|
10 binden mezuna kalmak (2. sayfa)
-
-
En önemli şeyin kendini geliştirmek olduğunu biliyorum ama ünlü üniversitelerden mezun olmanın da iş tarafında bir al benisi oluyor.
Edit : Ayrıca düşük maaşla da sürünmek istemiyorum. Aslında yazılım bildiğin zaman ek iş olarak yapılabilecek o kadar şey var ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 8 Şubat 2021; 16:39:52 > -
Sabancida bolum secimi 2.sinifta.
Ayni sekilde mf den girip işletme filan da okuyabiliyorsun
-
kalınabilir bence tamamen arz talep ilişkisinde olan bir olay ben 2016 da 12k yapmıştım ege tıp istiyordum kalacaktım fakat ailevi sorunlar oldu ve onlar yüzünden tekirdağ tıpa gittim 1 sene sonra orayı bırakıp tekrar sınava girip ege tıpı kazandım.
Bence önemli olan 10k ya nasıl girdiğiniz ben mesela matematikte sevmediğim konulara çalışmamıştım.Geometri neredeyse hiç çalışmamıştım.Fizikte sevmediğim konulara kimyada sevmediğim konulara çalışmamıştım sosyale hiç bakmamıştım fakat çalıştığım her şeyi neredeyse doğru yapmıştım.Bu kadar bilgiyle 12k yaptıysam mezuna kalınca ilk 3k yaparım diyip kalacaktım normalde bence önemli olan da bu mezuna kalınca ne yapacaksınız nasıl çalışacaksınız bunu düşünmek gerekiyor bir sene boyunca tekrar aynı şeyleri tekrar edecekseniz sıkıntı olabilir ve zaten o sıralamadan mezuna kalınırsa çok rahat bir mezun senesi geçiyor.İnsanlar doğal sayılardan başlarken sen bütün sene deneme çözüyorsun
-
bekir hocamız da iyi kazanıyor he şu yutube videoları ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 12 Şubat 2021; 11:20:30 > -
hocam kusura bakmayın merakımdan soruyorum siz liseden kaç yılında mezun oldunuz? 2016 ilk yılınız mıydı?
-
Zaten kimse 100k ye düşer demiyor da kalkıp 10 da 15e düşebilir. Ya da en fazla 1 2 k yükseltebilir. Bana kalırsa değmez. Tabi ki çok yükselten olur da o kadar sıkıntıyı ucu kesin olmayan bir sınavda riske etmek çok fena
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 12 Şubat 2021; 1:41:39 > -
2016 mezunuyum ilk defa o sene girdim
-
10k dan mezuna bırakıp buna denk gelen ben :d -
10k dan 100 kişi mezuna kalır, 10 tanesi ilk 100 e girmeyi başarır geri kalanı ya 10k benzeri ya da daha geride derece yapar, kapital sistem sizin gözünüze o 10 kişiyi sokar ve siz de mezuna kalırsınız... sar baştan -
Çok doğru.Youtubeda izledikleriniz sadece yüzde 10luk başaran kesim.Ya yüzde 90aynı ya da geriye atanlar onlar youtube da olmadigi için zannediyorlar ki biz de yaparız.
-
Kalınır jhaer_ys vardı 4K dan kalan adam 18 e çekti
Ama kalmak için ciddi bi sebep olmalı bence yok ben Koç tıp istiyorum şu tıp istiyorum diye 10k dan kalmak pek mantıklı değil bence -
bu arada 20-30k arasında mezuna kalma oranları nasıl 2020de? bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 12 Şubat 2021; 11:28:15 > -
hocam 10 kişi çok fazla bence. 2-3 kişi anca vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 12 Şubat 2021; 11:40:50 > -
Bence 10kdan mezuna kalan sayısı 10dan daha fazladır troll değillerse en az 50 kişi vardır 10-11 bin araliğında yapıp mezuna kalan.
2 tane instagramcı duydum biri 10k diğeri 11k
1 tane yukarıda yazmışlar.
Bizim dershanenenin derece sınıfı da bunlarla dolu 10-25k aralığında kalmışlar net sıralamalarını bilmiyorum.
20-30k aralığında mezunu hesaplamak için 30k'ya kadar olan tüm bölümlerin kontenjanları tam doludur hepsini toplayıp sıralamadan çıkarırsan hesaplarsın ama bu şekilde 0-30k aralığındakileri bulmuş olursun tam olarak 20k-30k aralığını hesaplayacaksan 20k'ya kadar olan bölümlerdeki kontenjanları toplayıp aynı hesaplamayı yapıp çıkarıp yine bulabilirsin ama saçma olur ve uzun sürer.
yökte bu veriler vardır ama yayınlamıyor.
ösymde mezun/12 yerleştirme oranları dışında birşey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 12 Şubat 2021; 11:47:26 > -
hocam 10kdan öne çekebilecek insanları kast etmiştim. 100 kişi olsa mezuna bırakan bunların 2-3 tanesi 100e girebilir dedim.
-
hocam doğru diyorsunuz hatta ben de ilk 3 kişi yazdım sonra dedim biraz az mı oldu 10 yaptım
-
Doğru hocam. Bekir avşar demişti geçen sene için mi bu sene için de olabilir ilk binde sadece 7 tane mezun varmış zor yani.
-
12k dan kalıp 2.5k yapıp itü bilgisayarda olan arkadaşım var. kendisine sorduğumda hayatımda aldığım en doğru kararlardan biriydi demişti. biraz daha size bağlı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X