Şimdi Ara

+10 Bastım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi arkadaşın Sworduna +5 denerken + kaç olduğuna bakmak için elime aldım
    Ve yandığını gördüm sonra son elixiri Gözümü kapatıp bastım ama Kendi +7 Sworduma +10 a kadar çıkmış +11 de yanmış :S Sağ alt tarafa bakarsanız görürsünüz Tabi +7 den yandığı için steady ve immortalda gitmiş

PS DEĞİLDİR...

• Usta ne diyon + 10 a kadar cikmis +11 de yanims mi ? +10 a kadar basipta +11 deneyecek yigit tanimiyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinblade

Usta ne diyon + 10 a kadar cikmis +11 de yanims mi ? +10 a kadar basipta +11 deneyecek yigit tanimiyorum ...
    Fotoşopar diyorum başka birşey demiyorum +10 basacak birini tanımıyorum ben ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Fotoşopar diyorum başka birşey demiyorum +10 basacak birini tanımıyorum ben ya

Alıntıları Göster
    PS DEĞİLDİR

Şimdi anlaşılıyormu?

Açıklamayı okursanız +5 basmayı denerken yanlışlıkla +7 sworduma bastığımı anlarsınız + basarken Monitörü kapatıyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisTurßeD

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hadi bi kere basarken gözünü kapadın +10 oldu diyelim, e +11 e basarsen gözün kapalı nasıl koydun elixir leri
    edit:

+10 basmışın inandım da hikayeyi anlamadım bi kere fuse a basınca 3 kere mi deniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 21 Temmuz 2007; 11:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

hadi bi kere basarken gözünü kapadın +10 oldu diyelim, e +11 e basarsen gözün kapalı nasıl koydun elixir leri
    edit:

+10 basmışın inandım da hikayeyi anlamadım bi kere fuse a basınca 3 kere mi deniyo

Alıntıları Göster
    kardeş ben bu adamı tanıyorum çok pis + basar dogrudur yani neden olmasın ki ah bizim bu millet...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zhanglang

kardeş ben bu adamı tanıyorum çok pis + basar dogrudur yani neden olmasın ki ah bizim bu millet...

Alıntıları Göster
    Ortamı geren mesajları sildim.
    Biraz daha sakin ve medeni tartışalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iki tuşa bastım kayıt oldum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhanglang

Alıntıları Göster
    + basmanın sırları neler bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

edit:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

bende onu soylemek istemiştim ama ankaradastan bi küüfür daha yerim diye sustum

• quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

+ basmanın sırları neler bilen var mı

Alıntıları Göster
    fu seye basınca monitörü kapıyorum 5-6sn sonra tekrar açıyorum Batıl inanç (: naparsın
    Ama şanslıyım bu aralar son şansımı tüketmediysem +7 deniyecem bu akşam tekrar eğer olursa ilk denemede tekrar basaım+9 a (:
    Dün spear seord +7 Bi glavie +5 bitane de arkadaşın swordunu +6 yaptım düşünün yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttr

fu seye basınca monitörü kapıyorum 5-6sn sonra tekrar açıyorum Batıl inanç (: naparsın
    Ama şanslıyım bu aralar son şansımı tüketmediysem +7 deniyecem bu akşam tekrar eğer olursa ilk denemede tekrar basaım+9 a (:
    Dün spear seord +7 Bi glavie +5 bitane de arkadaşın swordunu +6 yaptım düşünün yani

Alıntıları Göster
    bu arada hala kuşkusu olan varsa _Hrvo_ Dust Qbert e sorabilir ki bi şey kanıtlamak zorunda değilim sadece paylaşım amacım
  • quote:

bu arada hala kuşkusu olan varsa _Hrvo_ Dust Qbert e sorabilir ki bi şey kanıtlamak zorunda değilim sadece paylaşım amacım

Alıntıları Göster
    ben hala infomationdaki 1 ile 0 arasındaki daglar kadar boslugu anlamııs deilim
  • quote:

Alıntıları Göster
    OK BEN DE MONİTÖRÜ KAPATÇAM ARTIK
  • quote:

OK BEN DE MONİTÖRÜ KAPATÇAM ARTIK

Alıntıları Göster
    Bende bilmiyorum :S hayatımda ilk defa bastım
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dikkat ederseniz arkadaş resimle oynarken [10] yapmamış [10) yazmış Ordan ele veriyor
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya kardeş dalgamı geçiyon en fazla +9 a kadar bassabiiyosun +9 gelmekte heçççç kolay deil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Dikkat ederseniz arkadaş resimle oynarken [10] yapmamış [10) yazmış Ordan ele veriyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Güzel türkçemizde uygun bi laf bulamadım sadece bazı idiot lara Tek diyebileceğim Şey benim Ego sorunum yok ama senin inanç sorunun var
    Akıllı konuşun Embesil diyen arkadaş zaten kendi embesilliğinde demiştir ancak Inanmayan inanmasaın bilmeyen konuşmasın

Nomad sil şu konuyu lütfen
    Küfür edecem artık bazı insanlara

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Güzel türkçemizde uygun bi laf bulamadım sadece bazı idiot lara Tek diyebileceğim Şey benim Ego sorunum yok ama senin inanç sorunun var
    Akıllı konuşun Embesil diyen arkadaş zaten kendi embesilliğinde demiştir ancak Inanmayan inanmasaın bilmeyen konuşmasın

Nomad sil şu konuyu lütfen
    Küfür edecem artık bazı insanlara

Alıntıları Göster
    neden +10 yapamasın ki adamda şans warmış yapmış alala inanmayanlarda bi sorun mu var

• quote:

neden +10 yapamasın ki adamda şans warmış yapmış alala inanmayanlarda bi sorun mu var

Alıntıları Göster
    çok tşkler mantıklı yorum için (:
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet ya arkadaş gayet +10 basmıs tabi bazi arkadaslar +3 bile basamadiği için yediremiolar kendilerine
    Yok ps yok bilmem ne

Tebrik ederim arkadasım Bundan sonra monitörü kapamadan basarsin herhalde ^^
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.