Şimdi Ara

10 aydır konuşmadığım kıza yazmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun süredir konuşmadığım bir kız var. Son 2 ay falan mesajlarıma çok geç bakmaya başlamıştı, Instagram'dan yazıyordu 16-17 saat sonra geri dönüyordu, whatsappdan'da geç yazıyordu, ve 1-2 defa çevrimiçi olup yazdığım mesaja dönmemişti, sonradan özür falan dilemişti zaten ama asıl sorun çok geç cevap yazması ve kısa cevaplar vermesiydi zaten. İlk mesajı o attığında bile geç dönüyordu, en son Instagram'dan Reels atmıştı ona ifade bıraktım, wp durumumada köyde olduğum bir dönem hayvan atmıştım. Ona çok tatlı yazdı bende ifade bıraktım zaten cevap yazsam 2-3 en az saat sonra bakıp kısa cevaplar verecek diye düşünmüştüm, ki ondan sonra bir daha da ne o yazdı ne de ben, üstündende çok uzun zaman geçti sizce umursamıyor mu? Yazmamı istemiyor mu? Aslında gayet samimiydik konuştuğumuz son dönemde bile, doğum günüm birkaç hafta önce geçti, instangrama hikaye atmıştım ve onu bile kutlamadı sadece hikayeyi beğendi, şu an 3 şey düşünüyorum.

1- Yazmak.

2- Her yerden silmek ve unutmak.

3- Bu şekilde bırakmak.

Ama bu şekilde bırakınca da sürekli aklıma geliyor, her yerden silersem daha kolay unuturum diye düşünüyorum sadece, bu arada aramızda aşk, sevgi işleri falanda yoktu, sadece yakın arkadaştık kızla, ama bayağı samimiydik flörtleşir gibi konuştuğumuz olurdu ama ikimizde ciddi değildik. Benim anlamadığım o kadar iyi anlaşırken, o bana hiç konuşmayı bırakmayalım hiç değişme falan gibi şeyler söylerken bir anda mesajlara geç bakmaya falan başlayıp 10 aydır yazmaması.

Neyse sizce az önce yazdığım 3 seçenekten hangisini yapayım.

• 1 haric hangisini secersen sec
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Neden peki kanka, benimde zaten pek 1i seçesim yok zaten
  • Deli01_61 D kullanıcısına yanıt
    Umursamiyor iste zorlamanin manasi yok,yazsan gene 1-2 kisa cevap verip gececek gene , foto begenmeside bi anlama gelmiyor ,begenip gecmistir
  • senle konuştuğu dönem ilgisi sendeyken bi anda başkasına doğru kaymış. bu yüzden öyle olmuştur. bence başka kızlara bak. o kıza yazsan yine ilgisi kayabilir.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ya pek erkeklerle konuşan biri değildi, sevgilisi falanda yoktu ve yapmıyordu zaten, şu an yaptığınıda pek sanmam ama yazarsam yine eskisi gibi olmamızın neredeyse imkansız olduğunuda biliyorum ki 1. Seçeneği bende çok düşünmüyorum zaten.

senin haberin yoktur.  kızların sosyal medya dm kutularını görmek bile istemezsin.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum yani bana başka erkeklerle konuşmuyorum pek falan diyordu, yalan söylediğini sanmam, ona yazanlar oluyordyr illaki kızların dm kutusu hakkında bi fikre sahibim zaten, az çok tahmin ediyorum.
  • Yazma
  • rtuzz kullanıcısına yanıt
    Neden peki

Mesajı okumadım kank direkt başlığa cevap yazdım

• Hocam ben de çok benzer bir durumda bulunmuş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, ben böyle araya soğukluk girdikçe birkaç kez yazarak arayı canlandırdım fakat bunun nasıl bir hata olduğunu sonradan fark ettim, eğer kız o şekilde soğuk yapmaya başlamışsa bunu bizim yazmamız vb. çözmüyor maalesef, aksine darlamış gibi oluyor ters tepiyor, ben kızla konuşurken de özledim vb. diyordu, seninki de muhtemelen özlüyordur ama işte yazınca yine soğuk oluyor, ben en son olgunca bir konuşma yapıp kızla konuşmayı bu sefer öyle kapaklı değil direkt olarak kestim, bir de açık kapı bıraktım bir şeyler değişirse tekrar yazabileceğine dair (çünkü böyle davranmasını bir şeyler olmasına bağladım, eskiden böyle değildi), ve içim rahat bu şekilde.

Şimdi kıza tekrar yazsan dediğim gibi tekrar soğuk olacak ve işe yaramayacak, silip unutmak ise bence senin ona karşı ne hissettiğine bağlı, ben bahsettiğim kıza çok yoğun hisler beslediğim için maalesef silmeye elim gitmedi bu şekilde bırakmak bana yetti, tabiri caizse onu unutma ihtimalini kaldıramadım, sen de buna göre karar verebilirsin, he fark etmez diyorsan da bence silmek her türlü gereksiz olur bu durumda, çünkü sana yazacağı varsa o ihtimal de ortadan kalkar, ben olsam hislerim yoğun da olsa az da olsa üçüncüyü seçip bu şekilde bırakırdım ama fazla umursamazdım da, sen hayatına devam et onun yazacağı varsa zaten eninde sonunda yazar, her adımı sen atmak zorunda değilsin.

• O yazdiklarini en az 3 4 kisiye daha yaziyordur.En asosyal kiz olsun dm kutusunda en az ona yazan 5ten fazla potansiyel sevgili olmak isteyen eleman vardir.Kiz tiklemiyor seni belli.Bu zamana kadar kizi etkileyemediysen bu saatten sonra olmaz sal bakma bir daha unutursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.