Şimdi Ara

+10 Bastım !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş sen bunları nerede we saat kaç gibi basıyorsun mesela benim ugurlu yerim war :D hep orda basarım we çogunlukla geçer başka yerde basarım patlatırım we guild masteımıda alıştırdım oda orda hep bastında geçiri ben çogunlukla ssabah saat 7:00 7:30 da basarım bi bçok +4 we +5 bastım şuana kadar +6 denemedim :) ama inanıyorum sana elbette dogrudur şu foruma gavurun biri yazsa inanırsınız bir çok ss gördüm hepsi yabancı herkes inanmış dogrudur demiş bu türke niye inanmıyorsunuz onu anlamadım
  • yapma be born gecmiş olsun valla hani sun gibi silah olacakmıs ta işte o dikkatsizlik nedir ya wallaha yazık olmus nese selam söyle ordakilere kolay gelsin
  • %100 Doğrudur hala bu bug devam ediyor dün de bizim başımıza geldi şöyle ki;

Arkadaş +0 olan 72 eldiveni tekte +3 yapıp "giydi"

Daha sonra üzerindeki 76 düz pantolonu alchemy e koydu 2 kez artı bastı ışık aldığı yönündeydi biz +2 oldu erken mouse ile bakınca artı martı yoktu ama bi önceki artı bastığımız giyik halde olan eldiven +5 di Son update ile alchemy saçmalıyo dikkat edin yüzüğü artı basarken +7 silahınız yanmasın onu sincapa atın

-----
    SEN HATA YAPMADIN BUGDAN OLUYO ARKADAŞININ SWORDA BASTIN DÜN BUG VARDI BELKİ DE HALA VARDIR BİRİNE BASIYON BAŞKASINA + VERİYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 21 Temmuz 2007; 16:35:40 >
  • +10 basmış
     +10 Bastım !!!

genel olarak 10 da 1 ile 0 arasında boşluk var.
  • Oh be morelimi düzelttiniz ha Ben geçmiş olsun beklerken Ps PS die bağırıyo millet
    Sağolasın Only Sen geç europe a sanada +10 basarım (:
  • Muhasahusa bende bayağa önce pasificte yeni başladığım bilirsin beni herhalde _ShenJei_
    chajkilerde kasarken black robber vardı chajkilerin orda yeşil gözüküyodu :) Onun resmini çekip koydum foruma bazı hatırı sayılır kişiler bile ps dedi sonra laf söleyince tatil yapma hakkı kazandım :) Neyse sonuçta olan olmuş önündeki alchemylere bakacan xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

hadi bi kere basarken gözünü kapadın +10 oldu diyelim, e +11 e basarsen gözün kapalı nasıl koydun elixir leri
    edit:

+10 basmışın inandım da hikayeyi anlamadım bi kere fuse a basınca 3 kere mi deniyo

o zaman hem gözlerini kapatsın hem monitörü bide ışıkları kapatsın arkadan +11 tavayla gelen telaşlı anne kafaya 5 yüz bin vursun

• benim üstlerde bi tane konu var orda +10 shield var ya adam parayla alsa bile o item mobdan çıkmayacağı kesin biri basmıştır die tahmin ediyorum yani bu konuyla alakası yoq
  • Bi ss alsan da +10 olmas dien lere kanıt olsa ii olur
  • ya simdi benim nickime tıklıyorsunuz bu adamın actıgı konuları acıyorsunuz sonra ss arsivi konusnu acıp bakıyorsunuz

+17 +14 +11 +10 +9 +7 ss leri mevcuttur içerisinde sınır mınır hikaye kolay gelsin

born hoca kafamda euro bowman varda o kadar sun set adamın içine girmem hercules te 60 tan sonra acarım

bide cafe işine girecez sanırım :) seal of earth ypa sat yapıcam sm ile :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

ya simdi benim nickime tıklıyorsunuz bu adamın actıgı konuları acıyorsunuz sonra ss arsivi konusnu acıp bakıyorsunuz

+17 +14 +11 +10 +9 +7 ss leri mevcuttur içerisinde sınır mınır hikaye kolay gelsin

born hoca kafamda euro bowman varda o kadar sun set adamın içine girmem hercules te 60 tan sonra acarım

bide cafe işine girecez sanırım :) seal of earth ypa sat yapıcam sm ile :)

SOE ler satılamaz satın alanadan başkası kullanamz stala da koyamazsın exchange ye de Üzgünüm ama durum bu sen girşimciliğini bozma gene de

• Kardeş sen takma o montaj hikayelerini bi dahaki +10 a konsantre olmaya çalış

• had iyaf nese

peki bu soe lerin garm set filanı varmı bide soe ile diğer sox ları oranlıyabilecek biri varmı hangisi daha iyi + kaca eşit vs vs vs
  • Ben arkadaşa inanıyorum ve gözümle gördüm , basmış , helal olsun ^^
  • dun konu ile ilgilenemedim bende farkettim resim gercek

bu yuzden camur attıgım için istemeden de olsa kotuledigim için özür dilerim bende sonra farkettim ki gercek

gercekten ozur dilerim laf olsun diye deil
  • bravo ps deil gercek mert basar kıskananlar slesin aip deil basarız siecede
  • Şanslının +11'i şanssızın dilini yorar
  • ben kafayı daşlara vururdum daşlara +10 öh
  • Saolun Yarumlar için Sonunda İmmortal buldum update den sonra inş. +7 olacak Sonra Cesaret edersem tekrar deniyecem bu sefer videolu (: Ama +10 da yandıktan sonra +7 Bile Çok Zor görünüyor 35 elixirle +5 Zor oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: candemir2005

Şanslının +11'i şanssızın dilini yorar

Son nokta ^^
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.