Şimdi Ara

+10 Bastım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonuna kadar kapatacam monitöü (:
  • allah akıl fikir versin hepinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: merttr

quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Dikkat ederseniz arkadaş resimle oynarken [10] yapmamış [10) yazmış Ordan ele veriyor

+10 Bastım !!!

Güzel türkçemizde uygun bi laf bulamadım sadece bazı idiot lara Tek diyebileceğim Şey benim Ego sorunum yok ama senin inanç sorunun var
    Akıllı konuşun Embesil diyen arkadaş zaten kendi embesilliğinde demiştir ancak Inanmayan inanmasaın bilmeyen konuşmasın

Nomad sil şu konuyu lütfen
    Küfür edecem artık bazı insanlara

10 yazan kısımda 1 ile 0 arasındaki bosluga bakın

The endurability has been changed to [1 0] because this photo is fake.

haha auyrıca sıfır biraz daha yukarıda kalmıs birazz daha ugrassaydın keklicektin bizi [10]yazan kısma dikkat rakamlar arasındaki bosluk ve sıfır yukarıda kalmıs hahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisTurßeD -- 21 Temmuz 2007; 13:32:18 >

• amin Cümlemize
  • Monitör kapalıyken elixerleri nasıl koydun hocam :D ama ben ps olduguna inanmıyorum olsada kendini kandırıır yane?_?_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DisTurßeD

quote:

quote:

Dikkat ederseniz arkadaş resimle oynarken [10] yapmamış [10) yazmış Ordan ele veriyor

+10 Bastım !!!

Güzel türkçemizde uygun bi laf bulamadım sadece bazı idiot lara Tek diyebileceğim Şey benim Ego sorunum yok ama senin inanç sorunun var
    Akıllı konuşun Embesil diyen arkadaş zaten kendi embesilliğinde demiştir ancak Inanmayan inanmasaın bilmeyen konuşmasın

haha auyrıca sıfır biraz daha yukarıda kalmıs birazz daha ugrassaydın keklicektin bizi [10]yazan kısma dikkat rakamlar arasındaki bosluk ve sıfır yukarıda kalmıs hahah

Kardes önceden +10 basmış gibi konusma da adam sansınlar.Gayer normal boşluk.Zoom yaptiği icin abartili gorunuo...

• quote:

quote:

quote:

+10 Bastım !!!

senin için yan chara girdim bu resmi çektim

+10 Bastım !!!

eğer ps se herkes yazsın oyunda hafif bi boşluk oyunun yaz tipinden kaynaklanıyo büyütürsen anlarsın (inş.)

• +10 basmadım ama +10 a gereckten basan insanları resimleri vardı elimde bulursam koyucam arıyorum simdi
  • yalan yhaa
  • gördüğü herseye ps diyen 6- 12 yas grubu
    adam bastım dıo herkesı kendıınız gıbı sanmayın alıstınız heralde en fazla +5 basmaya bunlar cok ucuk gelıyo sıze hayret bı sey ya
  • quote:

+10 basmadım ama +10 a gereckten basan insanları resimleri vardı elimde bulursam koyucam arıyorum simdi

ara bakalım bekşiyoruz
    Sağol noob01
  • ben merttr ye inanıyorum ve hepinizi kınıyorum kendiniz basamayacağınız için arkadaşıda kıskanıyorsunuz +10 şimdiye kadar basılmışmı evet basılmış yani bir ilk değil + anlattıgı olay gayet mantıklı
  • born zengın olma hayallerin yine çürüdü yahu :S geçmiş olsun 1anlık dıkkatsızlık
    hadı bakalım bi daha yaparsın bu hızla gıderken

@yukarda bı adamda en fazla +9 +11 e kadar basılıo demış ? sorarım acaba +11 den sonra basmayı denemişlermiki bunu biliolar acaba ?
  • bence +11 yapan biri bi daa denemez
  • helal olsun ben tek denemde suana kadar sadece +3 absabildim +4 ude hayataımda kendim yapamadım
  • +10 itemin ss neden koymadınız ki millet birbirine giriyor somut 1 delil yok suan ortada!
  • +10 dan sonra 2 elixir daha bastım o yüzden ss si yok ama +7 olarak Gönderebilirim

Saolasın Boracım ama Daha ümitliyim tekrar Basarım +7
  • mert +10 a basmışın inanıyorum şansın var mış inşallah +11 e de basarsın birdahaki sefere ps diyen bebelere ve kıskançlara çocuk +10 a basmış bizimle paylaşmak istemiş neden sorun çıkarıyorsunuz çocuğun başarısını tebrik edeceğiniz yerde sorun çıkarıyosunuz yok ps dir şudur budur
  • bu arada demişlerki hiç normal insanlar +10 dan sonra denemez die

Bu yüzden hiç bi normal adamda +10 yok
  • uzmanlaşmış artık sende bıze taktıklerını soyle bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 21 Temmuz 2007; 15:37:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.