Şimdi Ara

10 bin yukarıda olan bi bölümün tutma olasılığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi sıralamamızdan en fazla kaç bin yukarıyı yazabiliriz? Çevrenizde bu gibi örnekler var mı?

• en fazla kaç bin yukarı tutar bilemem de 10bin yukarısının tutması senin nerede olduğuna bağlı mesela 40k- 70k arası müthiş bir yığılma var hatta 30k-70k arası bu aralıkta yazacağın 10bin üst bölüm riskli diyebilirim he 250k da falan bana kalırsa gelir
    bunu neye göre söylüyorsun diyeceksin ben mf4 66k'yım istediğim bölüm 61k kontenjanı 65 ve her 1 kişilik kontenjana düşen tercih sayısı 16 sen düşün şimdi
    google a gir arkadaşım tablo4 yaz 4. linke tıkla orada istediğin bölümü bul en sağında bilgiler sütununda bir not işareti var oradan ne kadar tercih edilmiş falan görebilirsin ona göre yorum yap uzattım biraz kusura bakma
  • Arkadaslar Dil-3 sıralamam {23.460} İstediğim bölümlerin sıralaması şu şekilde ;
    1)20.000
    2)20.800
    3)26.900
    sizce girme ihtimalim yuksek mi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapmayı %20 alırsak 20k için 16 k dan başla yazmaya 24k ya kadar yaz garanti olsun boş kalmasın dersen 26-27k ya kadar doldur en başa istersen 4-5 ölü tercih koy...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 58 bindeyim istediğim bölüm 47
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Sapmayı %20 alırsak 20k için 16 k dan başla yazmaya 24k ya kadar yaz garanti olsun boş kalmasın dersen 26-27k ya kadar doldur en başa istersen 4-5 ölü tercih koy...

Hocam 55k bölüme 60k mf4 sıralamamla girebilme ihtimalim nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• valla dediğin şeyi anlamadım. 58 k da olan biri en fazla kaç yazar. Ölü tercih neden yapayım? Tutmasıı istediğim bölümü başa yazarsam şansım yükselmiş olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyannaöldü

valla dediğin şeyi anlamadım. 58 k da olan biri en fazla kaç yazar. Ölü tercih neden yapayım? Tutmasıı istediğim bölümü başa yazarsam şansım yükselmiş olmuyor mu?

Tercihin hepsi bir onu bil birinde 1. Diğerinde 20. Olsa bişey farketmez kümin puanı iyiyse o gider en yüksekten yazacan ölü tercih dediğim 10k ilerisi gibi mesela sen 40k bölüm 30k ise yazabilirsin ya tutarsa hesabı istediğin yüksek tercihlerden sonrada başalrsın tutar tutmaz yüksek bölümleri sonra tam denkleri en sonda garantileri yaarsın olay bu yani...

• Tutmayacak kadaar yüksek yeri niye yazıyoruz ki? Tutma olasılığı var mı ki ? Sonuçta yüksek yerleri herkes yazar tercihine bana nasıl sıra gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyannaöldü

Tutmayacak kadaar yüksek yeri niye yazıyoruz ki? Tutma olasılığı var mı ki ? Sonuçta yüksek yerleri herkes yazar tercihine bana nasıl sıra gelecek?

Hocam istediğin gibi yap Allah aşkına açtığın konuya bak yazdığın yoruma bak madem inancın yok yazma 30 tercihi sıralamana eşit ve alt yerlerle doldur oldumu böyle yap...

• la bilmiyoruz endişeliyiz diye bu kadar soruyorum.Niye bende puanımın yetmeyeceği yerde okumak istemeyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.