç tanımadığı insanlara evlerini açıyorlar, biraz cesaretli olun , korka korka nereye kadar yaşıyacaksınız, hem kadere inanırım derler, hem kaderden kaçmaya çalışırlar, sonra herkes kendi kaderini çizer derler, bu kısır döngüde dolaşıp dururlar

Cesaret tamam ama deveyi de sağlam kazığa bağlamak lazım. Zira yersiz cesaret aptallıktır (Hocam size laf çarpmıyorum yanlış anlamayın :D) Ev açılır tamam da yolculuk başka çünkü yolculuk demek savunmasız kalmak ve gözlerden uzak olmak demektir.

Hocam siz de bu konuda gerekli tedbiri alıyorsanız ne ala ama açıkçası bu fikir bana ters geldi. Yine de iyi yolculuklar diyorum size.

Kardeş ben de "oo hadi gidelim o zaman" modunda değilim. Daha önce bir sürü yurtdışı seyahatim oldu. Yaşın kadar da tecrübem vardır insanlarla ilgili emin ol. Eğitimli yada bu işi ciddiye alacak bir adamı ses tonundan diksiyonundan ayırt ederim.
    Hadi iyi günleerrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 30 Temmuz 2013; 17:08:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4 Günlük ABD gezisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.