Şimdi Ara

10 Aralık Turkcell Zammı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keyifler güzel turkcellde akşam saatleri düsüyor hız ama velakin diğer telekom ve vodafone göre hala daha iyi.Şebeke olarak VF ve telekoma göre zayıf.Kampanya açısından ise sürekli bir yerden internet geliyor.Uygulamaları güzel dergilik,tv+ felan aktif kullanıyorum.Şarj konusunda hep VF eleştiriliyordu bana göre turkcell, diğer ikisine göre sanki daha çok şarj yiyor gibime geldi.İnternet daha hızlı gidiyor gibime geldi oda aynı şekilde.Ama son dönemdeki cazip tarifesi ki bana göre dev80 daha iyisi yok akıllı20,platinium25gb felan çok iyi tarifeler var.

Vodafone interneti akşamları çok kötü,telekom bir tık iyiydi.Turkcell bu ikisindende iyi.3 operatöründe cazip yönleri var bana göre.VFda kampanya anlamında iyiydi,telekomda faturalı önceden iyi paketleri vardı,paketmatik vs iyiydi yani ama eski fiyatlar kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    İyi iyi allah arttırsın,bu şey gibi olmadı mı,kokoreçe laf söyleyip ondan sonra bağımlısı olmak,her hafta bir yarım götürmeden durmamak.

Boşuna demiyormuşuz Turkcell diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 28 Kasım 2021; 0:51:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt

Turkcell candır. 1 kez bile üzmedi desem yeridir.

Boş beleş fanatiklik yapmaya, Turkcell'i kötüleyerek komik duruma düşmeye gerek yok. En nihayetinde bu sektörün açıkara lideri Turkcell'dir. Uygulaması, müsteri hizmetleri, servisleri, çekim/hız durumu buram buram kalite. Ama gel gör ki ona göre de fiyatı var.

Keşke uygun fiyata Vodafone'da ki gibi sınırsız bir tarife çıkartsalar tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Kasım 2021; 1:34:42 >
  • Taahhütümün bitmesine 27 gün kaldı yeni bir pakete geçsem cayma bedeli çok öder miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Son ay cayma çıkmaz hocam.

• Turkcell faturalı bir tarifeye şu anki güncel fiyatlardan numara taşıma ile geçsek zam geldiğinde bizi etkiler mi?

• Legolasx kullanıcısına yanıt

Hayır etkilemez.

• 25 i taahütüm bitiyordu dün bol 85GB olarak uzattım, 2 hattımı da dev 80 e çekeceğim birkaç gün sonra.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Bir sorum daha var. Şu an turkcell faturasıza geçip akabinde akıl tarifelere geçebiliyor muyuz? Şartlarında lansman tarihi itibarıyla son 30 gün ya da 45 gün içinde numara taşıma ile gelenler yararlanamaz yazıyor bilginiz var mı?

Geçebilirsin dert etme.

Başka operatörden turkcell faturasıza geçerseniz hat açıldığı an akıllı paketlere geçersiniz.

Ama turkcell faturalıdan faturasıza geçerseniz 30 gün bekleyip akıllı paketlere geçebilirsiniz.

• 10 Aralık Turkcell Zammı.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

Hocam bir şey dikkatimi çekti. Bu tarifeler arasında akıllı paketler yok neden acaba bilgin var mı? Mesela akıllı 10 gb veya 15 gb.

Öğrendiğim kadarıyla öncelikli faturalı abonelere zam yapılmış, kontörlülerde paketler aylık olduğundan sonra açıklanır ve anlık olarak geçerli olabilir, Akıllı paketler satışa kapanmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 6 Aralık 2021; 16:59:25 >
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

Zamlar gelmiş bile.10 Aralık ı beklememişler.

10 Aralık Turkcell Zammı.
  • zaltun kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu pakete bugün başvurdum bir şey söylemediler. Bayiden başvuruda bulundum hatta şehire özel yazıyordu. 55 tl dediler. 2 gün içerisinde açılır dediler. Sıkıntı olmasın?

• Paketim 84 den 104 e yükselmiş bu mormalmi tashütün bitmesine 3 ay var

• BEYAZ PASSATLI PRENS kullanıcısına yanıt

normal değil. taahhüt süresince yükselmemesi lazım. taahütü oku bakalım. türkcell fiyatlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir diye bir madde var mı.

• BEYAZ PASSATLI PRENS kullanıcısına yanıt
    Sozlesmeyi bir okuyın zam yapma hakki varmi eger yoksa tuketici hakem heyetine basvurabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 11 Aralık 2021; 18:28:8 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.