Şimdi Ara

10 bin liraya araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 bin daha ekleyip 106 QuickSilver almayi dusunuyorun yada o fiyatin altına slx sizin tavsiyeniz ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W115 ya da W123 Mercedes, tüpsüzleri daha temiz.

• Merhaba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-temiz-genc-isi-0-553-160-30-50-serdar-bey-232172767/detay

Bu araçtan memnun kalırsınız, satmak istediğinizde rahat alıcı bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mytohology -- 29 Eylül 2015; 12:34:02 >
  • hocam biraz genç isi olsun :) accentin bu modelini hic sevmiyorum vallahi
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-integra-233546549/detay

Gördüğüm kadarıyla gençlerin halen tercih ettiği bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

hocam biraz genç isi olsun :) accentin bu modelini hic sevmiyorum vallahi

Hocam ben de gencim para olur olmaz benzinli temizini alacam

Kuş serisine bineceğine mercedese bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 29 Eylül 2015; 13:47:13 >
  • 91 civic ler daha hoş durur bundan ama yinede en iyi seçenek 106 galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 106 çek

• 106 quicksilver piyasası ortalama 14-15 gibi temiz araçları mevcut. Doğan SLX'e adam 94 95 model 12 13 birazda gösteriş varsa 14 15 istiyor. Ama ne klima ne hava yastığı nede avrupa araba rahatlığı var. 106 lar 1. 2. vitesde mükemmel sünüyor. Kilosunun verdiği avantaj ile A class arabaların bile hakkından gelirsen ışıktan ışığa. Doğan şahin kuş serisi araçlar arkadan itişli olduğu için yan vermeyi seven ehliyetini yeni alan gençlerin ilk tercihi. araçları da iki yan verince arabalarını Honda Vtech sanıp satarken ona göre istiyorlar. Ben 106 ile bir kaçının havasını söndürdüm. Bence sizde doğan şahin trollerini 2. vitesde dikiz aynanızda görmek istiyorsanız o fiyata görünüm tip atiklik yakıt performansı olarak alınacak tek arabadır. 106. PUG tutkusu başkadır. Uzun yolda 10 kuruş yakıyor aracım 90 - 100 km/s hız ile Hem ekonomik hem atik. Yani güzel kullanırsan ucuz yanında biri ara gazı verirse Aslan Kesilen bir arabadan bahsediyoruz. KUŞ serisi alana kadar bi kaç bin lira daha verip avrupa alın bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.